Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Anketimiz: Hangi mevkiye transfer yapılmalı
Kaleci 4 2,44%
Savunma 68 41,46%
Ortasaha 56 34,15%
Forvet 36 21,95%
Katılımcı sayısı: 164. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferden Çok Transfer Politikamız Nasıl
Alt 10.05.2011, 14:38   #91
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Transferden Çok Transfer Politikamız Nasıl

Taninmis iyi oyuncular degilde, oynarken yildizlasacak Sivasa giderken para kazandiracak oyuncular lazim bize. Besiktas gibi yildiz pesinde kosarsak ohooo sürünürüz yine..
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda münihli_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Razak Omotoyossi
Alt 10.05.2011, 14:50   #92
yigidoyuzz
Yiğido

yigidoyuzz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 392 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 551 yigidoyuzz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Razak Omotoyossi

Sayın Yönetim ve Sayın başkanımız & Teknik heyetimiz bize transfer yapacaksanız Razak Omotoyossi ile birinci sırada başlayın..

Video'su
yigidoyuzz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yigidoyuzz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.05.2011, 14:51   #93
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

transfer diyorsan kesinlikle 30 yaş aşağısı olacak..
Grosicki, Eneramo, Navratil..
aynen transfer politikası bu şekilde olmalı..
takıma anında uyum sağlayacak.. ilerde de satılacak olurlarsa takıma gelir getirecekler..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı burakkova'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Razak Omotoyossi
Alt 10.05.2011, 14:53   #94
yigidoyuzz
Yiğido

yigidoyuzz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 392 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 551 yigidoyuzz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Razak Omotoyossi

bu adam kadar vuruş gücü yüksek teknik hız ve akıllı bir futbolcu varmıdır özellikle süraati ile çok kaliteli bir oyuncu bir zamanlar hayalimizdi şimdi gerçekleşsin hayalimiz..
yigidoyuzz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoyuzz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.05.2011, 15:23   #95
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Büyük takımların kiralığa çıkaracağı oyuncuların kiralanması mı uygun ? ( Aydın Yılmaz, Ali Küçik, Cem Sultan gibi )
Simdi ben burda bir sey dicem herkes gülüp gececek..Ben 2senedir besiktasın a2 maclarının %80 ini izledim..Size sadece Oguz Ceylan(Bu Adam Fena),Volkan Ekici,Furkan Şeker,Ali Kuccik kiralasak diyorum sunu iddda ederim ki su andaki kadrodan 1.5 kat daha degerli ve en az 2 kat daha yetenekli ve en az 10-12 puan fazla toplayacagimizi idddaa ediyorum...
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 15:33   #96
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
kangallıwert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Büyük takımların kiralığa çıkaracağı oyuncuların kiralanması mı uygun ? ( Aydın Yılmaz, Ali Küçik, Cem Sultan gibi )
Simdi ben burda bir sey dicem herkes gülüp gececek..Ben 2senedir besiktasın a2 maclarının %80 ini izledim..Size sadece Oguz Ceylan(Bu Adam Fena),Volkan Ekici,Furkan Şeker,Ali Kuccik kiralasak diyorum sunu iddda ederim ki su andaki kadrodan 1.5 kat daha degerli ve en az 2 kat daha yetenekli ve en az 10-12 puan fazla toplayacagimizi idddaa ediyorum...
Bir anda o kadar genç oyuncuyu takıma koymak kolay değil. Üstelik genç takımlarda çok iyi olan birçok oyuncu A takımlar seviyesinde beklenen seviyeye gelemiyor.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 15:38   #97
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein
Cool Cevap: Transferden Çok Transfer Politikamız Nasıl

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir anda o kadar genç oyuncuyu takıma koymak kolay değil. Üstelik genç takımlarda çok iyi olan birçok oyuncu A takımlar seviyesinde beklenen seviyeye gelemiyor.
Kardes senin dedigin gibi A takımda oynayamayan oyunculara dikkat edersen hepsinin fizik gücü 0..mesela bjkde onur, fenerde gokay, gs de emre ,bjk forvet oynarken ali kuccik bunlarda fizik yok..Ama üste yazdiklarim fizikli oyuncular..Ayrıca Ali kuccik de yazdim üste oda sag acikta oynarsa iyi yoksa ondada is yok cok güçsüz...
Alt 10.05.2011, 15:42   #98
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Haklısın güç kazanmak önemli ama sadece güç kazanmaları da yeterli olmuyor. Oyuncunun iyi olması için çok şey lazım. Ayrıca transfer mayasının tutmasını sağlayan da birçok faktör var. Ve gerçekten kolay bir iş değil. Çok zor. Keşke FM oyunundaki gibi kolay olsa transfer yapmak ve takımı şaha kaldırmak. Ama gerçekte baya zor bu işler.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 15:47   #99
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haklısın güç kazanmak önemli ama sadece güç kazanmaları da yeterli olmuyor. Oyuncunun iyi olması için çok şey lazım. Ayrıca transfer mayasının tutmasını sağlayan da birçok faktör var. Ve gerçekten kolay bir iş değil. Çok zor. Keşke FM oyunundaki gibi kolay olsa transfer yapmak ve takımı şaha kaldırmak. Ama gerçekte baya zor bu işler.
Rahat ol kardes yıllardır inonunün ümraniyenin yolunu yürüdüm..Senelerdir inönüde mac izlerim..Son 3-4 senedirde a2 maclarını izliyorum..Cok iyi oyuncu yok 4-5 tane var ama onlarda gercekten iyi..Geriside cok iyi degil ama cokta kotu degil..İleride mehmet nas,erman kılıc seviyesinde olurlar bir simao olamazlar...
2011-2012 Transfer pazarı ve önerileriniz
Alt 10.05.2011, 15:49   #100
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1503 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart 2011-2012 Transfer pazarı ve önerileriniz

Çalımbay, isteyip istemediği futbolcular, yapılması gereken transferler ve yeni sezon hazırlıkları hakkında bir rapor hazırlayacak. Önümüzdeki sezon aynı sıkıntıları yaşamak istemediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam Çalımbay, hazırlayacağı raporu yönetime sunacağını ve yeni sezonun planlamasını şimdiden yapacaklarını söyledi.

Yönetimden, takımdaki en az 5 - 6 yere nokta transfer yapılmasını isteyeceğini açıklayan Çalımbay, hangi mevkilere transfer talep edeceğini ise açıklamadı.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
2011, başımıza, bitenler, çok, darısı, düşen, dönemi, gitmeli, gÖrmek, istediğiniz, kesinleşen, kimler, ligde, nasıl, olmalı, omotoyossi, oyuncular, pazarı, piyasası, politikamız, razak, sezonu, süper, sözleşmesi, takımların, takımımızda, transfer, transferden, transferler, yıldızları, önerileriniz