Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BASIN BİLDİRİSİ..!
Alt 05.02.2013, 22:03   #91
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BASIN BİLDİRİSİ..!

Herkes gördüğü olayları anlatmış bende geçen hafta Mersin deplasmanında gördüklerimi anlatayım.

Bu taraftar gruplarında ki gençler geçen hafta Mersin maçında da aynı şeyi yaptılar maç öncesi stada girmeyi beklerken Mersin taraftarını ortada hiç birşey yokken sözle tahrik ettiler ana avrat küfürler hava da uçuşuyordu. Bazı arkadaşlarında sözettiği gibi içkili gelme olayıda doğru maç öncesi stada girilirken Sivas dan gelenleri bir köşeye topladılar daha fazla rakip takım taraftarını kışkırtmasınlar diye ve orda duyduğum bir konuşmada polis grup üyelerinden birine içkili olursan stada giremezsin dedi o kişide abi bir bira içtim ne olacak ki dedi polis de 1 promil bile çıksa yasak dedi hatta taraftar Sivas da giriyoruz stada birşey olmuyor da dedi polis ise burada giremezsin dedi ama galiba o ikili kişiler bir şekilde girdi ve stada girdiler.

Maç esnasında da küfür ettiklerinde bir abimiz uyardı fakat onu bile döveceklerdi nerdeyse ondan sonra da 'Küfürsüz tribün yumurtasız menemen ' diye tempo tuttular. Mersin 3-0 ı bulduktan sonra benim yanımda ki iki üç kişi koltuk kırdı.

Ben maça Adıyamanlı bir arkadaşımı da getirmiştim Sivas'ı desteklemek için ama arkadaşım bana Sivas taraftarının böyle olduğunu bilmiyordum bilseydim Mersin tarafına girerdim Sivas yenerse kesin olay çıkar dedi. Ne kadar utandığımı anlatamam size.

Ben de gencim ama Sivas dan gelen 20 yaşının altındaki gençlerin böyle şeyler yapması diğer aklı selim taraftarıda staddan soğutuyor
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı psychology58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Basın Bildirisi..!
Alt 05.02.2013, 22:10   #92
poyrazer5858
Acemi Yiğido

99 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 457 poyrazer5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Basın Bildirisi..!

bu tavrınızdan kendinizi takımın üstünde gördüğünüz anlaşılıyor.
siz varsanız takım var gibi bir mana çıkıyor. şunu unutmayın ama , doğa boşluk kabul etmez. sizin yeriniz birileri tarafından mutlaka doldurulur. hatta iddia ediyorum, bu görevi sizden de çok daha iyi yaparlar.
poyrazer5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı poyrazer5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 22:14   #93
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu yaptığınız protestoyu yeni yapılan stadın kapasitesi 25 bine düşürüldüğünde yapsaydınız çok daha faydalı olurdu.fener sivas a geldiğinde fenerlilere bilet vermemeliyiz.
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.02.2013, 22:27   #94
gogohan
Yiğido

192 Mesajına 346 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 gogohan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gogohan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
....................

Bu grupların durumu, kimsenin umurunda değil, hatta memnunluk var gibi.

Ne yapıyorlarki bu gençler? Bilen varsa anlatsada bizde bilsek.
Sorduğuma pişman oldum desem yeridir.

Ne kadar çirkin şeyler yaşanıyormuşda haberimiz yokmuş.

Bunları yapanların Sivaslı ve "yiğido" olduklarına inanmıyorum.
gogohan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı gogohan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 22:31   #95
mucahit5884
Acemi Yiğido

14 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 439 mucahit5884 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar kensinlikle gitmeliyiz cunku cok onemli macla geliyor allah korusun hepsini yenildikmi daha cikamayiz trabzon,bursa,besiktas,kasimpa sa gibi takimlara karsi oyniyacik ve takima destek lazim
mucahit5884 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.02.2013, 22:45   #96
poyrazer5858
Acemi Yiğido

99 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 457 poyrazer5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

niye pişmanlık duyuyorsun ki.bu sayede kimin ne olduğunu ben de dahil olmak üzere herkes öğrendi.

İnşaallah sözlerinin eri çıkarlar da sivasspora yakışmayan bir gürühtan kurtulur sivas şehri.
poyrazer5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poyrazer5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 22:48   #97
Rallim58
Gast

Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaş millet hala deplasmanda stada girememesini bizim yönetime bağlıyor kardeşim siz hiç mi deplasmana gitmediniz anlamıyorum ki.ya süperligdeki takımların tamamına yakının bilet satışı biletix.ten yapılıyor sivas gibi 1-2 istisna hariç.siz kalkmışsınız burdan taa istanbul.a gitmişsiniz.neymiş biletler gelmemiş neymiş biletler pahalıymış.ya pahalısını geçtim orada biletlerin tükenme ihtimali bile var.siz neye güvenip de bu kadar rahat gidiyorsunuz.bu biletix denen kurumun neden sitesi var.bi zahmet biletinizi ordan ayarlayıp gitsenize. sonra bazı arkadaşların dedikleri üzerine söylüyorum.bazıları para bile almadan gitmiş resmen dediklerine göre.bir anımı da ben paylaşıyım o zaman.

bundan 2 yıl önce olması lazım kayseri.de 4-1 yenildiğimiz maça gittik.kuzenim,ben,babam,tanıd ıklar falan kendi aracımızla gittik maça.stada bi vardık ki misafir tribün girişindeki gişelerde çoluk çocuk toplanmış bekliyor.orada öğrendik ki yiğido gençlik adlı topluluk otobüs kaldırmış.toplamış çoluğu çocuğu getirmiş.ya kardeşim siz ne yapıyorsunuz ? otobüse aldığınız adamda bilet parası bile yok nasıl geliyor bu adamlar.bu bahsettiğim kişiler de en az 30 kişi öyle biletsiz,parasız deplasmana gelmiş.sonra deplasmanın dönüşünde doğru mu bilmiyorum ama takımın otobüsünün önünü kesip takıma sövmüşler diye duydum.

hatta mecnun başkan da bunlara iyi bir azar çekmiş.en azından öyle bir duyum aldım.ben geçen sene de ligdeki 3-3 lük gençlerbirliği deplasmanına gittim ve başka o sıralarda başka bir şehirde olduğum için biletimi biletix.ten aldım ve 19 mayıs stadı gişesinde sadece ismimi söyledim ve bir zarf içinde bana ait biletleri verdiler ve arkadaşlarımla rahatça stada girdik.

ama yine kapıda sivas.tan otobüslerle gelen biletsiz,parasız birileri bekliyordu kapıda.bu adamları nasıl getiriyorsunuz deplasmana aklım almıyor.öyle yönetime sallayana kadar bi kendi yaptığınız organizasyonlara göz atın.

ben 2 deplasmanda bu kadar olaya şahit oldum.siz satışını başka klüp ve kurumların yaptığı biletlerin hesabını bizim yönetimden sormaya kalkıyorsunuz.mevzu 10 otobüsle gitmek değil gerekirse 2 otobüs gidin ama giden adamlara bi bakın bileti,parası var mı acaba diye.

sorumsuzluğunuzun beraberinde getirdiği hataları şimdi yönetimin suçu gibi göstermeye çalışmayın.

sivas.ta kale arkasına 5 lira para vermeyen adamdan deplasman taraftarı olmaz !!
Bunlar inanılmaz şeyler...

İnşaallah yanlışlık vardır demek geliyor içimden...

Alt 05.02.2013, 22:56   #98
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
33sivasli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkes gördüğü olayları anlatmış bende geçen hafta Mersin deplasmanında gördüklerimi anlatayım.

Bu taraftar gruplarında ki gençler geçen hafta Mersin maçında da aynı şeyi yaptılar maç öncesi stada girmeyi beklerken Mersin taraftarını ortada hiç birşey yokken sözle tahrik ettiler ana avrat küfürler hava da uçuşuyordu. Bazı arkadaşlarında sözettiği gibi içkili gelme olayıda doğru maç öncesi stada girilirken Sivas dan gelenleri bir köşeye topladılar daha fazla rakip takım taraftarını kışkırtmasınlar diye ve orda duyduğum bir konuşmada polis grup üyelerinden birine içkili olursan stada giremezsin dedi o kişide abi bir bira içtim ne olacak ki dedi polis de 1 promil bile çıksa yasak dedi hatta taraftar Sivas da giriyoruz stada birşey olmuyor da dedi polis ise burada giremezsin dedi ama galiba o ikili kişiler bir şekilde girdi ve stada girdiler.

Maç esnasında da küfür ettiklerinde bir abimiz uyardı fakat onu bile döveceklerdi nerdeyse ondan sonra da 'Küfürsüz tribün yumurtasız menemen ' diye tempo tuttular. Mersin 3-0 ı bulduktan sonra benim yanımda ki iki üç kişi koltuk kırdı.

Ben maça Adıyamanlı bir arkadaşımı da getirmiştim Sivas'ı desteklemek için ama arkadaşım bana Sivas taraftarının böyle olduğunu bilmiyordum bilseydim Mersin tarafına girerdim Sivas yenerse kesin olay çıkar dedi. Ne kadar utandığımı anlatamam size.

Ben de gencim ama Sivas dan gelen 20 yaşının altındaki gençlerin böyle şeyler yapması diğer aklı selim taraftarıda staddan soğutuyor

Böylelerini allah ıslah etsin inş.. bunlar taraftar olamaz böyle taraftarlık olmaz yazık ediyorlar hem kendilerine hemde camiaya
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MEVLUTHOCAOGLU'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 23:00   #99
Rallim58
Gast

Alıntı:

Sen niye pişman oluyorsunki.

Eğer gerçek ise pişkinlik içerisinde olanlar pişman olup bir daha tevessül etmesinler.

İyiki sormuşun da anlatanlar oldu. Yoksa nerden duyacaktık.

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 23:02   #100
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaş millet hala deplasmanda stada girememesini bizim yönetime bağlıyor kardeşim siz hiç mi deplasmana gitmediniz anlamıyorum ki.ya süperligdeki takımların tamamına yakının bilet satışı biletix.ten yapılıyor sivas gibi 1-2 istisna hariç.siz kalkmışsınız burdan taa istanbul.a gitmişsiniz.neymiş biletler gelmemiş neymiş biletler pahalıymış.ya pahalısını geçtim orada biletlerin tükenme ihtimali bile var.siz neye güvenip de bu kadar rahat gidiyorsunuz.bu biletix denen kurumun neden sitesi var.bi zahmet biletinizi ordan ayarlayıp gitsenize. sonra bazı arkadaşların dedikleri üzerine söylüyorum.bazıları para bile almadan gitmiş resmen dediklerine göre.bir anımı da ben paylaşıyım o zaman.

bundan 2 yıl önce olması lazım kayseri.de 4-1 yenildiğimiz maça gittik.kuzenim,ben,babam,tanıd ıklar falan kendi aracımızla gittik maça.stada bi vardık ki misafir tribün girişindeki gişelerde çoluk çocuk toplanmış bekliyor.orada öğrendik ki yiğido gençlik adlı topluluk otobüs kaldırmış.toplamış çoluğu çocuğu getirmiş.ya kardeşim siz ne yapıyorsunuz ? otobüse aldığınız adamda bilet parası bile yok nasıl geliyor bu adamlar.bu bahsettiğim kişiler de en az 30 kişi öyle biletsiz,parasız deplasmana gelmiş.sonra deplasmanın dönüşünde doğru mu bilmiyorum ama takımın otobüsünün önünü kesip takıma sövmüşler diye duydum.

hatta mecnun başkan da bunlara iyi bir azar çekmiş.en azından öyle bir duyum aldım.ben geçen sene de ligdeki 3-3 lük gençlerbirliği deplasmanına gittim ve başka o sıralarda başka bir şehirde olduğum için biletimi biletix.ten aldım ve 19 mayıs stadı gişesinde sadece ismimi söyledim ve bir zarf içinde bana ait biletleri verdiler ve arkadaşlarımla rahatça stada girdik.

ama yine kapıda sivas.tan otobüslerle gelen biletsiz,parasız birileri bekliyordu kapıda.bu adamları nasıl getiriyorsunuz deplasmana aklım almıyor.öyle yönetime sallayana kadar bi kendi yaptığınız organizasyonlara göz atın.

ben 2 deplasmanda bu kadar olaya şahit oldum.siz satışını başka klüp ve kurumların yaptığı biletlerin hesabını bizim yönetimden sormaya kalkıyorsunuz.mevzu 10 otobüsle gitmek değil gerekirse 2 otobüs gidin ama giden adamlara bi bakın bileti,parası var mı acaba diye.

sorumsuzluğunuzun beraberinde getirdiği hataları şimdi yönetimin suçu gibi göstermeye çalışmayın.

sivas.ta kale arkasına 5 lira para vermeyen adamdan deplasman taraftarı olmaz !!
Kardeş altına imzamı atarım ellerine sağlık bunların tamamına bende şahit oldum üzülüyorum o çocuklara kış günü ayaklarında yazlık ayakkabılarla maça gelenleri var kabanı olmayanlar var ha sen o çocukları eğer İstanbula kadar götürüyosan sorumlulukları alacaksın liderleri olarak organizasyonunu yapacaksın sigara vermeyeceksin ellerine onları ilimle bilimle ve sivasspor sevgisiyle terbiye edeceksin.

Şimdi soruyorum siz olsanız bu taraftar gruplarına çocuklarınızı gönderir misiniz ?
Şimdi soruyorum siz olsanız bu taraftar gruplarına çocuklarınızı gönderir misiniz ?
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
basin, basın, bildirisi, bİldİrİsİ