Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648
|
Cevap: Sloganlar bizi çok yaraladı
Öncelikle kimse düşüncelerinden ötürü yönetim yanlısı yada düşmanı olarak değerlendirilmemeli ,enazından ben ne düşmanım ,nede yalaka,,ortada bir yanlışlık varki takım küme düşüyor [inşallah düşmeyeceğiz]neden?niçin?sorulmadan,yanlışl ıklar ortaya konulup ,doğru bulunmadan bişey olmaz,3.lig sonuçlarını kopyalıyp yazarak ,sanki bu yönetim ordan bizi çıkartmış gibi izlenim veriyorsunuz,elbetteki,o yıllardaki türkiyeyle ,şimdiki türkiye bir değil,o zamanlar şehirlerarası telefonla tam otomatik şekilde konuşulmuyordu,cep telefonu filan yoktu,takım deplasmana gitmek için esnaftan mazot dileniyordu,fb nin filan kullanmadığı spor malzemeleriyle antrenmana çıkılıyordu,antrenman yapmak için top bulunmuyor,1 çuval topuna hazırlık maçları yapılıyor,deplasmanlara giderken restaurantlara ödeyecek para olmadığı için ,zeytin peynir,domates filan alınıp yolda futbolcular karnını doyuruyor,otele verecek para olmadığı için günü gününe maça gidilip geliniyordu vsvs..süperligde de böyle paralar yoktu,takımların başında o şehrin ağası sayılan,medyatik isimler ,ağırlıklı olarakda devletten ihale alan,çoğu karapara aklamak için kulübe başkan olmuş,hortumcu,hayali ihracaatçı,uyuşturucu baronu,milleti faizden korkutup avrupadaki Müslümanlardan para toplayıp vurgun yapmış insanlar kulüplerin başındaydı,nasıl ogünlerle bugünü kıyaslıyorsunuz hayret,o bahsettiğiniz takımların zaten bu ülkede bir başarıları yok,benide ilgilendirmiyor başarıları yada başarızlıkları,sivasspor 3 .ligde köy kasaba takımlarıyla mücadele ederken,zonguldak,kocaeli,saka rya,van,karabük,erzurum,siirt, malatya,ordu ,diyarbakır,aydın,denizli,adan a,altay,karşıyaka vs vs..bu liglerde oynuyordu,o bahsettiğin yıllarda hava durumlarında sivasın esamesi okunmuyordu,devlet namına tek 1 cam çivisi bile çakılmıyordu ,olan 1 çivide varsa ya kapatılıyor,yada oraya buraya kaldırılıyordu şimdiki gibi,neticede siyaseten millet köşeyi dönerken ,sivas herkonuda git gide geri gidiyordu şimdiki gibi,kayseriyle-sivas arasındaki bu ekonomik uçurumda bu yıllarda açıldı,açılmayada devam ediyor şimdiki gibi,uzun etmeye gerek yok,neticede çeşme akarken,sivas kabını dolduramadı,şimdi yönetici adayı çıkmamasının sebebide budur,bu yıllarda birçok şehirde katrilyonlar kazanan zenginler türerken,sivasdan böyle 1 hortumcu türetemedik ,o yıllarda böyle çile çekilirken,bugün galibiyete prim alan,deplasman masrfları karşılanan,hakem paraları tff tarafından ödenen takımlar var,takım bugün ya tam olarak matematiklede düşecek,yada umutlarını son haftaya taşıyacak,hepimizin temennisi ligde kalmaktır,ancak yanlışları görmemek için,yada körü körüne savunmak için ,böyle ajitasyonlara gerek yok,kraldan çok kralcı olmayada gerek yok,zaten yönetim kabullenmiş herşeyi ,bizim derdimiz, yada benim derdim,yönetimin çekip gitmesi filanda değil,ligdeki durum ne olursa olsun,geçmiş tüm hatalardan ders çıkartıp ,gereksiz faydasız kişilerle yolları ayırıp, heyecanlı bir grupla devam etmeleridir,tüm taraftarların büyük çoğunluğunun beklentiside budur,yönetimin bu beklentilere ses vereceğini umuyorum.
|