Alıntı:
hasantuan Nickli Üyeden Alıntı
tamam arkadaşlar 3 puan güzel de takım ikinci yarı tamamen geri yaslandı. önemli pozisyonlar verdi 1-0 ın üzerine yatılmaz ki. nedense bir türlü 2 yi yakalayıp rahatlayamıyoz. bir de dün konfory sylla (umarım uyum sürecidir)çok kötüydü. bi numara yok o herifte sivasta öle futbolcu çok. yani yabancı olsun diye alınmamıştır umarım. yani geçmişte fabrcio örneği var. denis örneği var. yiğidonun parası çar çur edilmesin lütfen....
|
katiliyorum nedense kendi evimizde oynadigimizmaclarda 1-0 a yatma modasi var.kendi evimizdeki ilk macta bende sivas,ta mactaydim ve aynen 1-0 a yatildi pozisyonlar comertce harcandi ve son dakikada yedik ya akabinde atamasaydik cok yazik olacakti ve taraftar belkide bu takimdan bir cacik olmaz misali sonraki maclara stadyuma gelmeyecekti ama neyseki o ilk mactaki son yarim dakikada gelen gol taraftari rahatlatmis ve sivassporun kendi evinde mac kazanma serisinide baslatmis oldu.boylecede FEDERASYON a ve futbol kamu oyuna son yarim dakikada neler oluyormusun ispati oldu.
Bulent hoca zannetmiyorumki takima sadece ilk yarida futbol oynayacaksiniz desin ama insallah kendi saha ve seyircimiz onundeki bu galibiyet serisi devam eder ve yigidolar sahadan hep sevinerek evlerine ayrilirlar.
herseye ragmen pozitif bakmak gerekir su anda takim cok iyi olmasada iyi ve desteklemek gerekir ya takim ligin alt siralarina demir atsaydi o zaman yigidolar zor gunler gecirirdi ve agzi olan konusuyor misali takimi yerin dibine sokarlardi.
Bence su anda takim basarili ve istikrarli gorunuyor teknik heyetten futbolculara kutlamak gerekir hepsini cani gonulden tebrik ediyorum.
YENSEDE YENILSEDE INADINA YIGIDO
YIGIDO ASLA YALNIZ DEGILDIR