sErgen YAlçın ve futbolcularına teşekkürler.hakem engel olmasa kesinlikle finale çıkardık.hamza Hamzaoğlu bile maçtan sonra röportaj sırasında kendilerine verilen penaltının pozisyonunu 3-4 kez izledi,penaltı diyemedi
Ben çok farklı bir konuya değinmek istiyorum.Maç öncesi çifte minarenin önündeki boş alanda toplanan 25.30 kişi sözde sivasspor taraftarı.Tüm uyarılarımıza ragmen aklısıra tezahürat yapıyorlardı.Ağza alınmayacak küfürler.(hoppa ninna ve devamı)Tüm iyi niyetli uyarmalarımıza rağmen bir bize sövmedikleri kaldı.En büyüğünün yaşı 17.18 ancak o kadardır.Orda sivas dışından şehrimize gelmiş onlarca yüzlerce insan vardı.Resim cekmek isteyen şehrin güzelliklerini videoya çekmek isteyen v.s v.s.Bu sözde taraftar arkadaşlar agızlarında bir sürü küfür çok iyi tanıttılar memleketi ve sivasspor u.Bunları kınıyorum.Ayıplıyorum
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MySouL'a Teşekkür Ediyor...
Böyle THK luna ne desek bos adamlarda insanliktan ve merhametten bieser kalmamiski tek bildikleri it takimlari onun disin dakiler sanki rusyadan cin den geldi yazik cok yazik siz bu kafayla futbolu öldürüyorsunuz ama farkinda degilsiniz olsaniz ne ki zaten acikca belli mafya siniz hangi anadolu takiminda bize göre mac yönetecek hakemi haftalar öncesinden hazirliyorsunuz Rabbimden dilegim sudur ki aldiginiz o paralari hak etmediginizi göstermesini ve en yakinzamanda aile hayatiniza ve kendi hayatiniza mal olmasini diliyorum niyazim budur siz artik haksizlikda fravunlari gectiniz