Cevap: Sivas'ı Kurtaracağız
Sevgili hocamıza bu zor görevi devraldığı için ,ateşten gömleği giydiği için sonsuz teşekkür ederim ,kendisi ve yardımcılarıyla kurtuluşa inanmış,futbolcularıda bu davaya inandırmak için elinden geleni yapmıştır,ben sezon başından beri matematiksel olarak bu iş bitmeden bitti demeyen biriyim halaada aynı çizgideyim,işimiz çok zor ,çetrefilli ancak imkansız değil,herzeman dedim yine diyorum,sivasspor üstümüzdeki gençler,kayseri,antalya,rize,a ntep takımından daha iyi takım,lakin kritik 1 2 futbolcumuzun olmaması yüzünden puan olarak geri kaldık,maalesef sergen ve okan hoca takıma ivme katamadılar ,mesut hocayla artık yeni ufuklara yelken açtık,inşallah buzor durumdan kurtuluruz,3 puanlı sistemde herşey olabilir,ben son düdük çalana kadar umudumu koruyacağım,hocaya ve futbolcularımıza başarılar diliyorum,bu saatten sonra ,ne yönetime ,ne hocaya ,ne futbolculara laf söyleyecek durumda değiliz,içinde sivas ve sivasspor sevgisi olan takıma destek olur ,olmayanlarda mümkünse sesini soluğunu çıkartmasın insanların zaten dibe vurmuş moralinide bozmasınlar BU TAKIM KURTULACAK .
|