Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Sonucu Ne Olur?
SivasSpor Kazanır 388 74,90%
Berabere Biter 36 6,95%
Konyaspor Kazanır 94 18,15%
Katılımcı sayısı: 518. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru
Alt 14.04.2009, 22:14   #1
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru

Alıntı:
arsinli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arsine geldinizmi hiç güzel memlekettir divriği çok maça geldi arsine.ben kendimi saklamak amacıyla nick almadım.merak etmeyin otel fiyatlarını 375 değil 975 de yapsanız,taraftara kontenjanda koysanız Trabzonspor sizi sivasta yenecek.arkadaşlar bakın bu bir fikir sakın ola aranızdan birileri çıkıpta küfür etmesin hoş olmaz ben bir misafir olarak kendi fikirlerimi beyan ediyorum herkeste kendi fikirlerini medeni olarak beyan etsin
küfür etmek sizin adetiniz birader...tabiki trabzonun yenmesini isteyebilirsin...buna kimse bişey demez de ne diye konya bizi yenecek gibi abuk subuk laflar etme gereği duydun anlamadım, çünkü konya sizi trabzonda yenmedi mi
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 22:29   #2
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 990 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
arsine geldinizmi hiç güzel memlekettir divriği çok maça geldi arsine.ben kendimi saklamak amacıyla nick almadım.merak etmeyin otel fiyatlarını 375 değil 975 de yapsanız,taraftara kontenjanda koysanız Trabzonspor sizi sivasta yenecek.arkadaşlar bakın bu bir fikir sakın ola aranızdan birileri çıkıpta küfür etmesin hoş olmaz ben bir misafir olarak kendi fikirlerimi beyan ediyorum herkeste kendi fikirlerini medeni olarak beyan etsin
Madem trabzonsporlusun neden gelip Konya bizi yenecek gibi şeyler yazıyorsun. Kimliğini saklamaktan korkma burası BMN değil sivasspor.com farkı anlamalısın
Alt 14.04.2009, 22:32   #3
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
internete girmeyi biliyorsun belli,sivassporun resmi sitesine girersen otel fiyatı ve bilet sayısı ile ilgili kulübün açıklamalarını okursun.bizde sizdeki gibi maçtan 10 gün önce ortalığı bulandırmaya çalışan yönetici bulamazsın,sivasa her takımın taraftarı geldi,maçını izledi gitti.sen de gelebilirsin,korkma trabzon da senelerce yapıldığı gibi gelenlerin otobüsleri taşlanmaz sivasta.son zamalrda trabzon da sağduyu hakim,taraftarı da geçmişte yaptığı bazı hataların kulübüne verdiği zararı gördü,umarım bundan sonra da böyle sürer,sivas-trabzon maçı da dostça oynanıp biter,ama takımımız gününde olursa trabzonsporun o maçta puan alma şansı yok.
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 21:49   #4
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
bence konya bizi yenecek ve biz çöküşe geçeceğiz
Pardonnn !.... Siz kimsiniz ??????

AYK

Alt 14.04.2009, 23:13   #5
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1079 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
bence konya bizi yenecek ve biz çöküşe geçeceğiz
bencede konya sizi yendi ve siz coktan çöküşe gectınız arada bir gecmısle bugunu karıstırıyor musun kardesım..cok uzuldum.. cok gecmıs olsun!!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2009, 21:46   #6
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1210 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Meraklanam biz iki yıldır hep çöküşe geçiyoruz..Bu bizim çökmüş halimiz..Diğer takımlar dua etsin de ayağa kalkmış halimiz geri dönmesin..
Alt 14.04.2009, 21:52   #7
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivas 2-0 alacak...

goller tum-mehmet yıldız...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 22:12   #8
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

A güzel kardeşim kimse burda olmana birşey demez... Biz terslemeyiz, herkese aramızda yer var ama adam akıllı Trabzonlu olduğunu söylesene neden "Konya BİZİ yenecek ve düşüşe geçeceğİZ diyorsun... Deki Konya sizi yencek biz de size yetişeceğiz...
İkincisi Otel olayı ve bilet sayısı hakkında kulübümüzden bir açıklama geldi... Ayrıca Sivas'taki dostlarımızda gidip otelle direk görüştü... Fiyat aynı tarife ve ayrılan bilet sayısı da öbür maçlarla aynı... Ayrıca bilet fiyatı da 5 TL... Türkiye'nin neresinde 4 büyükten birisi olarak 5 TL'ye deplasman seyircisi bileti alıyorsunuz????
Sizin yöneticileriniz yalancılar ve yalan söylüyorlar hepsi başkanınız Sadri Şener kadar şahsiyetli, namuslu ve adam gibi adam olabilse keşke...

Saygılar gardaş... Anadolu kardeşliğini bozmayın sakın, Sivas'a 2000 kişi gelecez basacaz felan lafları var sitelerinizde sakında öyle bir hata yapmasınlar, bozulur dostluk kazanan Bizans olur...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Kibrisli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.04.2009, 22:14   #9
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Konyayı yeneceğiz yenmemiz şart
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2009, 23:23   #10
arsinli
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 arsinli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar önce şunu belirteyim eğer kimliğimi saklayacak olsaydım arsinli nick ini seçmezdim konya bizi yenecek diyerekten farklı bir giriş yapmak istedim bir bakıma espiri katmak istedim işin içine www.trabzonsport.com un üyesiyim arkadaşlar şunu açıkça belirtmek isterim kendim trabzonda ikamet etmekteyim ve kendimi bildim bileli bordo-mavim 'in maçlarına giderim bu bir rekabet herkes kendi takımının başarısını ister bizimkide elbette Trabzonsporun başarısıdır.
Ben kısaca size Trabzonda sivasspor ile ilgili genel düşünce hakkında bilgi sunmak isterim burada bizim herşeyimiz Trabzonspordur (sosyal aktivite olarak herşeyimiz ) geçtiğimiz yıl yaşanan talihsiz bir olay kendi seyircimizin öküzlüğü ve sivasspor yönetiminin iş bitiriciliği sayesinde sivas lehine yazılan üç puan sürecinden beri Trabzonsporlular,Trabzonlular sivasspora hiçbirzaman art niyet beslememiştir başarısız olsun düşünceside bizde hakim değildir elbette sivasspor başarılı olsun bizans takımları pastadan fazla pay alacağına anadolu takımları pastadan fazla pay alsın düşüncesindeyiz.tabiki rekabetin olduğu bir ortamda Trabzon-sivas takımlarının çıkarının kesiştiği yerde kendi takımımın kaznmasını rakibim olan takımın kaybetmesini isterim girişteki mesajı yazmam aslında forumun nabzını tutmaktı vede başarılı oldu anlayacağınız.
Bizansın ayak oyunlarının neler olduğunu biz çok iyi biliriz siz sivassporlular daha 2 yıldır kafaya oynamaya başladığınızdan beri ayak oyunlarının nasıl döndüğünü görmeye başladınız.Birde möerak ettiğim bir konu daha taraftar olgusu ve şampiyonluk havası sivasta oluşmuş değil neden ? birde sivaslılar genelde büyük takımlardan birini tutuyorlar ve sivasspor ikinci takımları pozisyonunda neden ? arkadaşlar temennim konyaya yenilirsiniz bizde bu hafta gençleri yener önümüzdeki haftada sizi yenerek birşeyler yapabilirmiyiz bunun hesabını yaparız sizlere kolay gelsin bizim sitemizede bekleriz
arsinli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, tahmin, tsl or konyasporsİvasspor, yorumları