Sivasspor´un Facebook sayfasinda bu transferin gerceklesmedigini yaziyor.Olmadigi dahada iyi.Aslinda benim deginmek istedigim cok önemli bir konu var.Böyle bir basit bir kaleci ile dahi yönetimin anlasamadigi.Iste asil ACI olan bu.
Böylesine basit bir kalecinin transferini gerceklestiremeyen yönetimden kimse iyi bir kaleci hayali kurmasin...
60 gol yiyen bir kalecinin zaten aşırı iyi olduğunu düşünmek biraz abes, tamam o takımın defans hattı kötüde bizim takımın çok mu iyi bize gelse yine aynı rakamları görür, bizim takım bu sene 50 gol yedi bu iyi bir rakam mı, kalecilerimiz mi kötüydü defansımız mı yoksa her ikisi de mi ..
32 yaşına gelmiş bir kaleciyle niye bu kadar ilgileniliyor anlamış değilim;bu kalecinin geçen yıl kiralık oynayan Ertuğrul dan fazla ne özelliği var acaba....Araştırdın mı dünya da ne kaleciler var;Polonya,Romanya,Çek,Slovak ve Bosna dan çok iyi kaleciler çıkıyor..Bence bu ligleri daha iyi araştırmak lazım...
acele etmeyin arkadaşlar niye telaş yapıyorsunuzki kimse alınmadı diye nasılsa zaman var daha ikinci ve üçüncü ligler kadrolarını tamamlasın takıma giremeyecek kimler varsa aralarından seçeriz gine ben anlam veremiyorum ya neyin kafasında bu yönetim bilmiyorlarsa transferi çekip gitsinler arkadaş 10 senedir süper ligdeyiz ben adam gibi bir transfer dönemi görmedim siz gördünüzse söyleyin şurda liglerin başlamasına ne kaldı yok veboya 900 verebilirmiş bilmediğine 700 vereceğine hiç değilse veboya 1200 ver al en garanti trnsfer zaten biz atanlardan bide yiyenlerden çektiğimizi hiç bişeyden çekmedik biraz paraya kıyma zamanı gelmedimi artık başkan...
Bu Konuda 59yigido58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...