Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kardeş Takım Bursaspor, Teşekkürler !...
Alt 25.05.2009, 23:05   #91
sivasbursa
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasbursa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kardeş Takım Bursaspor, Teşekkürler !...

SİVASIM Gs takımını perişan edecek
BURSAM UEFA ya gidecek.
GS maçını mutlaka kazanmalıyız kardeşimiz BURSA için kazanmalıyız!
Dualarımız Bursa ve Sivas ile işte GERÇEK ANADOLU
sivasbursa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 23:17   #92
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar ne bursa ne kayseri ne konya ne ankara takımları aldatmayalım kendimizi 7 milyon sivaslınında toplasan belki yarısı sadece yarısı istiyor şampiyon olmamızı anadolu diye tabir edilen bu takımlar dahi fesat haset güdüyolar sivasa biz olamazssak onlar niye olsun zihniyetindeler geçtik bunu taraftarları bile istemiyor ünki 3 büyükler yani bizans süper ligde rekabet istemiyor hiçç araştırdınızmı örnek gaziantepin başkanı kimdir yıldırım demirörenin iş ortağı onun ortadoğu ticaretini yürüten kişi ilhan cavcav kimdir peki ankara takımlarının bizansa hizmet eden editörü mehmet özdilek antalyanın başında beşiktaşla özdeşleşmiş ordan banko 6 puan vesayre b bizansla özdeşleşmiş falanda filanda avutmayalım kendimi yamyam mafyasının içinde kalmışız dünyada bana kaç ülke gösterebilirsiniz taraftarı bulunduğu şehrin dışında olan sadece türkiye ve arjantin git almanyaya git ingiltereye git fransaya brezilyaya bulundukları şehrin dışında takımı tutan taraftar varmı yaaaa ya siz hiçmi italya maçları izlemezssiniz en kötü takım şehrinde 20 bine oynuyor şehrin dışına taraftar çımıyorrr
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 23:39   #93
sivasbursa
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasbursa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirligardaş58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar ne bursa ne kayseri ne konya ne ankara takımları aldatmayalım kendimizi 7 milyon sivaslınında toplasan belki yarısı sadece yarısı istiyor şampiyon olmamızı anadolu diye tabir edilen bu takımlar dahi fesat haset güdüyolar sivasa biz olamazssak onlar niye olsun zihniyetindeler geçtik bunu taraftarları bile istemiyor ünki 3 büyükler yani bizans süper ligde rekabet istemiyor hiçç araştırdınızmı örnek gaziantepin başkanı kimdir yıldırım demirörenin iş ortağı onun ortadoğu ticaretini yürüten kişi ilhan cavcav kimdir peki ankara takımlarının bizansa hizmet eden editörü mehmet özdilek antalyanın başında beşiktaşla özdeşleşmiş ordan banko 6 puan vesayre b bizansla özdeşleşmiş falanda filanda avutmayalım kendimi yamyam mafyasının içinde kalmışız dünyada bana kaç ülke gösterebilirsiniz taraftarı bulunduğu şehrin dışında olan sadece türkiye ve arjantin git almanyaya git ingiltereye git fransaya brezilyaya bulundukları şehrin dışında takımı tutan taraftar varmı yaaaa ya siz hiçmi italya maçları izlemezssiniz en kötü takım şehrinde 20 bine oynuyor şehrin dışına taraftar çımıyorrr
İzmirli kardeşim dile getirdiğin duygular güzel ama inan ki Anadolu şampiyonluğu istenmiyor.Hafta sonu Bursada maça gittim ve inan ki Kuddusi Müftüoğlu her pozisyonumuzu kesti penaltıdan bahsedilmiyor bile. Evet ne canlı yayınlarda yeterince konuşuluyoruz ne de olsa malum bütçemiz küçük. Kodomanların takımı değiliz ya dediğin gibi.
Kodomanlar Bursayı yada Sivası konuşmak konuşturmak bile istemiyorlar.
Ama anlamadıgım biz de hala bir 2.takım meselesi var mecbur muyuz İstanbul takımı yada TS yi tutmaya ki TS Anadolu falan olamamıştır.

Bursaspor ve Sivassporun hakkını yiyenlere özellikle de dün Antep'e söylenen...
ANADOLU DÜŞMANI ANTEP gayet manidardı.
Evet Antep taraftarını da kutluyorum zira onlar Bursaya destek verdiler (20 kişi vardı hemen hemen)
Anlaşılan bizim çok çalışıp işi ne TFF ne de hakemlere bırakmadan iyi kaliteli transferlerle hedefi yüksek takımlar oluşturmalıyız
İki takımımıza da ve başlarındaki hocalarına da başarılar...

Şimdi Bursa Sivasın GS yi ezip geçmesini bekliyor.
Umarız hakkımızda hayırlısı olur.

Allaha emanet olun kardaşlarım!
sivasbursa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.05.2009, 01:42   #94
bursamert
Yeni Yiğido

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bursamert FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar şöyle yazılanları baştan sona okudum da, bazıları ne kardeşi, hemen kardeş mi olunur gibi cümleler kurmuş. Şunu söylemek isterim ki;

Bursaspor taraftarı'nın kimseyle kardeş olma çabası yoktur. Ne Sivassporla ne bir başka kulüple. Tek kardeşi vardır o da Ankaragücü'dür. (Eskişehir demeyin bana.) Bursaspor'un gerek yönetimi olsun gerek taraftarı Sivas'ı desteklemek istemiştir ve desteklemiştir. Hemde her yerde. Örnek vermek gerekirse ajansspor.com, sporx.com gibi taraftarların bolca olduğu sayfalara bakarsanız görürsünüz. Demek istediğim o'dur ki bizim Sivasla kardeş olalım falan gibi bir niyetimiz yoktur zaten. Arkadaşlar Bursaspor taraftarı'nın vermiş olduğu destekten hoşnut oldukları için "kardeş takım" demiş olabilirler. O yüzden bazılarınızın yaptığı yorumlara kesinlikle katılmıyorum.

Ayrıca söylediklerim kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Sivasspor ve Sivaslıları çok severim. Her ne kadar KARDEŞ olmasakta kardeş gibiyizdir. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Sivasspor'a gelecek sezonda sonsuz başarılar.
bursamert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı bursamert'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.05.2009, 01:46   #95
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

yorumlara bakmadım ama keske bursa gıbı bır trıbunumuz olsa kulturumuz olsa ama nerdeee...

bursa aramızın guzel oldugu kuluplerdendır...taraftarı da turkıyenın en ıyı 2. taraftarıdır anadoludan bır takım olmasına ragmen...
Alt 31.05.2009, 01:51   #96
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
bursamert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar şöyle yazılanları baştan sona okudum da, bazıları ne kardeşi, hemen kardeş mi olunur gibi cümleler kurmuş. Şunu söylemek isterim ki;

Bursaspor taraftarı'nın kimseyle kardeş olma çabası yoktur. Ne Sivassporla ne bir başka kulüple. Tek kardeşi vardır o da Ankaragücü'dür. (Eskişehir demeyin bana.) Bursaspor'un gerek yönetimi olsun gerek taraftarı Sivas'ı desteklemek istemiştir ve desteklemiştir. Hemde her yerde. Örnek vermek gerekirse ajansspor.com, sporx.com gibi taraftarların bolca olduğu sayfalara bakarsanız görürsünüz. Demek istediğim o'dur ki bizim Sivasla kardeş olalım falan gibi bir niyetimiz yoktur zaten. Arkadaşlar Bursaspor taraftarı'nın vermiş olduğu destekten hoşnut oldukları için "kardeş takım" demiş olabilirler. O yüzden bazılarınızın yaptığı yorumlara kesinlikle katılmıyorum.

Ayrıca söylediklerim kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Sivasspor ve Sivaslıları çok severim. Her ne kadar KARDEŞ olmasakta kardeş gibiyizdir. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Sivasspor'a gelecek sezonda sonsuz başarılar.
Kardeş öncelikle sitemize hg.Biz anadolu hikayesini bu sezonla beraber kapattık.Anadolu deyip bizi ne hale getirenleri geç de olsa gördük.Ancak şunu da gördük ki bu yalan yolda gerçekten harbi bir şekilde tüm sammimiyetiyle bu anadolu gerçeğine inanan ve bu yolda destekleyen bazı takımlar da varmış istisna da olsa.Bunlar bursa ve ankaragücü idi.Gerçekten bizim aramızın iyi olduğu ve kendisine bir sivassporlu olarak sempati beslediğim iki takım var. Bunlar bursa ve ankaragücüdür.
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.05.2009, 02:12   #97
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evimin en güzel köşesinde sivasspor kaşkolümden sonra bursa vede ankaragücü kaşkolude yerini aldı
zaten bu sene çoğu sivas maçına bursaspor kaşkolüyle girdim bir bursayı bir ankaragücünü diğer takımlarla bir tutmak bence dürüst bir davranış değil
tek dost bursa,ankaragücü
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2009, 00:55   #98
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
kasko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş öncelikle sitemize hg.Biz anadolu hikayesini bu sezonla beraber kapattık.Anadolu deyip bizi ne hale getirenleri geç de olsa gördük.Ancak şunu da gördük ki bu yalan yolda gerçekten harbi bir şekilde tüm sammimiyetiyle bu anadolu gerçeğine inanan ve bu yolda destekleyen bazı takımlar da varmış istisna da olsa.Bunlar bursa ve ankaragücü idi.Gerçekten bizim aramızın iyi olduğu ve kendisine bir sivassporlu olarak sempati beslediğim iki takım var. Bunlar bursa ve ankaragücüdür.
sewgili kardeşim.
yukarıdaki yorumu yapan hemşehrimin söylemlerini ben aylar öncesinden yapmıştım ...hemen hemen aynı yorumlar...anlatmak istediğimiz şey farklı buradaki yorumlarda herkez bursa taraftarının sivas taraftarını kardeş ilan ettiği yönünde bi çok kişi tutturmuş böyle diyor..ben orada çok önemli bir şey yazmıştım gözlerden kaçmış olmalı..ben buraya formunuza üye olmak destek vermek için gelmiştim ama bazı arkadaşların yorumunu okuyunca sadece cewap wermek için üye oldum..bir başka siwaslı kardeşim harika bir yorum yapmış sizler (sivaslı tarftarlar) farkında olmadan bursalı taraftarların sivasın şampiyon olma isteklerini yaralıyorsunuz diye ..harika bi yorum bu ..bilmem anlatabildimmi
saygılarımla
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2009, 01:30   #99
canimfeda58
Yiğido

canimfeda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 canimfeda58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cok haklisiniz.. insallah 2 sene sonra felan sampiyon bursaspor olurr

YIGIDOLAR ADIMIZ SIVASSPOR CANIMIZ !!!

canimfeda58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2009, 12:16   #100
KaHVeVoDKa
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KaHVeVoDKa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SAÇma saçma yorumlar yapıyor kimi arkadaşlar. Ne demek bu sene biz, seneye siz şampiyon olun.. yok bilmem iki sene sonra bursa şampiyon olsun.. profesyonel taraftar olun, ben yiyemiyorum al sen ye zihniyetiyle bi yere varamadık varamayız da!
KaHVeVoDKa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bursaspor, kardeş, takım, teŞekkÜrler