Alıntı:
izmirligardaş58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ne bursa ne kayseri ne konya ne ankara takımları aldatmayalım kendimizi 7 milyon sivaslınında toplasan belki yarısı sadece yarısı istiyor şampiyon olmamızı anadolu diye tabir edilen bu takımlar dahi fesat haset güdüyolar sivasa biz olamazssak onlar niye olsun zihniyetindeler geçtik bunu taraftarları bile istemiyor ünki 3 büyükler yani bizans süper ligde rekabet istemiyor hiçç araştırdınızmı örnek gaziantepin başkanı kimdir yıldırım demirörenin iş ortağı onun ortadoğu ticaretini yürüten kişi ilhan cavcav kimdir peki ankara takımlarının bizansa hizmet eden editörü mehmet özdilek antalyanın başında beşiktaşla özdeşleşmiş ordan banko 6 puan vesayre b bizansla özdeşleşmiş falanda filanda avutmayalım kendimi yamyam mafyasının içinde kalmışız dünyada bana kaç ülke gösterebilirsiniz taraftarı bulunduğu şehrin dışında olan sadece türkiye ve arjantin git almanyaya git ingiltereye git fransaya brezilyaya bulundukları şehrin dışında takımı tutan taraftar varmı yaaaa ya siz hiçmi italya maçları izlemezssiniz en kötü takım şehrinde 20 bine oynuyor şehrin dışına taraftar çımıyorrr
|
İzmirli kardeşim dile getirdiğin duygular güzel ama inan ki Anadolu şampiyonluğu istenmiyor.Hafta sonu Bursada maça gittim ve inan ki Kuddusi Müftüoğlu her pozisyonumuzu kesti penaltıdan bahsedilmiyor bile. Evet ne canlı yayınlarda yeterince konuşuluyoruz ne de olsa malum bütçemiz küçük. Kodomanların takımı değiliz ya dediğin gibi.
Kodomanlar
Bursayı yada
Sivası konuşmak konuşturmak bile
istemiyorlar.
Ama anlamadıgım biz de hala bir 2.takım meselesi var mecbur muyuz İstanbul takımı yada TS yi tutmaya ki TS Anadolu falan olamamıştır.
Bursaspor ve Sivassporun hakkını yiyenlere özellikle de dün Antep'e söylenen...
ANADOLU DÜŞMANI ANTEP gayet manidardı.
Evet Antep taraftarını da kutluyorum zira onlar Bursaya destek verdiler (20 kişi vardı hemen hemen)
Anlaşılan bizim çok çalışıp işi ne TFF ne de hakemlere bırakmadan iyi kaliteli transferlerle hedefi yüksek takımlar oluşturmalıyız
İki takımımıza da ve başlarındaki hocalarına da başarılar...
Şimdi Bursa Sivasın GS yi ezip geçmesini bekliyor.
Umarız hakkımızda hayırlısı olur.
Allaha emanet olun kardaşlarım!