Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 10.05.2009, 09:03   #91
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçın Ardından

Alıntı:
muratduru58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz anadolunun gönlünü fethetmedik. Sadece sivaslının gönlünü fethettik. Anadoludan bizim şampiyon olmamızı isteyen yok kardeşim. HERKES YALAN SÖYLÜYOR. Bakın bakalım maglubıyetlerımıze, kaybettiğimiz puanlara kimlerden? hepsı BEN SİVASIN ŞAMPIYON OLMASINI İSTİYOM diyenlerden. SİVASIN SIVASLIDAN BAŞKA SEVENİ İSTEYENİ YOK.
hemşom şampiyonluga senin takımın inanmamış ki sen anadolu şehirlerinden bahsediyorsun
Alt 10.05.2009, 09:40   #92
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

bülent hoca gerçekleri görmekten kaçıyor bu maç bizim değil belediyenin hakkıydı adamlar ilk yarı çok rahat 5lerdi ikinci yarı defansa çekildiler öyle pozisyon bulduk hacettepe maçından ümitliydim ama hoca yine 3-4 forvet çıkartır o maçta da rezil oluruz
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 09:47   #93
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hoca gerçekleri görmekten kaçıyor bu maç bizim değil belediyenin hakkıydı adamlar ilk yarı çok rahat 5lerdi ikinci yarı defansa çekildiler öyle pozisyon bulduk hacettepe maçından ümitliydim ama hoca yine 3-4 forvet çıkartır o maçta da rezil oluruz
dünyanın neresinde görülmüş üçlü forvetle oynandıgı bakarsın maç gidiyor o zaman üçlü forvete dönersin..
Alt 10.05.2009, 09:54   #94
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Burada 2. yarida zaman zaman yazdim... hocamizin yaptigi medyatik aciklamalari elestirdim.. oynadigimizi zannetigimiz futbolumuzu elestirdim.. rakibe saygi duyalim, dusman kazaniyoruz dedigimde sivas dusmani besiktasli ilan edildim.

Hakli ciktim demek degil derdim ama gorduk geldigimiz noktayi, Bulent Hoca cok konusuyor.. medyada olmaya bayiliyor.. evet isinde iyi yaptigi noktalar da var.. uzun sure guzel top da oynadi bu takim ama son aylarda ozellikle bu sezonun ikinci yarisinda gidisatimiz iyi degildi. Layla - La ilahe illallah dedi.. ayip etti.. Istanbul futbolcusu sarhos benim futbolcuma icirmiyorum demeye getirdi, luzumsuz konustu.. 7 yerim 9 yerim 8 yemem dedi ayip etti.. fb maclarinda normalin otesinde rahatdavrandi, ayip etti.. kulube parcaladi rezil etti.. Istanbul-Anadolu dedi isi neredeyse boluculuge tasidi ayip etti.. Anadolu bize yatsin demedigi kaldi bir tek ayip etti.. Kazaninca anadolu'ya sampiyonluk hediye edicez ded onurlariyla oynayip bizi yenen anadolu takimlarina ********lik yaptiklarina dair imada bulundu ayip etti.. hakem hatasiyla mac kazandigimiza sustu her canimiz yandiginda "hakmeler hakkinda konusmam hayatta" demesine ragmen demedigini birakmadi.. yeri geldi dini somurdu yeri geldi vatan sevgisini somurdu ayip etti.. stadimizda Turk takimlarina karsi mehter marsi caldirdi ayip etti.. Hep kendi on plana cikma istedi bi yerden sonra sadece kendini gormeye basladi ayip etti... Turkiye' yi kendine dusman etti arada sivasspor da kaynadi.

Sorarim size arkadaslarim Yigit adamin cenesi bu kadar dusuk olur mu?.. Yigit adam rakibi hakkinda kazaninca iyi kaybedince kotu konusur mu?.. Yigido degil miydik biz?.. Gercek Yigido, gercek sivasli Sayin baskanimizdir.. Bulent hoca da onun golgesinde yani bir sivasli' nin golgesinde bir noktaya kadar gelmistir. Kaypaklik bize yakismaz, Liderken de Bulent hoca hakkinda ayni seyleri dusunuyordum hala da ayni. Ayip ediyorsun hocam.. Sivasli' nin yigitligini mertligini iyi temsil edemiyorsun uzun suredir. Liderlik sampiyonluk falan da onemli degil beni uzen nokta budur.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda blacksky'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.05.2009, 10:44   #95
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

hocam 3 şeyi merak ediyorum.
1-mehmet yıldızın sözlesmesinde 90 dakika oynar diye 1 madde mi var.yoksa sen adamın sahada ne yaptıgını görmüyormusun.ya da biz farklı bir maç mı izliyoruz.
2-mehmet yıldızın sahada savasan 2-3 adamdan biri olan bilica yı azarlamasına nasıl göz yumarsın.
3-2 galibiyet 1 beraberlik bizi şampiyon yapar mı (!)
Alt 10.05.2009, 10:45   #96
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Canın Sağolsun Be SİVAS'ım Bize Bu Gururu Yaşattığın İçin Seninle Gurur Duyuyoruz.

Sitedede Sivas' yenince helal olsun yenilince hemen kötülemeye başlıyanları KINIYORUM !

Her zaman Hep Destek Tam Destek !
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 10:46   #97
SS'li
Yiğido

68 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 SS'li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kadronun yarısı gönderilerek yeni sezona faklı başlamak lazım.

musa aydın
murat erdoğan
m yıldız

gönderilecek ilk 3 bence.

M yıldız bütün topları ve pozisyonları öldürüyor. Bütün toplar ona vermek yerine kamanana verseler adam her maçta golunu atacak ama mehmet araya gırmese.
SS'li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 10:52   #98
Mursallı yiğido
Tecrübeli Yiğido

Mursallı yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 Mursallı yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kaçan goller futbolun cilvesi falan değil:beceriksizlik.
Alt 10.05.2009, 11:33   #99
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bazı gerçekler belliydi ama şimdi şampiyonluk gidince herkes konuşur olmuş. bu takımın en iyi gününde bile bülent uygun'un yanlış yolda olduğunu söylüyoduk. maalesef hocamız futbol adına değilse bile hayata bakışı anlamında yetersiz çapsız biri.. böyle adamlar gazla geldikleri yerlerde sonunda çuvallarlar. bakın inanmayanlara adresimi telefonumu veriyim bülent beş yıl sonra ya bank asya da olur ya da süper ligin ordan oraya dolaşan hocalarından biri olur. bu klup yapısını kuran sorunsuz bir klup yaratan başkandır ki ben kendisini hiç tanımam.. bülent gibi bi adam için 20 25 yaşında fazla eğitimli olmayan çocukları toplayıp gaz vererek ancak bu noktaya gelinir.. ama bilgisiz ve çapsız olduğu için bundan sonrasını hep beraber göreceğiz..biz lafımızın arkasındayız...
İnsanda biraz utanma olur insanlara böyle kelimele sarf ederken ama bizim gibi insanlar küme düşmeyen bir takımı desteklemiyorya bu gün sivas burdaysa bunda en büyük pay sahibi bület uygundur.tabiki yönetime birşey demiyorum ama hoca tüm yorumlarda haksılık yapılmış bu günleri atlatmak için birlik beraberli olması gerekirken bizler maçın sitresinden birilerine giydirmişiz evet yanlışlık yapmış olabilir.ama bunu fırsatcılar gibi fırsat kollayıp vurun abalıya dersek bu anadolunun mert insanı mert sehri sivas taraftarına yakışmaz biz bu kötü günlerdede bu akıma kucak açıp desteklemeliyiz.eyer bu gün ts şampiyon 20 küsür yıldır olamıyorsa. Sırf ordaki şehir baskısındandır gelin bu günlerimizi de olgunlukla karşılayıp takımımızın arkasında olalım sivasta olan her bir oyuncu mert dürst ve kalitelidir herşey bitmedi İNŞALLAH bjk de puan kaybedecek yine sivas sampiyon olacak bülen uygun antibatik olmuş hayır arkadaşlar öyle birşey yok onlar sadece cekememektir ülamarlada bunun adını antibatik koydu. milyon dolarlar verip takım kurup başarısız olan kulüp taraftarı,kıskançlıktan negibi nifak sokarımda sivasın başarısını gölgelerim diye düşünürken bizlerde sivas taraftarı olarak bu kafasnı kumdan cıkarmaya çalışanlara hep beraber birlik olup dur diyelim.ENBÜYÜK SİVASSPOR DİYEREK.
Alt 10.05.2009, 11:37   #100
cerrah yiğido
Acemi Yiğido

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cerrah yiğido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hepimiz çokk acılıyız, içimiz yandı ama takımı bu noktaya getiren bu oyuncular ve bu teknik heyet değilmiii???? Nasıl bir maçta lider değiştiyse kalan üç maç sonucunda şampiyonda olabilir yada dördüncüde olabiliriz ???? bunu 3 hafta sonra göreceğizz....
AMAAAAA dün akşam;

1- 3 forvettt le başlamak (hemde pres yapmayannn)
2- Pas yapan İBB karşı orta sahayı boşaltmak
3- Geçen haftada açık veren sağ kanata önlem almamak

Bunların hesabını kim verecek??? hadi bulent hoca yanıldı, ya bu adamın yanındaki teknik ekip demi hiç analiz yapmıyo, bu oynun tutmayacağını, yanlış olduğunu söylemiyo hocaya ???
Çıkmamış candan ümit kesilmez, bize yakışan sonuna takımı desteklemek ve onlarada yiğidoya yakışan şekilde mücadele etmek düşer...
cerrah yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın