Cevap: Maçın Ardından
Burada 2. yarida zaman zaman yazdim... hocamizin yaptigi medyatik aciklamalari elestirdim.. oynadigimizi zannetigimiz futbolumuzu elestirdim.. rakibe saygi duyalim, dusman kazaniyoruz dedigimde sivas dusmani besiktasli ilan edildim.
Hakli ciktim demek degil derdim ama gorduk geldigimiz noktayi, Bulent Hoca cok konusuyor.. medyada olmaya bayiliyor.. evet isinde iyi yaptigi noktalar da var.. uzun sure guzel top da oynadi bu takim ama son aylarda ozellikle bu sezonun ikinci yarisinda gidisatimiz iyi degildi. Layla - La ilahe illallah dedi.. ayip etti.. Istanbul futbolcusu sarhos benim futbolcuma icirmiyorum demeye getirdi, luzumsuz konustu.. 7 yerim 9 yerim 8 yemem dedi ayip etti.. fb maclarinda normalin otesinde rahatdavrandi, ayip etti.. kulube parcaladi rezil etti.. Istanbul-Anadolu dedi isi neredeyse boluculuge tasidi ayip etti.. Anadolu bize yatsin demedigi kaldi bir tek ayip etti.. Kazaninca anadolu'ya sampiyonluk hediye edicez ded onurlariyla oynayip bizi yenen anadolu takimlarina ********lik yaptiklarina dair imada bulundu ayip etti.. hakem hatasiyla mac kazandigimiza sustu her canimiz yandiginda "hakmeler hakkinda konusmam hayatta" demesine ragmen demedigini birakmadi.. yeri geldi dini somurdu yeri geldi vatan sevgisini somurdu ayip etti.. stadimizda Turk takimlarina karsi mehter marsi caldirdi ayip etti.. Hep kendi on plana cikma istedi bi yerden sonra sadece kendini gormeye basladi ayip etti... Turkiye' yi kendine dusman etti arada sivasspor da kaynadi.
Sorarim size arkadaslarim Yigit adamin cenesi bu kadar dusuk olur mu?.. Yigit adam rakibi hakkinda kazaninca iyi kaybedince kotu konusur mu?.. Yigido degil miydik biz?.. Gercek Yigido, gercek sivasli Sayin baskanimizdir.. Bulent hoca da onun golgesinde yani bir sivasli' nin golgesinde bir noktaya kadar gelmistir. Kaypaklik bize yakismaz, Liderken de Bulent hoca hakkinda ayni seyleri dusunuyordum hala da ayni. Ayip ediyorsun hocam.. Sivasli' nin yigitligini mertligini iyi temsil edemiyorsun uzun suredir. Liderlik sampiyonluk falan da onemli degil beni uzen nokta budur.
|