canım kardeşim bende çorumda yaşayan bir sivaslı olarak her zaman misafir perver ve sıcakkanlı candan insanlarız evet bende FB liydim fakat her zaman gönüllerin sultanı güzide takımım canım Sivassporum gelir hiç merek etmeyin FB de bizim takımımız onları seviyoruz ama inanın yenecegiz şampiyon olacagız olamazsak zaten adres belli o da FB ce sana teşekkür ediyorum başarılar diliyorum takımına ama biz yenecegiz çünkü memleket olarak kitlendik sadece FB ye olarak düşünme diger iki istanbul takımına bile öyle hele Galatasarayı çimlere gömecegiz orda hocamıza topcumuza küfretmek degil unutmayın sivaslı ve Sivassporumuza yapılan hiç bir şey nutulmaz ve karşılıksiz kalmaz bizler küfür ve şiddet olarak degil sahada ve türbilerde ders vererek gönderecegiz saygılar sana kardeşim
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı koran58'a Teşekkür Ediyor...
biz her yere istediğimizi yazarız ve yazdırırız kimseye engel yok bizde
Bu nasıl söz bu ne ukalalık sen gel burda sana baş köşe gösterilsin sen bunu misafirperverlik olarak değil sizden korktuğumuz yada size karşı ezik olduğumuzu zannederek böyle dayılanıyorsun. Gösterilen saygıyı hiçe saymayın ve insan gibi yazacaksanız yazın yoksa sitemizi terkedin.
Ya şu takımı tebrik edin,ayakta alkışlayın bea.Kaç haftadır 3 büyüğü peşine takmış sürüklüyor.O büyük diye tabir edilen takımlarla kıyaslandığında ne kadar büyük bi başarı olduğunu anlayın artık.Hala adamlar sitelerinde yok havalandılar yok daha dün neydinizki gibi şeyler yazmışlar,utanın ya Sivasspor'un bu başarısı sizin o milyondolarlarınız sayesinde kazandığınız şampiyonluklardan daha değerli ve temizdir.Hepiniz hala bu takımın başarısından dolayı o kadar şaşkınsınızki artık ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor.İnşallah yarınki maçıda kazanıp sahamızda 11'de 11 yapıcazzz.....