Cevap: Sivasspor'un çıkış planı
hocanın çıkış planı nedir bilmiyorumda ,benim futbol görüşüme göre sivasın çıkışı şöyle olmalıdır,önce yönetim hoca ve futbolcularla toplantı yapacak,takımın durumu masaya yatırılacak,bazı oyuncular anlıyacakları dilden ikaz edilecek, bazı oyuncular sahsi oyundan,bencillikten vazgeçecek,sergen hoca musa,aydın,i.akın gibi oyuncuları mutlaka takıma monte edecek,eneramoyu kaybetmemek için 1 2 maç 1 devre oynatacak,takımın düzeni bozuk,düzeni düzeltmek için sol tarafa mutlaka defansada yardım edecek bir oyuncu [musa ,aydın ]en uygunu monte edilecek,böylelikle atıf sola tıkılmaktan kurtulup daha serbest olacak,herkes atıflı aydınlı ziyalı sol tarafla ilgilenirken ,sağtarafımızda çok baskı yiyen ,cicinyo ve burhan iakın daha rahat pozisyon hazırlayacak,taraftarlarda eğer sivassporu yeni stadında ptt liginde izlemek istemiyorsa, hermaçta tıklım tıklım stadı dolduracak destek olacak ,maçolarakta,balıkesir,mersin, kasımpaşa maçları mutlaka 3 puanla bitirilecek,diğer maçlardan 2 galibiyet daha alırsak bu ligde rahatlıkla kalacağımıza inanıyorum
|