Cevap: Aatıf Gidiyor mu ?
Transfer haberleri ilk agizdan dogal olarak,Sivasspor´un internet sayfasindan ögrenilmesi gerekirken,her zaman oldugu gibi o sayfayi düzenleyen kisi veya kisiler her zamanki gibi derin bir uykuya daldi.
Yabanci basinda yayinlanan bir haber kulüpler bazinda bir görüsme olmadikca yayinlanmaz.Bu haberi Sivasspor´un internet sayfasi taraftarlarla paylasmasi gerekirken,bundan kac gün önce yerel basinda yayinlanan haberler suanda hala gündemde.Degistirmeyede niyetleri yok gibi.
Türkiye´de bana bir spor kulübü gösterinki transfer haberlerini almakda taraftarlar bu denli zorlansin.Bu hususda Sivasspor birinci SIRAYI alir,bundan eminim.Siz bu taraftara dönmediginiz ve yaklasmadiginiz sürece o türbünlerde bos kalmaya mahkumdur.
Taraftar ilgi ve alaka ister,sizler bu KOMINIKASYON´u,seyirci ve yönetim bazinda sagliyamadiginiz sürece bos türbünlere mac seyredersiniz.
Cag hizli bir sekilde degisiyor bu caga yönetim istesede ,istemesede ayak uydurmak zorunda.Insanlarin transferler hususunda bilgi almalari engellenemez.Süperlige ciktigimizdan beri Fanatik denilen gazetenin gercegi yansitmayan haberlerine bu taraftar neden mahkum edilmek isteniyor,bunu anlamak mümkün degil.
|