Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Alt 06.01.2010, 10:03   #91
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Stadyum Manifestomuz!

Anlaşılan, konu kamuoyununu dikkatini çekmeye başladı...

Beden Terbiyesi İl Müdürü Salim Kılıç'ı şahıs olarak sevenlerdenim ancak stadyumun inşaasının, geleceği görerek yapılması gerekliliğini savunanlardanım. Bu stadyum ve kompleksin, Sivas'ımıza katkısının inanılmaz seviyede olacağını düşünüyorum.

Bu eserin inşaasından sonra; Sivas'a 100 yıl daha, bu ve benzeri komplekslerin yapılamayacağı, yapılmayacağı hesaba katılmalıdır. Bu nedenle Avrupa-i bir stadyum ve kompleksin Sivas'ımıza kazandırılması için çalışacakları şimdiden tebrik ediyorum...

Bu konuda önderlik yaparak, bu konunun tartışmaya açılmasında emeği geçenleri kutluyorum...

Konuyu kamuoyunda tartışmaya açan www.sivasspor.com a da ayrıca teşekkür ediyoruz.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2010, 10:07   #92
bestekarabi
Yeni Yiğido

bestekarabi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bestekarabi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADAŞLAR STADYUM UN KAPASİTESİYLE İLGİLİ HERŞEYDEN ÖNCE BENCE SİVASSPOR TARAFTARLARIMIZIN DOLDURABİLECEĞİ Bİ KAPASİTE OLMASI DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM YARISI BOŞ Bİ STADIN MAÇLARDA HAVASI OLMUYO STAD NE KADAR GÜZEL OLURSA OLSUN İSTNBUL OLİMPİYAT STADINDA 40 BİN KİŞİYLE OYNADIĞIMIZDA OLDU YİNEDE BİR TAT ALAMADIM ÇÜNKÜ STADIN YARISI BOŞ KALMIŞTI.AYRICA UEFA KRİTERLERİ İÇİN STADIN KAPASİTESİNİN YÜKSEK OLMASI VE MÜKEMMEL OLMASI YETMİYO ŞEHRİN KONAKLAMA VE SOSYAL FAALİYTLERİNE DE BAKIYOLAR.O ŞEHİRİN TAKIMININ TARAFTARLRININ MAÇLARINA İLGİSİNİ BİLE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUYOLAR BU SÖYLEDİKLERİM AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI VE DÜNYA KUPASI KRİTERLERİ.MECNUN BAŞKANIN SÖYLEDİĞİNE GÖRE TAKIM ŞAMPİYONLUĞA GİDERKENDE DERBİLER VE AVRUPA MACLARI DAHİL HİÇ 15 BİN BİLET SATMADIK.BİZ MAALESEF TAKIMA SAHİP ÇIKAN TARAFTAR OLAMIYORUZ BİZİM Kİ MASA BAŞINDA KAHRAMANLIK 15 GÜNDE 1 MAÇ OLUYOR . 5 TL LİK BİLETİN GÜNLÜĞÜ 35 KURUŞA GELİYO Bİ BARDAK ÇAY ETMİYO AKŞAMA KADAR KAHVEDEN ÇIKMAYIZ.İŞ YOK GÜÇ YOK PARA YOK MAÇA NASIL GİDECEĞİZ DERİZ.BİZE 10 BİN KİŞİLİK DE YETER
BU ALEMİN KRALIYIZ
AHMET KOÇTÜRK
bestekarabi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bestekarabi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.01.2010, 11:54   #93
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 968 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bugün çıkan en son haber aşağıda. Milletvekilimiz Hamza Yerlikaya stadyumun 30 bin kapasite olacağını söylemiş. İnşallah bu sözden de dönülmez!

STADYUM GERÇEK GERİSİ YALAN

Sivasspor’un Süper ligde üst üste elde ettiği başarıları övgü dolu sözlerle anlatan, Sivasspor’un başarısını Anadolu insanın başarısı olarak örnekleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hükümet meydanında düzenlenen mitingde vatandaşlara Sivas’a yeni stadyum sözü vermişti.

Aradan geçen dönemde birçok şehirde yeni stadyum inşaatları ve projeleri hayata geçerken Sivas’ta diğer projelerde olduğu gibi stadyum konusunda da durgunluk yaşanmıştı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TOKİ tarafından Malatya, Afyon, Sivas’a yeni stadyumların yapılacağını duyurmuş Yiğidoları sevince boğmuştu.

Ak parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya Toki’nin eski stadyum ve tesislerin arazisi karşılığı Sivas’a yeni ve modern bir stadyum yapacağını söyledi.
Yerlikaya bu işin ilk günden bu yana bizzat takipçisi olduğunu belirterek işin hızlandırılması konusunda defalarca görüşme yaptığını Stadyum projesinin şu anda hazırlanma aşamasında olduğunu söyledi.

Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, yeni Stadyumun Sivas’la ilgili projeler içerisinde imzalanan ve Başbakan tarafından onaylanan tek proje olduğunu söyledi.

Yerlikaya, yeni stadyumun 30 bin seyirci kapasiteli olacağını, yanında diğer spor komplekslerinin yer alacağını söyledi. Mevcut 4Eylül Stadyumu ve İstasyon caddesindeki Atatürk spor salonunun TOKİ’ye verildiğini belirten Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, Sivas’la ilgili Sivas’ın menfaatine olan projelerde her zaman üzerine düşen görevi yerine getirdiğini bundan sonrada Sivaslı hemşerilerinin hizmetinde olacağını söyledi.

http://www.sivaspostasi.com.tr/haber...p?haberID=2502

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2010, 11:57   #94
mahser
Yeni Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 mahser FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YAZIKLAR OLSUN BE YINE BIZI KANDIRDILAR SIYAST YAPMAYACAM AMA BASBAKAN SIVASA GELDI VE SOZ VERMİSTİ DEGİLMİ BIR LAF VARDIR SÖZ VERMEK BASKA BİR SEY VERMEYE BENZEMEZ DIYE BU ARADA SIVASLI 3 TANEMI 4 TANEMI IKTIDAR MILLET VEKILI VAR BIR TANESIDE MALUMUNUZ SPORCU VE ANA MUHALEFET PARTISI MILLET VEKILIDE VAR DEGILMI BUNLAR BIR YANA BIZIM SUSKUN BASKANIMIZ YONETIM KUTULUMUZ TABI SÖZUM MECLISTEN DISARI CEKIRDEKCİ SEYIRCIMİZ NE YAPIYOR KENDIM ADIMA BEN NE YAPIYORUM HIÇ BİR SEY ARKADASLAR INSANLAR LAIK OLDUKLARI GIBI YONETILIRLER DEMEK BIZDE BUNA LAIKMISIZ MMMAAAHHHŞŞŞEEERRR HERKES MAHŞER E HASAP VERECEK MMMAAAHHHŞŞŞEEERRR SIVAS SPOR TARAFTAR GURUBU
mahser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mahser'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2010, 13:35   #95
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BEN SADECE SUNU DIYORUM ARKADASLAR BASBAKAN DEDI 30 BIN KISILIK STAD AMA TOKI YAPIYOR 20 BIN KISILIK BIR YER BENIM MERAK ETTIGIM SU ACABA TOKI STADI YAPINCA 30 BIN KISILIK STAT PARASIMI ALACAK....GELECEGIN BIR SIVAS SPORU ICIN NEDEN BOYLE KUCUK SEYLER YAPILIYOR ANLAMIYORUM KONYAYA BILE YENI STAT PROJESI VAR ADAMLARIN STADI BIZIMKINDEN BUYUK OLDUGU HALDA DAHADA BUYULTUYORLARR MADEM OYLE KONYAYA YAPILACAK STADIN KAYNAGIDA SIVASA AKTARILSIN... O ZAMAN HER SEY YOLUNA GIRER.....BELKI SIVAS SPORA YAKISANI BUYUKLERIMIZ SOYLERSE DAHA IYI OLUR BENCE.... NEDEN BIZ NEDEN BIZ??????????
esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı esrarengiz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2010, 14:37   #96
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaaa bu nasıl iş avrupadada kullanamayacağımaz stadı biz ne yapacaz
böyle olacaksa zahmet edip yapmasınlar....
eyupkocak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyupkocak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.01.2010, 15:00   #97
apa köylü
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 apa köylü ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

buda bize akp nin sivasli milletvekillerinin vede tokinin bir kazigi olsun.sevgili yigidolar.artik uyanma zamani
apa köylü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda apa köylü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.01.2010, 16:55   #98
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hangi takim buyuk allah askina ne fb ne gs ne bjk hepsi avrupa oynadilar eh bizde oynadik kocum demek ki sivassporda buyuk naber
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslitaner58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.01.2010, 17:09   #99
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gençlik ve spor il müdürümüz Sy.Salim KILIÇ'ın katıldığı proğramı başından sonuna kadar dinledim ben.Yapılması planlanan projede sadece stat yok arkadaşlar,5000 ve 2000 kişilik iki ayrı kapalı spor salonu,2,3 kişilik olimpik yüzme havuzu,100 yataklı güreş eğitim merkezi,kapalı bir atletizm salonu da var.Salim Kılıç'ın anlatıklarına göre bu projenin maliyeti yaklaşık olarak 250-300 milyon TL,eski parayla 300 trilyon.Böyle baktığımız zaman projenin ne denli büyük olduğunu görürüz.Sorun şurda TOKİ bu kompleksi babasının hayrına yapmıyor,zaten öyle bir şey yapmayada yetkili değil.TOKİ'yi müteahhit olarak düşünsün herkes,hangi müteahhit zararına iş yapar.
Stadımızın ve kapalı spor salonumuzun üzerinde bulunduğu arsa sizce 300 milyon eder mi? bana sorarsanız 30 milyon bile etmez Sivas gibi ölü bir şehirde.
Bu noktadan sonra Başbakanımızın verdiği söze güvenerekten bütün pürüzler giderilecek öyle veya böyle bu kompleks Sivasımıza kazandırılacak.Buna yürekten inanıyorum.
MUHSİN ben biraz kafa yordum hesap ettim sade bizim 4 eylül stadyumumuzun üzerine 2500.konut oluyor bunu ortalama 125 milyar ile çarp 313.000.00 milyon yapıyor
daha bunun atatürk kapalı spor salonu var 4 eylül stadyumunun altındaki alışveriş merkezleri dükkanlar var atatürk kapalı spor salonunun altına yapılacak dükkana sen değer piç bence ortalama yatırım değeri 500.000.00 (beşyüzmilyonluk )bir değer
birde devletimiz afyona,bursaya,rizeye,urfaya mersine stad yaparken karşılığında birşey almadı neden bizden stadyumun yerini istiyor
bunuda iyi düşünmek lazım saygılar
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2010, 19:40   #100
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Abdullah YİĞİT spor@hurdogan.com 2010-01-05

Sivas kaç bin kapasiteyi hak ediyor?

Sivas’a yapılması gündemde olan yeni stad için bugünlerde duyulan heyecan ve merak kadar,tereddüt ve öfkede gündemde.
Yeni stad projesiyle ilgi yazıdan sonra bir çok okuyucu arayarak bu konudaki düşüncelerini dile getirdiler. Bunlardan en ilginçi,uzunu ve sitem dolu olanıda,İstanbul’dan arayan İbrahim Kaya isimli bir hemşerimiz.
İstanbul’da yaşamasına rağmen,koyu ve iyi bir Sivasspor taraftarını olduğunu belirten İbrahim kardeşim,yeni yapılacak stadın,kamuoyunda konuşulduğu gibi 20-25 bin kapasitede olmasına şiddetle karşı.Hatta bu kardeşimizin söylediklerinin bir benzeride,dün “Sivasspor com.”da haber olarak vardı.
Dün bu konuyla ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Salim Kılıç’la görüştüm. Salim beye,bu konuda bana gelen tereddüt ve sitemleri ilettim! Hatta bende şahsi görüşümü belirtip “ İleriyi görmek gerekmez mi? Yarın bir gün yeni yapılan stadı da büyütme çabasına girilmesin,yapılmışken en az 30-35 bin kapasiteli stad daha doğru olmaz mı?”diyerek duygularımı ifade ettim.
Salim bey olaya farklı bir pencereden bakıp doğru şeyler söyledi. Mesela “ Ya arkadaş! Biz daha 16 bin kapasiteli stadı dolduramadık. Şampiyonluğa oynadığımız iki sezonda 15 bin bilet satamadık. Sivas sürekli güç veren bir şehir. Buraya sadece tek bir tek stad yapılmaycak …” dedi.
Şimdi,Salim beyin söylediklerine bakıyorum,haklılık payı var. Ancak yapılmışken en az 30 bin kişi kapasiteli olmasının da doğru olacağını düşünüyorum.
Hatırlarsanız bir çok defa taraftarın Sivasspor maçlarına olan ilgisizliğinden bahsetmiş,çoğu zamanda bu konudaki sitemlerimi dile getirmiştim. Maalesef Sivas halkının Sivasspor’a karşı yeterince ilgi göstermemesi,yeni stad yapımında etkili olacak. Tabiki ileriyi görmek lazım,ama süper ligde iki sezon üst üst üste şampiyonluğa oynayan,dahası son UEFA şampiyonu Shaktar Donetsk ve Anderlcht gibi takımların 4 Eylül stadına gelmesine rağmen hala stad dolmamışsa,demek ki bu şehir 30-40 bin kişi kapasiteli stadı hak etmiyor!
Tam tersi olsaydı,yani o dönemlerde stad hınca hınç dolu olup 3-5 bin kişide dışarıda kalsaydı o zaman hiç kimse 25 bin kapasiteli stadı ağzına bile almazdı.
Uzun lafın kısası,öyle söylendiği gibi yeni stadın kapasitesi 20-25 bin olmayacak,bu konuda henüz bir karar verilmiş değil. Sadece şunu söyleyebilirim,bu kadar kapasitede yapılmasına karar verilse bile ne yazık ki kimseye “ Bunu artırın “ diyecek yüzümüz yok!
Biraz da hatayı kendimizde arayalım..

Etiketler
ayrıntıları, belgesi, kıyak, manifestomuz, neyimize, projesi, sivas yeni stad, sivasspor yeni stad, sivassporstad, sivasstadyum, stad, stadstad, stadyum, trabzona, wikileaksten, wikilieaksten, yapılmazsa, yeni