Lig tv üyesi olduğum için sunucular, antalyasporun as kaleci ve müdafada ki 3 as futbolcuyu kadroya almadığını ifade ettiler,
Ayrıca maçıda izledim zaman zaman Antalyaspor kasten oyuna hiç asılmıyor, ayağındaki topu resmen bile bile rakibin ayağına atıyorlar kaleciye şut çekmiyorlar resmen kaptırıyorlar.
Mucize gerçekleşmedi, ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun, bu takımın bu hallere düşmesine sebep olanlara yazıklar olsun. Kaç sezondur düşmekten son anada kurtardık, ama yönetim bu tehlike sinyallerini algılayamadı. Bir sıçradık, iki sıçradık maalesef üçüncüde küme düştük.
Bizlere bu üzücü günleri yaşatanlar, futbolcuların ve taraftarın gözyaşlarının hesabını nasıl verirler acaba.
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bırakıp gitmeyi hesaplayanlar simdi rahatça bırakıp gitsinler bakalım kim Sivasspor sevdalısı kim değil görelim Mecnun Başkan dahil kim gitmek istiyorsa gerçek yüzlerde ortaya çıkar gibi geliyor bana ama ben SİVASSPORLUYUM arkadas hiçbiryere gitmiyorum diyen YİĞİDOLAR bu takımı tekrar super lige çıkarmasını da bilir ve ben SİVASSPORLUYUM burdayim bizi bu hale bile bile göre göre getiren yönetime saç baş yolduran Sergen'e Okan'a ve özellikle Mesut bakkala hakkimi helal etmiyorum etmiyeceğim teknik heyetsiz bu maclara çıksaydık çok daha iyi sonuçlar alırdık diyorum. Ama hakkimizda hayırlısı böyleymiş çok fırsat verildi bize biz bu ikramları hep geri çevirdik yapacak birşeyde kalmadı haliyle ÜZGÜNÜZ AMA UMUTSUZ DEĞİLİZ YENİDEN SUPER LİGE GELMEK UMUDUYLA SABİRLA SİVASSPORLUYUZ...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı otceken58'a Teşekkür Ediyor...
Antalyasporu tebrik ediyorum. Kaybetmek için ellerinden geleni yaptılar. Keşke bu kadar belli etmeselerdi. Tek dileğim döndüğümüzde bu takımın hala Süper Ligde olması. Allah bu günleri de en kısa zamanda görmeyi nasip eder inşallah.
Bu Konuda Muzaffer6758'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Kimse Antalyasporu suclamasin beyler, Suc bizim takimda cömertce puan verirken bizdeydi. Kazansaydik bile 1 puan yuzunden resmen ligden dustuk.
Ben kac mac hatirliyorum "skor olarak önde olup son dakikalarda gol yedigimizi. Agh Setkus agh..hele o akhisar a karsi son dakika yedigin gol e nedemeli?
Beyler sucu baska takimlarda aramayin, kendi takiminiza bakin önce..
Aynen kardeş.bana göre tek sorumlu yönetimdir Mecnundur.Akşam evde kimse kimsenin yüzüne bakamadi üzüntüden.Bunlar parayı alıp gider güler eğlenir.
Gerçekten öyle oldu. Sanki akşam evde cenaze vardı kardeş. Bi görsen o kadar üzüntülü bi hal vardı ki. Dünya yıkıldı kaldık altında sanki. Herkes birbine birşey demeye çalışıyor ama gözler doluyor. O canımız sağolsun , düştüysek kalkarız demeyi bi türlü beceremedik..
Ahh kardeş ah :( :( :(
fenerbahçe yalakaları seneye maç izlemeye kayseriye gidecek. onların kaybettiği bişey yok.
Twitirda bi adamın fotoğrafı dolaşıyordu akşam. Bi forma giymiş yarısı fb yarısı Sivas. Bu amca hem küme düştü hem de şampiyonluğu kaybetti diye dalga geçiyorlardı. Nasıl zoruma gitti, nasıl hayıflandım bilsen