Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı
arkadaş millet hala deplasmanda stada girememesini bizim yönetime bağlıyor kardeşim siz hiç mi deplasmana gitmediniz anlamıyorum ki.ya süperligdeki takımların tamamına yakının bilet satışı biletix.ten yapılıyor sivas gibi 1-2 istisna hariç.siz kalkmışsınız burdan taa istanbul.a gitmişsiniz.neymiş biletler gelmemiş neymiş biletler pahalıymış.ya pahalısını geçtim orada biletlerin tükenme ihtimali bile var.siz neye güvenip de bu kadar rahat gidiyorsunuz.bu biletix denen kurumun neden sitesi var.bi zahmet biletinizi ordan ayarlayıp gitsenize. sonra bazı arkadaşların dedikleri üzerine söylüyorum.bazıları para bile almadan gitmiş resmen dediklerine göre.bir anımı da ben paylaşıyım o zaman.
bundan 2 yıl önce olması lazım kayseri.de 4-1 yenildiğimiz maça gittik.kuzenim,ben,babam,tanıd ıklar falan kendi aracımızla gittik maça.stada bi vardık ki misafir tribün girişindeki gişelerde çoluk çocuk toplanmış bekliyor.orada öğrendik ki yiğido gençlik adlı topluluk otobüs kaldırmış.toplamış çoluğu çocuğu getirmiş.ya kardeşim siz ne yapıyorsunuz ? otobüse aldığınız adamda bilet parası bile yok nasıl geliyor bu adamlar.bu bahsettiğim kişiler de en az 30 kişi öyle biletsiz,parasız deplasmana gelmiş.sonra deplasmanın dönüşünde doğru mu bilmiyorum ama takımın otobüsünün önünü kesip takıma sövmüşler diye duydum.
hatta mecnun başkan da bunlara iyi bir azar çekmiş.en azından öyle bir duyum aldım.ben geçen sene de ligdeki 3-3 lük gençlerbirliği deplasmanına gittim ve başka o sıralarda başka bir şehirde olduğum için biletimi biletix.ten aldım ve 19 mayıs stadı gişesinde sadece ismimi söyledim ve bir zarf içinde bana ait biletleri verdiler ve arkadaşlarımla rahatça stada girdik.
ama yine kapıda sivas.tan otobüslerle gelen biletsiz,parasız birileri bekliyordu kapıda.bu adamları nasıl getiriyorsunuz deplasmana aklım almıyor.öyle yönetime sallayana kadar bi kendi yaptığınız organizasyonlara göz atın.
ben 2 deplasmanda bu kadar olaya şahit oldum.siz satışını başka klüp ve kurumların yaptığı biletlerin hesabını bizim yönetimden sormaya kalkıyorsunuz.mevzu 10 otobüsle gitmek değil gerekirse 2 otobüs gidin ama giden adamlara bi bakın bileti,parası var mı acaba diye.
sorumsuzluğunuzun beraberinde getirdiği hataları şimdi yönetimin suçu gibi göstermeye çalışmayın.
sivas.ta kale arkasına 5 lira para vermeyen adamdan deplasman taraftarı olmaz !!
|
Kardeş altına imzamı atarım ellerine sağlık bunların tamamına bende şahit oldum üzülüyorum o çocuklara kış günü ayaklarında yazlık ayakkabılarla maça gelenleri var kabanı olmayanlar var ha sen o çocukları eğer İstanbula kadar götürüyosan sorumlulukları alacaksın liderleri olarak organizasyonunu yapacaksın
sigara vermeyeceksin ellerine onları ilimle bilimle ve sivasspor sevgisiyle terbiye edeceksin.
Şimdi soruyorum siz olsanız bu taraftar gruplarına çocuklarınızı gönderir misiniz ?
Şimdi soruyorum siz olsanız bu taraftar gruplarına çocuklarınızı gönderir misiniz ?