arkadaşlar önce şunu belirteyim eğer kimliğimi saklayacak olsaydım arsinli nick ini seçmezdim konya bizi yenecek diyerekten farklı bir giriş yapmak istedim bir bakıma espiri katmak istedim işin içine
www.trabzonsport.com un üyesiyim arkadaşlar şunu açıkça belirtmek isterim kendim trabzonda ikamet etmekteyim ve kendimi bildim bileli bordo-mavim 'in maçlarına giderim bu bir rekabet herkes kendi takımının başarısını ister bizimkide elbette Trabzonsporun başarısıdır.
Ben kısaca size Trabzonda sivasspor ile ilgili genel düşünce hakkında bilgi sunmak isterim burada bizim herşeyimiz Trabzonspordur (sosyal aktivite olarak herşeyimiz ) geçtiğimiz yıl yaşanan talihsiz bir olay kendi seyircimizin öküzlüğü ve sivasspor yönetiminin iş bitiriciliği sayesinde sivas lehine yazılan üç puan sürecinden beri Trabzonsporlular,Trabzonlular sivasspora hiçbirzaman art niyet beslememiştir başarısız olsun düşünceside bizde hakim değildir elbette sivasspor başarılı olsun bizans takımları pastadan fazla pay alacağına anadolu takımları pastadan fazla pay alsın düşüncesindeyiz.tabiki rekabetin olduğu bir ortamda Trabzon-sivas takımlarının çıkarının kesiştiği yerde kendi takımımın kaznmasını rakibim olan takımın kaybetmesini isterim girişteki mesajı yazmam aslında forumun nabzını tutmaktı vede başarılı oldu anlayacağınız.
Bizansın ayak oyunlarının neler olduğunu biz çok iyi biliriz siz sivassporlular daha 2 yıldır kafaya oynamaya başladığınızdan beri ayak oyunlarının nasıl döndüğünü görmeye başladınız.Birde möerak ettiğim bir konu daha taraftar olgusu ve şampiyonluk havası sivasta oluşmuş değil neden ? birde sivaslılar genelde büyük takımlardan birini tutuyorlar ve sivasspor ikinci takımları pozisyonunda neden ? arkadaşlar temennim konyaya yenilirsiniz

bizde bu hafta gençleri yener önümüzdeki haftada sizi yenerek birşeyler yapabilirmiyiz bunun hesabını yaparız sizlere kolay gelsin bizim sitemizede bekleriz