Cevap: Biletler Satışa Çıktı
Sivastaki maçların hiçbir şekilde bahanesi olamaz,istasyon caddesinden yürüyerek 10 dakkada gidiliyor,konu şu, bu şehrin insanı süperligde olmayı istiyormu ?istemiyormu?süperligi hakediyormu? etmiyormu?eğer istiyorlarsa bu stad ful çekmeli,pasoligmiş şuymuş buymuş bahanesi olamaz,biletlerde gayet makul,3.lig maçları bile 10 tl ,ben antep maçındaki seyirci baskısının,bu maçtada etkili olacağını ,hakemlerin mutlaka baskı göreceğini ,bizi kayırmasalar bile öyle haleyhimize haksız düdük çalamayacaklarına inanıyorum,sivassporun eksiği taraftarı , sivasda yaşayan ,vakti ve durumu müsait olan herkesin stada gelmesini temenni ediyorum, yaw 3.liglere bakın,2 .liglere bakın ,nice şehirler varki süperlige çıkalımda herhafta 5 yiyelim diye mücadele edenler var,bu şehrin insanları bu takımın kıymetini bilmeli,sivassporun sahipsiz olduğu izlenimi verilirse yemini billah bu takımı bile bile düşürürler,2.ligde 30 bine ,50 bine oynayan takımlar var ,bazı değerler kaybedilince anlaşılırda,biz bu değeri kaybetmeden değerini bilelim ,YİĞİDOLAR haydi maça diyorum.
|