Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)
Şimdi sayfayı 2 ye ayırıp ,başkan neden bırakmalı?neden bırakmamalı ?diye neden bırakmamalı yazan haneye enfazla 4 neden yazılır,neden bırakmalı haneye de enaz 20 neden yazılır,ancak sivassporun şartlarını gözönüne alırsak,ne olursa olsun,taraftarların büyük çoğunluğununda düşündüğü gibi,yenilenmiş dahada güçlenmiş,donanımlı bir yönetim kuruluyla tekrardan görev alması makul gibi görünüyor,benim için sorun yok,benim derdim kişisel değildir,yok işte çıkmıyor başka aday,çünkü SİVASDAN ADAM ÇIKMAZ, göç olgusu şehri tüketti,göç sadece insanların toprağını terketmesi değildir,beyin göçüdür,sermaye göçüdür,okuma,çalışma potansiyeli olan genç insanların göçüdür,bunedenlede o şehir sağlıklı bir şekilde gelişemez,herkonuda geri kalır şimdi olduğu gibi ,sivasspor bu olgunun ceremesini çekiyor,sayın başkan bunca yıldır birgün sivassporun bu durumlara düşebileceğini bildiği halde takımı birtürlü kurumsallaştıramadı,gelir getirecek bir şirket kurup ,bu şirkete tüm Sivaslı işadamlarını ortak edebilirdi,siyasilerve belediyede destek olup ,bugün torku gibi,kombassan gibi,yimpaş gibi bir şirketi sivasda dünyaya getirebilirdi,inanın bu çok kolay yapılabilirdi,ben varsam sivasspor var,ben yoksam ne haliniz varsa görün modunda yöneticilik yapıldı,şimdi aday bile çıkmıyor,millete ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği uygulanıyor,dur görek ne olacak
|