Cevap: Sivasspor 0-0 Antalyaspor
Ben Sivasporda yönetici olsaydım bırakın statda durmayı utançtan şehirde durmazdım.Zaten Başkan pek şehirde durmuyor .
Utanın ya böyle hayati maça kurtarıcı diye H.Kabze ile İ.Akını sokuyoruz. İ.Akın kıçını kaldıramıyor ki futbol oynasın. Başkanın mapus arkadaşlığı kontenjanından her maç oynaması mı lazım kardeşim bu adamın. Görmüyorlar mı oyunu bozuyor.
İlk yarı iyi idi halbu ki.Texeria ona gelen hangi kafa topuna vuramamıştı da gole bu kadar ihtiyacımız olan maçta çıktı oyundan.Şaşkın bakkal oyunu oynanıyordu sanki.
Boya yı Mehdi yi Yiğiti özellikle tebrik ediyorum .Diğerleri de ellerinden geleni yaptı. Onlara söylenecek tek kelime yok. İyi bir orta saha ,1 hızlı forvet di istediğimiz hiç olmazsa ara transferde.Hadi en babayiğidinden 2 milyon dolar verseler 4 milyon dolar vereceklerdi.Onlar masraf oluyor diye futbolcu gönderdi.Ne yaptılar paraları bilmiyoruz ama yaptıkları kııtytırık transferleri de güya aralarında para toplayıp yapmışlar.Sene başından beri adeta şehirle dalga geçtiler.
Gecen seneden gelen en az 50 trilyon gelirle ne yaptınız,şu medicanadan kaç kuruş aldınız Sivasıın adı için dedik.Çıt yok.Paralarla dogru dürüst transfer yapmayı bırakın biraz futbol oynayan herkesi masraf oluyor diye sattınız.Salaklık mıydı,becerisizlik miydi,cimrilik miydi bilmiyoruz artık.Ama kendileri bazı körlüklerimiz oldu diye açıkladı bu rezilliği .Kör yönetim istemez artık kimse.Dalga gecer gibi gelin yönetimi alın dediler herkese.Tamam hemen gidin.Kör olduğunuzu kendiniz ilan ettikten sonra zaten durmanız hata.Bundan sonra durduğunuz her zaman daha fazla hakaret duyarsınız o kadar.Aldığınız yerde bırakacaksınız takımı.Halbuki sene başında bıraksalardı belki efsane bile sayılabilirlerdi.
Göz göre göre bir şehiri bu kadar üzmeye hakkınız yoktu.Yazık
|