Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Bizim düşüncelerimizi dostlarımız çok iyi bilir...Her anlamda ama.....Bursasporluluğumuz Sivasımızı sewmemiz...neden burada olduğumuz duygularımız düşüncelerimiz...v.s v.s...
En çok sıkıldığım konu şudur...
Biz şampiyon olduğumuz vakit trabzon istanbulda fenerle oynadı o maçı verseydi biz şampiyon olamayacaktık...o vakite kadar bende ts yi sewmezdim ... dedim ki ;
Bu ts dibine kadar çarpışsın ama ben göreyim hele bide o maçı vermesin ölene kadar ts nin samimiyetini anlayak ve kabul edeceğim...
onlarda tam bunu yaptı....
we ben ts yi sewdim bu düşüncelerimden dolayı tabii....
şimdi Bursaspordan sonra asıl varolduğum yer
Sivassporum da ts sewilmiyor...
öylesine zor bi durum ki anlatamam...
kanadımın ufak bi kısmına ts yi saklayıp bütün yiğidolar gibi bende ts yi sewmiyorum diyebiliyorum nihayetinde...
bilmem düşüncelerimi ne kadar anlatabildim....
Değil ts kim olursa olsun hele bu durumda sabaha kadar Sivassporumuzun karşısındaki rakibinin mağlubiyeti için dua edeceğim ...
Aşığı olduğum Bursasporum dahil......
|
Müdür sen ne içiyon ya bu neyin kafası? Neler yazmışsın öyle; Trabzon candır, Bursa aşktır, Sivas'a ölürüm falan..
Gardaş yiğido isen yiğidosundur o kadar.. Bir kalbe 3 aşk sığmaz. Sığarsa da kalbe değil kalın bağırsağa sığar..
Dostum silkelen ve kendine gel bence, kırmızı ve beyaz dururken gerisi teferruatdır..