biz sivasi sevmeyen oyuncularin gelmesini istiyoruz ama sivasa gelmek icn can atan oyunculari istemiyorsunuz hayret
oyuncu begendiremiyoruz
bilica mutlaka alınmalı- neden mi?
1.geldiğinde takımdaki en tecrübeli isimlerden biri olacak.sonuçta şampiyonluk görmüş biri türkiye de.
2. brezilyalı olması bence çok büyük avantaj.
3.topu oyuna en iyi sokan stoperlerden biri.
4. sivası şampiyonluğa oynatan en önemlı ısım.
5.sivası ve sivassporu iyi biliyor. uyum sorunu yaşamaz.
6.faty i daha tanımıyoruz. faty eğer iyi olamazsa takım için . en azından bilıcayı tanıyor ve güvenıyoruz.
7. uzaktan çok sert serbest vuruşları olan bir isim. fenere attığı bir gol vardı hatırlarsanız. takıma çok şey katacaktır.
8. kadro derinliği olması açısından da mutlaka alınmalı. diallo gitmeli bilica gelmeli diyorum.
bilica mutlaka alınmalı- neden mi?
1.geldiğinde takımdaki en tecrübeli isimlerden biri olacak.sonuçta şampiyonluk görmüş biri türkiye de.
2. brezilyalı olması bence çok büyük avantaj.
3.topu oyuna en iyi sokan stoperlerden biri.
4. sivası şampiyonluğa oynatan en önemlı ısım.
5.sivası ve sivassporu iyi biliyor. uyum sorunu yaşamaz.
6.faty i daha tanımıyoruz. faty eğer iyi olamazsa takım için . en azından bilıcayı tanıyor ve güvenıyoruz.
7. uzaktan çok sert serbest vuruşları olan bir isim. fenere attığı bir gol vardı hatırlarsanız. takıma çok şey katacaktır.
8. kadro derinliği olması açısından da mutlaka alınmalı. diallo gitmeli bilica gelmeli diyorum.
bende imzami atiyorum bu yazduklarina