Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor'u tebrik ediyoruz!
Alt 17.05.2010, 02:48   #91
konuksivaslı
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 569 konuksivaslı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bursaspor'u tebrik ediyoruz!

Bursa hak etti kazandı ama Fenere acayip şaısrdım 2diri şampiyonluk gidiyor çok komik bir durum zaten wedersonu falan havalara atmlaları tam manyak bir olaydı =)
Alt 17.05.2010, 03:50   #92
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursa'nın şampiyonluğuna sevinmek için bir kaç neden:

- Alavere dalavere bir şekilde kendilerini büyük kabul ettiren İstanbul takımlarının foyasını ortaya çıkarttığı için,

- Her sene bir İstanbul takımı şampiyon olduktan sonra Anadolu'nun dört bir köşesinde ve özellikle Sivas'ta evlerinden fırlayıp kutlama yapan bütün ezikleri, yalakaları eve hapsettiği için,

- Kendi değerine sahip çıkmayıp, güce tapan ve herkes o yöne gittiği için kendisi de o yöne giden karakter yoksunu Anadolu çocuklarına şuur kazandırma yolunda önemli bir adım attığı için,

- Artık dinlemekten bıktığımız, Trabzonluların kendilerinden başka Anadolu şampiyonu olmadığı yönündeki hikayeleri bitirdikleri için, (Bu arada Trabzon'u da onurlu duruşundan dolayı tebrik edelim, haklarını yemeyelim)

- Bu yıl Bursa'ya özellikle düşmanlık yapan Kayserili ve Diyarbakırlıları evlerine hapsettiği için,

- Artık isteyen, sabreden, karakterli bir şekilde mücadele eden her takımın şampiyon olabileceğini tüm Türkiye'ye ispatladığı için,

- Emeğin yanı sıra karakterin ve duruşun da öneminin hatırlattığı, bizi yapmazlar bahanesinin arkasına sığınmadığı ve inandığı için,

şampiyonlukları helal-i hoş olsun.
ben sizin şampiyonluk yolunda giderken formunuza gelip bir SİVASSPORLU gibi destek veren binlerce BURSASPORLULARDAN biriyim...öncelikli aklı selim mert ve gerçekleri içeren yorumundan dolayı kutluyor ayrıcada teşekkür ediyorum eksik olmayasın...lakin forumdaki yorumları okuyunca (istisnalar hariç)BURSASPORUN şampiyon olmasında en çok üzülen kitlenin burada olduğunu görünce herkesten fazla ben üzüldüm..onlarca site onlarca forum gezdim...ama her ne olursa olsun olumsuz yorumların gerçek yiğidolar olmadığını yiğido karamının arkasına saklanıp bizansın takımlarını tutan kişiler olduklarını düşünüyorum..yiğidin harmanlandığı diyara selamlar.....
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı migroArmis'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.05.2010, 04:11   #93
ege-gül
Yeni Yiğido

ege-gül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 ege-gül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bursasporu canıgönülden kutluyorum.tebrikler ..seneye bizim yaptığımız hataları yapmayıp takımı dağıtmadan şampiyonlar ligi için gerekli transferleride yaparlarsa başarılı olabilirler.. darısı sivassporumuz ve diğer anadolu kulüplerının basına..
ege-gül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ege-gül'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2010, 04:15   #94
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben sizin şampiyonluk yolunda giderken formunuza gelip bir SİVASSPORLU gibi destek veren binlerce BURSASPORLULARDAN biriyim...öncelikli aklı selim mert ve gerçekleri içeren yorumundan dolayı kutluyor ayrıcada teşekkür ediyorum eksik olmayasın...lakin forumdaki yorumları okuyunca (istisnalar hariç)BURSASPORUN şampiyon olmasında en çok üzülen kitlenin burada olduğunu görünce herkesten fazla ben üzüldüm..onlarca site onlarca forum gezdim...ama her ne olursa olsun olumsuz yorumların gerçek yiğidolar olmadığını yiğido karamının arkasına saklanıp bizansın takımlarını tutan kişiler olduklarını düşünüyorum..yiğidin harmanlandığı diyara selamlar.....

ıcınde uc ist. kırıntısı olmayan yalnızca sivasspor'lu biri olarak basarınıza ımrenıyorum ve gönülden tebrık edıyorum..
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.05.2010, 04:37   #95
kendalli
Yiğido

kendalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kendalli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

eyupk Nickli Üyeden Alıntı
İŞTEYEN BURSASPORA ÖVGÜ YAĞDIRSIN, BEN YAĞDIRMIYORUM ÖVGÜ. ZORLAMI ÖVGÜ YAĞDIRMAK.

bursanın nesine övgü yapılacak övenlere şaşarım gardaş sivasspora senin gibi taraftar yakışır tebriklerin bol oldugu bu günde bende seni tebrik etmek istiyorum hemşo

aynen dediginiz gibi ovguye yer yok, ovguye layik varsa bu ligde oda ancak sanli yigidolarindir, bende sizleri tebrik ediyorum hemsolarim canlarim benim, tebrik edip gecmek lazim !
kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kendalli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2010, 05:44   #96
KAFKASx58x
Yeni Yiğido

KAFKASx58x - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 KAFKASx58x isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Bursaspor'u tebrik ediyoruz!

BURSASPOR bizim yapamadigimizi yapti..
ve sadece bu sebepten bile olsa her türlü övgüyü hak ediyor!!

En büyük basari bana göre Ertugrul Saglam'a ait..

INSALLAH bizim yaptigimiz hatalari yapmazlar ve üc bes kurus icin takimi bozmazlar..

BASARILAR BURSASPOR.. HELAL OLSUN!
KAFKASx58x isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.05.2010, 06:47   #97
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

tebrikler bursaspor hak ettiniz sampiyonlugu
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.05.2010, 08:47   #98
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

helal olsun be. en çokta ertuğrul hoca için sevindim. adamı eziktaş tan kovarcasına göndermişlerdi. ibret olsun onlara. ibret olsun yabancı hoca hayranlarına. anadolunun ne mert delikanlı ve adam gibi adam hocaları varmış görsünler.
bülent efendi sende gör. anadoludan nasıl şampiyon çıkarmış.
iki sene dilin yüzünden şampiyonluklardan olduk. ne olurdu ertuğrul hoca gibi kimseye dalaşmadan didişmeden laf çakmadan oturup takımınla ilgilenseydin. çok mu zordu. ona laf at buna laf at. sayende takımda sevimsiz oldu sende. neyse bu konu çoooooooooooook uzar.
tebrikler tekrar bursaspor. canı gönülden kutlarım. takımı da dagıtmazlar bana göre. zaten şampiyon takımın topçuları. artı şampiyonlar liginde direk oynama durumu var. bursanında parası var. her yönüyle şampiyonlugu hakettiler. sivasspor olarak katkımız olduysa ne mutlu.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.05.2010, 08:50   #99
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
emin ol ki bursalı kardeşim ben ölümüne sevmişim sivassporu bu sevda içinde ölüürm bursa şampiyon oldu ben dükkanı bırakıp çıktım bursada katıldım onlarla beraber kutladım emin olki ne sivasspor her zaman yanınzdaydı her zamanda öyle olacak helal olsun hakkınızdı şampiyon oldunuz
Alt 17.05.2010, 08:51   #100
izmirliyigido
Gast

Tebrikler Bursaspor !

Taraftarıyla, futbolcusuyla, mütevazi hocasıyla ve inancıyla ŞAMPİYONLUĞU hakeden BURSASPOR'u can-ı gönülden kutluyorum. Kıskanmamak lazım, hazımsız olmamak lazım. Adamlar istediler oldular.

Eleştirmeyelim..

Bizim geçen senelerde eksiklerimiz vardı. Bunları hepiniz biliyorsunuz ve dile de getiriyorsunuz. O halde neden Bursaspor'u ağır eleştiriyorsnuz? Biz de isteseydik şampiyon olurduk o kadar başarıyı yakaladıktan sonra. Ama biz inancımızı başkalarının ihtiraslarına endeksledik 4 puan önde iken 4 puan geride kaldık son 3 haftada. Hemde tam 21 hafta liderlikte kalmışken. Ama Bursaspor 4 hafta lider kaldığı ligde son haftaya kadar inancını yitirmedi. Helal olsun Bursaspor'a...

Önce taraftar olalım

Bizde seneye çıkaracağımız derslerle çok daha kararlı ve inançlı olarak bu başarıyı yakalayabiliriz. Yeter ki yönetim ve taraftar işin ciddiyetini bilsin, gerekeni yapsın. Taraftar öyle tiyatro seyircisi gibi seyretmekle olunmuyor, Bursaspor taraftarı gibi ateşlemekle olunuyor. Bilmem anlatabiliyor muyum?

AYK

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bursasporu, ediyoruz, tebrik