Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Uygun Gidiyor mu?
Alt 12.10.2008, 23:14   #91
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Uygun Gidiyor mu?

bülent uygun Türkiyede Sivasspordan başka bi fenerde bide milli takımda çalışır...

bülent uygun senelerce Sivasta hocalık yapacak değil...ama bu sıralarda giderse kendini bitirir...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Uygun Gidiyor mu?
Alt 13.10.2008, 11:10   #92
koz58
Acemi Yiğido

koz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Uygun Gidiyor mu?

SİVASSPOR'DA KAFALAR KARIŞIK

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye Gideceği Yönündeki Haberler, Camiada Kafaları Karıştırdı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye gideceği yönündeki haberler, camiada kafaları karıştırdı. Taraftarlar, Uygun'un 'Sivasspor yönetimi onay verirse Fenerbahçe'de çalışabilirim' yönündeki açıklamalarına tepkili.
Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da değerlendiren Sivasspor, önümüzdeki pazar günü Ankaragücü'nü konuk edecek. Antalya'dan dün dönen kırımzı-beyazlı takım, Ankaragücü maçının hazırlıklarına bugün başlıyor.

İdmana milli takım kampında olan golcü futbolcu Mehmet Yıldız katılmıyor. Ligin 6. haftasında Ankaraspor'a yenilen kırımzı-beyazlı ekipte tek hedef galibiyet. Ancak bu maç öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un Fenerbahçe'ye gidebileceği yönünde Zaman'a yaptığı açıklamalar moralleri bozdu.

İlk 6 haftada Luis Aragonez'den beklediğini alamayan Fenerbahçe için yeşil ışık yakan Uygun, "Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim" yönünde ifadeler kullanmıştı. Geçen yıl Sivasspor'un son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan ve yeni sezonda da başarılı bir grafik çizen Uygun'un bu açıklaması taraftarı üzdü. Futbolcuların bu açıklamalardan etkileneceği görüşünde birleşen seyirciler, Uygun'un Sivasspor'un başında kalmasını istiyor.
(CİHAN)
koz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2008, 13:37   #93
sivaslı105
Yeni Yiğido

sivaslı105 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslı105 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent uygun bizim canımız oldu hiç bir yere gitmesini istemiyoruz onu çok seviyoruz zaten bizi bırakıp gitmezde...
sivaslı105 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2008, 14:20   #94
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

valla ben akşam kanaltürk te telegolü izledim.Rıdvanda Bülent te katıldı telefonla.Rıdvan soruya Siyasice evet dedi ama Bülent UYgun kesin hazırım dedi.kulaklarımla duydum.Teklif gelsin Bülent Hoca Uçar arkadaşlar.Hem adamın hedefi zaten bu ayağına gelen fırsatı kaçırmayacağını akşam konuşmalarından belli oldu.İnşallah teklif Rıdvana yapılır yoksa bülent uygun uçuyor.
Alt 13.10.2008, 14:25   #95
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ben yönetimin yerinde olsam Bülent UYGUN la yollarımı hemen ayırırım.Bu saatten sonra ne Bülent kendini sivasspora verir nede o futbolcular hocaya bir şey verir.Ayrıca millet yine başlar fenerli bülent Sivas maç satıyor cart cur diye.hazır Ertuğrul boşta iken Ertuğrul Sağlamı getirelim bence.Baksana adam dereyi görmeden paçayı sıvadı o bizi satmadan biz onu satalım
Alt 13.10.2008, 22:26   #96
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Biraz önce TV58 de sporaktif programına telefonla katılan Başkan Mecnur ODYAKMAZ, Bülent HOCA'nın görevinin başında olduğunu;basında konuşulan şeylere gülüp geçtiklerini söyledi.Arkadaşlar kendi kulaklarıma mı inanayım,yoksa başkanın sözlerine mi?Pazar günü herkes gibi ben de değişik tv kanallarında(star-tv24-samanyolu-ntv-kanaltürk ve diğerlerinde)Bülent UYGUN'un bizzat kendi sesinden F.B. KULÜBÜNDEN teklif gelirse Aragones'in yardımcısı olmayı kabul edeceğini söyledi.Bekleyip göreceğiz.Bülent Hoca'nın bu açıklamalarından sonra bu işe Sivasspor Yönetiminin ve Yiğidoların nasıl baktığını bekleyip göreceğiz.SİVAS'I VE SİVASSPORU SICAK GÜNLER BEKLİYOR.BÜLENT HOCA İÇİN ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2008, 22:58   #97
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

öncelikle gitmesini şu aşamada istemem.ama giderse de kendisi bilir.ama bir gerçek var ki bülent nere giderse gitsin sivasspor kadar rahat olmaz.
fatih terime milli takım nasıl verilmiş bildiği gibi oynuyorsa sivassporda öyle bülente eti senin kemiği benim misali teslim edilmiş.bu rahatlığı bırakır giderse de aklına yazık derim.ama belli olmaz bazen insanlar bazı hayallerinin peşinde koşarken gerçeklerini ellerinden yitirebilirler.
hayırlısı diyelim.kalırsa başımız gözümüz üstünde.giderse de emekleri için teşekkür ederiz.Allah selamatlik versin deriz.her halde ertuğrul sağlam ne güne duruyor.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda konartr58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.10.2008, 23:11   #98
atamtürk
Acemi Yiğido

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 atamtürk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gide bilirsin hocam ama biz seni sevdiğimiz içindirki öyle yardımcı hoca olarak veya anlaşma sözleşme yapmadan değil masaya yumruk vura bilecek şekilde şartlarım bunlar.........kabul görürse bu iş olur
ben gerci milli takımdan başkasına vermemde seni
sende gönlünü kaptırmışsın deli cocuk
hayırlısı olsun
atamtürk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2008, 23:15   #99
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben zaten ligin 3. haftası arkadaşlar arasında konuşurken aynen şöyle bi yorumda bulundum bülent uygun fenere gidecek ertuğul istifa edecek ve sivasa elecek die öle içimden geçeni sölemiştim ve yinew diorumki ertuğrul sivasa gelecek benim tahmnim böyle
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2008, 23:20   #100
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bide haftasonuki ankaragücü maçındanda korkmaya başladım düşünsenize bülent uygun futbolcularımızı bile etkiler sizcede demezmi beğendiği tpculara musa aydına sezere mehmete gidince sizide yanıma alacağım die bunlar yapar kardeşim bunlar dört büyüklerin maşası hersefer fener övülmezki kardeşim sanki bizde hedefini tamamlamış gibi biz anadolu kulüplerine hedef koymayı öğrettik ior hani nerde hedefin dört büyükleri yenemeden 4. mü olmak diorumki kayseri 58 puanlamı ne 5. oldu bizde 59 puanla 4. olsaydık benim açımdan bişey deişmezdi en azından kahrolmazdım hedef ilk beş falan die olmaz hedef en yükseğini tutarak olur
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla