Cevap: Dik Durarak Devam Edeceğiz
Eger söylenenler doğruysa ,setkusla mesut hoca arasında 1 sıkıntı varsa bu sivassporumuz için hiçde hoş değil,kimsenin nazını dızını çekecek durumda değiliz,bakın Bursaspor maçı bizim kader maçımızdı, berabere bile kalamadık,neden?hernekadar 2 tanede gol kurtarsada korcan yüzünden,setkus ne kadar kötü olursa olsun,korcanın yediği 2 golüde yemezdi,1-0 maç bizim olurdu,hocanın sadece kaleci tercihi bile takımın kaderiyle oynamasına yettide arttı bile,mesut hoca iyi insan olabilir,bana göre hiçde iyi hoca değil,takımın galip gelmesi için hocayada ihtiyacı yok zaten,elfreni olmasın yeter,eğer mesut hocanın yerinde herhangi x bir teknik direktör olsaydı bugün enaz 30 puanda olurduk,kötü gidişatı hocaya, mesut hocaya yıkmak istemiyorum,şayet küme düşşek dahi tek şuçu hocayada yıkmam ,ancak bu hocaların futbolcu takıntıları yüzünden takım göz göre göre kümeden gidiyor,sergen da costaya taktı adam yollandı,yunanistan liginde kral ,batuhana taktı kadro dışı bıraktı,ümite taktı kadro dışı bıraktı,cicinyoya taktı adamı küstürdü,mehdiye taktı ,takımın ortasahası kalmadı adamı soğuttu,okan desen öyle,mesut hocada setcusa taktı,hussaine taktı,i.akında ne bulduysa ona bel bağladı vs vs..texserayı oyundan aldıkça rakip habire üstümüze geliyor,anlamadım gitti neiş?yol yakınken yolumuzu ayırsak hem sivassporun ,hemde mesut hocanın menfaaitine olacaktır,diyeceksinizki kim gelecek ?sivasdaki herhangi 1 hocada yönetse daha iyi olur kanatindeyim,ben kıvırtmayı bilmemde ,sevmemde,sergenede,okanada,me sut hocayada karşıydım maalesef yanılmadım, yazık olacak sivasspora ,şurda kalmış 7 hafta hoca hoca tüm oyuncularla arayı iyi tutmaya bak ,ligde kalacaksak herkese ihtiyacımız var,bu takımı ligde tutun sonra isterseniz nere giderseniz gidin .
|