Cevap: Mücadelemiz devam edecek
Sivassporun ligde kalacağına yürekten inanıyorum,inanmasam şimdiden ptt liginde de çuvallamamak için kadro kurun derdim,sadece işimizi zorlaştırdık,eskişehir ,konya,antalya,trabzon maçlarında 11 puan bıraktık,doğru taktik ve kadroyla oynasak mersinide yenebilirdik,11 puanı almış olsak bugün 32 puanda olurdukki düşmeyle filan ilgimiz kalmazdı,bu 11 puanı alamayışımızın en büyük nedenide,paraya kıyıp adam gibi 1 golcü ve sol açık almayışımızdır,bencillik,sorum suzluk da ,etki etti,ligde kalma şansımız devam ediyorsa bunu kayseriye borçluyuz,mersine yenilmeseler,eskişehirle berabere kalmasalar şimdi alttaki 3 takım ptt ligine hazırlık yapıyordu,kalan 8 maçın neredeyse 6 tanesi evimizde sayılır,umudumuz ,beklentimiz ,bundan sonra hata yapmamak,golcülerin fırsatları kaçırmaması,taraftarlarımızın son 8 haftada desteklerini esirgememesi ve inançlarını kaybetmemesi ,bu takım bjk yide yener,son hafta duruma göre fb yide yener,evimizdeki 3 maçı bursa,gençler,akhisar 3 puanla yenersek,kalan maçlardanda enaz 2 galibiyet çıkartabiliriz,5 galibiyetin yeteceğini düşünüyorum,hocamıza ve oyuncularımıza kalan maçlarda üstün başarılar diliyorum ,umarım futbol şansı lehimize döner .
|