[QUOTE=SEMİH-58]KONYALILARA İHTİYACIMIZ YOK[/QUOTE]
gardaş o ne biçim söz ya adam sivaslı değilmi ister konyada olsun ister bursada konyada yaşıyor diye takımınıu desteklemeyecek mi.böyle şeyler söylemeyin gardaş ayıp oluyor..
TEMSİLCİLİK İŞİNİ DÜŞÜNEN HEMŞOLARIM
ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞLER
HEM ÇOK GÜZEL BİR KAYNAŞMA VE TANIŞMA OLUR
MAÇ ZAMANLARI GÜZEL BİR ORGANİZEYLE
SİVASSPORUMUZU TRİBÜNDEN GÜZELCE DESTEKLERİZ..
BEKLE BİZİ SÜPER LİG
SİVASSPOR GELİYOR
ALEMİN KRALI GELİYOR.....
[QUOTE=LORDKRAL]gardaş o ne biçim söz ya adam sivaslı değilmi ister konyada olsun ister bursada konyada yaşıyor diye takımınıu desteklemeyecek mi.böyle şeyler söylemeyin gardaş ayıp oluyor..[/QUOTE]
KENDİNİ UNİ NALÇACI OLARAK TANITAN KİŞİYİ BEN SİVASLI OLARAK GÖREMEM....
[QUOTE=thing58012;68382]bende muğla temsilcisi olmak için adaylıgımı koyuyorum her zaman her yerde sivas ve sivasspor için hazırım[/QUOTE]
temsilcilik ve yardımcılığı onemli değil önemli olan arkadaşlar Sonuçta organizasyonlar yapıp Sivasın maçlarında destek olmak yada klubun resmi urunlerini sivastan yada istanbuldan getirerek maddi destek sağlamak..
Bu arada senın ismin ney gozum ben 15senedir muğladayım Sivasın egedeki hiçbir maçını kaçırmadım. Mesala 2sene önceki Altayın cezalı olupta muğlada oynanan maçta varmıydın? Belki tanıyorumdur seni Benim ismim Mücahid Gelöz msn: [email]mucahit_58@hotmail.com[/email] mutlaka tanışalım denizli ve manisaya beraber gideriz..
Bu arada biraz önce bi arkadaş değinmişti ama tekrar değinmek istiyorum, forumumuzda açılan bu guzel ve önemli konuya modaretor abilerimiz hassasiyetle üzerlerinde dururlarsa 10 numara bi organizasyon olur kanaatindeyim.. İlla çatısı olan bi yer acmak deil önemli olan tum turkiye çapında guzel bi biçimde örgütlenmemiz, mesala izmirde bi maçmı oluyor ben İzmir Selçuktan tarkanı arayıp maça beraber gitmeliyiz mesala vs vs vs.. yani önemli bi mevzu..
BENDE DİDİM TEMSİLCİSİ OLUYUM.DİDİMDE SİVASLILAR DERNEĞİMİZ VAR ULASMAK İSTEYENLER:super_sivasli58@hotmail.com adresinden bana ulasabılırler.her konuda sivaslı olarak desteğe hazırız...
ben izmir manisa ve denizli de sivasspor maci oldugunda muhakkak gidiyorum, beraber gitmek isteyenler olursa da irtibata gecip beraber gidebiliriz..
(ege bolgesindeki maclari affetmem )