Cevap: Sivasspor'dan Yeşil Işık
Centilmenlikde biyere kadar olur,biz diğer takımlar gibi değiliz,rakibimizin otobüsünü taşlamak,taraftar ve takım otobüsüne işemek ,taşlamak,sivasspor taraftarının lugatında yoktur,sivasa gelen yer içer maçını oynar yener yada berabere kalır sevincini sahada paylaşır gider,sivasspor başkanı ve yönetimi benim gözümde görevlerini tamamlamıştır,şampiyonluğa oynayan takımı dağıtıp yerine adam almayıp Bülent uygunu günah keçisi yaparak,internetten teknik heyet bulup sivassporu küme düşmeye oynatarak,rıza hocanın istediği adamları 50 bin ero daha verip almayıp yollayarak,r.carlos gibi birinin eline sol açık ve forvet almayıp adamı yollayarak,sergenle olan dostluğu ,batuhanla olan alakasını kullanıp takımı ateşin içine atarak,nerde küme düşmüş takımların oyuncusu varsa yıllardır sivasspora doldurarak ,hepsinden önemliside fb ile olan ilişkilerine dikkat etmeyip,sivassporu fb nin ligdeki ayakçısı gibi gösterip,uefayı hakettiği halde gidemeyişine sebep olup ,sivassporu sıradan herhangi takım yaparak ,benim gözümde kredilerini bitirmiştir,gerekirse o stad boş kalsın,3 bin bjk li taraftar 10 bin sivas taraftarını bastırır ,sesini soluğunu keserler,4 eylül stadını vodafon arenaya çevirirler,olası mağlubiyet halinde bunun hesabını veremezler,1200 bilet hakkı varsa verirsin biter,onlarında çoğu gayseriden gelecek cinganlarla,sivasın ekmeğini yiyip açkarnını bu şehirde doyurup sivasa kin besleyen kanına tükürdüğümün hain, kalleş ,kahpe ,athırhızı kılıklı dallamalardır ,gönül isterdiki sivasın milleti kombineleri tüketmiş olsaydıda ,misafir takım tarafı enaz 100 tl olsaydı,neticede uzun lafın kısası ,yönetimin bjk ye istihakından fazla yer vermesini onaylamıyorum
|