Cevap: Fikstür Belli Oldu
Arkadaşlar....
Sivassporumuzun şampiyonluk yolunda başarısı için; Fikstürün hayırlı olmasını diliyorum...
Ancak takip ettiğim kadarıyla, fikstürün yorumlanmasından çıkılıp sadece Trabzonsporla yapılacak ilk maç va mazilere dalınmış yorumları içeriyor.
Arkadaşlar, kötü söz sahibinindir misali, eğer rakip takım taraftar sitelerinde gayri ahlaki yorumlara yer veriliyorsa, yapılan o yorumlar sitenin ne denli ahlaki olduğunun işaretidir. Taraftarlar arasında yorumlarda atışmalar normaldir, ancak dozunun iyi ayarlanması da gereklidir.
Trabzonspor ile de yapılacak karşılaşmada ortadaki toplam 6 puandır, lige yeni dahil olan takım ile de yapılacak müsabakada ortada bulunan puanın toplamı altıdır... Her takım bize, bir TS, FB, GS, BJK olmalıdır.
Her yeni sezon, yeni bir sayfadır...
Takımların transferlerinin ne olduğunu, uyumu, kondüsyonları, performansların ne olduğunu görmeden, işin bir başka boyutu kendi takımımızın yeni transferlerinin ne denli yerinde ve olumlu olup olmadığını görmeden yorum yapılması tabiri caizse abesle iştigaldir.
Sezona iyi bir başlangıç yapılması adına, taraftar olarak takımımıza sahada destek verilmesi için neler yapabilirizin tartışılması gerekirken bazı yorumların amacından çıkarılmaya çalışıldığını görüyorum...
Bu nedenle, daha aklıselim yorumlarla, konu başlığına riayetle yorum yapılmasının daha uygun olacağı kanaatindeyim...
Site kurallarını ihlal eden, ahlaka aykırı ve tahrike dayalı yorumların silinmesini site yönetiminden istirham ediyorum...
|