Düzeltme ve özür. Şu an çok yorgun olduğum için aynı mesajı yanlışlıkla iki kez yayınlamışım kıymetli yiğidolar (mesaj no:39 ve 40).
Birisini ihmal edin lütfen.
Düzeltir özür dilerim.
Genel olarak yönetim istifasından bahsediliyor ancak Sivasspor yıllardır süper ligde ise ve zamanında avrupayada gitmişse bunun başarısı yönetimindir.Ayrıca kulüp bütçeside doğru kullanılıyor.Elbette arada aksilikler olacak hiç kimse kusursuz değil ancak bir başarısızlık görüldüğünde hemen istifa sesleri geliyor.Mecnun başkan kesinlikle kalmalıdır.Yeni bir aday çıkacağınıda düşünmüyorum.Öncelikle sağlam bir kaleci alınmalı ayrıca kesinlikle bir santrafora ihtiyaç var.Kadro gençleşmeli ve emin adımlarla lider bir şekilde süper lig hedefimiz olmalıdır.Teknik direktör değişikliğide düşünülebilir.
tam da bizim yönetimin istediği ligdeyiz nerde elde kalmış işe yaramaz futbolcu topluluğunu dolduran yönetim şimdi tam istediği ligde işte bundan sonra daha rahat futbolcu transfer edebilir çünkü nerde işe yaramaz futbolcuları transfer etti süper ligden bizi etti artık yapsınlar işte ayaklarına geldi fırsat hangi futbolcuyu getirirlerse getirsinler artık PTT LİĞİNDEYİZ