Sivasspor kulübü, her yıl düzenlediği "yaz futbol okulu"nu bu yılda devam ettirecek. 22 Haziran 2015 - 01 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek eğitim dönemi için kayıt başvuruları başladı.
Sivasspor kulüp tesislerine yapılacak başvurularda istenen belgelerin ise;
* Sağlık raporu (Sağlık ocağından spor yapmaya engel bir durumun olmadığına dair rapor)
* Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
* 2 Adet vesikalık fotoğraf
* Banka Dekontu (100 TL) olduğu açıklandı.
Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Altyapı Sorumlusu Mehmet Boyraz'ın sitemize özel yaptığı açıklamada, "Sivas'ımız artık futbol şehri olmaya başladı. Bunun temelinde Sivassporda yakalanan başarıyı takip eden 4 Eylül Belediyespor ve Zara Belediyesporda elde edilen başarılar eklenebilir. 2002-2006 doğumlu olan yavrularımızı hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri futbol üzerine eğitim verilecektir. İlginin yoğun olacağını düşünüyoruz" dedi.
Okula kayıt yaptıran tüm çocukların ana ihtiyacı olan forma, şort ve çorapları kulüp tarafından karşılanacağını belirten Boyraz; "Kulübümüz imkanları ile de çocuklarımızı belirleyeceğimiz güzergahlardan düzenli servislerle getirip götüreceğiz. Servislerimiz standartlar ölçüsünde ve kurallara uygun olarak, özel görevlimiz nezaretinde kavşaklardan ve yollardan çocuklarımız kontrollü olarak taşınacaktır" dedi.
Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Futbol dünyasında da Sivassporumuzun geleceği için altyapıya çok önem vermeliyiz, bizde onu yapıyoruz diyen Boyraz, Sivas'tan yeni bir Aatıf, Sergen, Cicinho neden çıkmasın? diyerek sözlerini tamamladı.
Kayıt yaptırmayı düşünenlerin
Akbank Hesap No: Sivasspor Kulübü
IBAN: TR19 0004 6000 8688 8000 2055 03
hesabına bir defaya mahsus olmak üzere 100 TL yatırarak banka dekontu ve istenen belgelerle birlikte kulübe müracaat etmeleri gerekiyor.
Sivasspor.Com Özel haberidir...