--->: Sivas YAZ 5058`E GÖNDER
Kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız, Sivas yazıp veya boş bırakıp 5058'e mesaj gönderdiklerinde Sivasspor'umuza 5 YTL katkıda bulunmuş olacaklardır. Bu SMS kampanyası içerisinde vatandaşlarımız yine Sivas yazmadan direkt boş mesajı da 5058'e gönderebilirler. Bütün hemşehrilerimizin ve Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasını isteyen tüm sporseverlerimizin de bu kampanyamıza destek vereceğine gönülden inanıyorum. Tüm sporseverlerimizi Anadolu'nun yükselen yıldızı Yiğidolar'a destek amacıyla düzenlenen bu SMS kampanyasına katılmaya davet ediyorum ve ilk katılımı il valisi olarak ben yapıyorum.
SİVAS VALİSİ VEYSEL DALMAZ
7 milyon sivaslıdan 3,5 milyonunda telefon olsa(telefon kullanma oranı %70 lerde olduğu günümüzde az bile) 2,5 milyonu gerçek sivaslı olsa mesaj çekse 5 YTL çarpı 2,5 miyon
12,5 MİLYON YTL(eski parayla 12,5 trilyon yapar) bu parada sivassporun bütçesine denk gelir.
kontürlü hattım var diyenler faturalı hat alabilirler yada faturalı hattı olan bir tanıdıklarına kaç mesaj çekeceklerse onun parasını vererek o hattan çekebilirler(sivas için değer)
HAYDİ HERKES TELEFONLARA
|