Küme düştükleri sezon bizim küme düşmemiz gerektiğini açıklayacak kadar karaktersiz, ahlaksız ve pislik bir adamdan bu tip şeyler beklemek yanlış değil. Yalan konuşmaktan çekinmeyen, kara para aklamak amacıyla bu işin peşinde olan şovmen bir herif. Beter olur inşallah..!
Sadece bu adam mı? İbrahim Kızıl ve Tüpçü göstere göstere tabata üzerinden kara para hakladı? NE İÇN! Sivasspor ŞAmpiyon olmasın diye. Onun için gültekine kızmayın. Diğer yapanlarada kızmayın kim arkasına adam alır paranın adamınıda alır altta kalır. Örnek çok. İbrahim hacıosman sivassporu mecnun gardaşını kullandı. Topu yenilere attı kaçtı. Simdi kim tanıyor konuşuyor. Sahipsizler ve adam gibi başkanları bunu her zaman hedefi olur.
Bu Konuda 58Yiğidoo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Allah yedirmesin ! Gültekin eğer haksızlık yapıpta iki kuruşa tenezzül ettiysen, sana ne de güzel yakişacak cehennem odunlugu.umarım haber doğrudur .savcılar goreve
Özeti izlemiştim. Antalya'nın 1 pozisyonu var defansı da açmışlar buyrun atın hesabı.Antep takımı o kadrosuyla ligde hiç bir takımı yenemezdi.Antalya beraberliğe zorlasaydı panikten de yenilecekti.Aynı Samsun'da olduğu gibi ama Antalya bir gram sıkmadı.Yapacak bir şey yok seneye çıktığımızda bu iki takımda olmaz belki.
zamanında samsunu yenip antalya yayı kurtarmanın bedelini ödüyoruz adamlar vefa borçlarını böyle ödediler ama bunlar bahane degil 2 maç kazansaydık bugün bunlar yazılıp çizilmiyor olurdu suçta bizde hatada takım zaten bir kaç sezondur alarm veriyordu düşüyorum diye
Bunlar olmuş olsa bile Sivassporumuz miy antalya maçlarını çekip alsa idi bunlar zaten konuşamayacaktı...Sivasspor nasıl kendi şampiyonluğunu ''kendisi''kaybettiyse bana göre kendi kendini düşürdü diyebilirim