Cevap: Yiğidoların derdi bitmiyor
Sezon başında düzgün oyuncu alınmamasının,alınananlarında bomboş adamlar olmasının,geride kalan sezonlarda iyi peformans gösteren cicinyo,burhan ve atıfın beklenenin altında kalmasının sıkıntısını yaşıyoruz,var olan i.akın,abola,beykan,mehdi gibi adamlardanda sergen yararlanmıyor,neticede sivasspor bu sezonda kabus görecek ,maalesef sezon arasına kadar bu oyuncularla alabildiğimiz kadar puan almalıyız ki, benim şahsi görüşüm ,geride kalan maçlardan 4 galibiyet çıkartamazsak ilk yarıyı 15 puanda kapatırsak ben küme düşeceğimize garanti gözüyle bakarım,devre arasında büyük temizlikşart ,bu takıma çok kaliteli 1ortasaha 10 numara ,2 forvet,solaçık alınmazsa işimiz yaş görünüyor,devre arasındada yönetimin transfer yapacağına inanmıyorum, çünkü dolar kurununun artacağını 1eronun 3 700 tl olacağını düşünüyorum ,eğer önlemi alınmazsa kur farkı yüzünden 3 milyon € kulüp açık verebilir ,kulübü borç yükünün altına sokamayız derlerse zaten sivasın düşmesi garanti gibidir,iyi takımız ,sadece uyum sorunu var saftasatlarıyla kendimizi avuturuz ancak,takımda atıf ,kone ,boye,setkus,cicinyo haricinde bu takımda oynayacak kapasitede oyuncu yok,geri kalanı ptt ligde anca oynar ,böyle trabnsferde hata yaparsan zararını hem yönetim,hem oyuncular ,hem hoca hemde taraftarlar çeker
|