Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas`a 2 Taze Kan!
Alt 11.08.2009, 09:50   #91
ShabbatShalom
Tecrübeli Yiğido

ShabbatShalom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

311 Mesajına 647 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 ShabbatShalom Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sivas`a 2 Taze Kan!

Her Zaman Dediğim Gibi ORTADA KALMIŞ KÜME DÜŞMÜŞ SÖZLEŞMESİ BİTMİŞ OYUNCULARIN HEPSİNİ SİVASSPOR A TOPLADIK..Ne zaman bir düzgün transfer yapacak sabırzıkla bekliyorum bu sene
ShabbatShalom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2009, 10:07   #92
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

pek takip etmedim bu futbolcuları onun için ön yargıda bulunmayalım ama sağlam 2 yabancı şart stoper ve 10 numara tarzı inş hayırlı olur
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2009, 10:08   #93
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ibrahim şahin olumlu transfer. bence ersenden çok iyi futbolcu en azından genç ve çok koşuyor.bizim yüreğiyle terinin son damlasına kadar koşacak adamlara ihtiyacımız var. kadiri pek hatırlamıyorum ama onurdan da kötü değildir herhalde. ama en önemli sorunumuz olan defansa adam lazım kesinlikle. tek hamleli topu oyna sokabilen bir adama ihtiyacımız var. dünya çapında futbolcu hikaye. adamlar sosyal yaşantı okul vb. şeyler istiyor hep. nordin wooter i hatırlayalım adam kaçtı gitti hemde nereye beş para etmez bi rum takımına neden kıbrıs eğlence ortam muhabbeti...bize ismi az duyulmuş ama ayağı yere basan oyuncular lazım. umarım en kısa zamanda buluruz geç olmadan lütfen
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2009, 10:13   #94
romeo7
Yeni Yiğido

romeo7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 romeo7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sene gerçekten takım çok kötü başladı oturmuş kadroyu oturmuş sistemi bozup yerine aldıkları sıradan oyuncularla ne olması bekleniyordu ki bu dakkadan sonra artık düzletmesi zor olacak ancak eski taktiğe dönerlerse belkii..
bide bu dunya yıldızları hangi dunya ya ait kendi iç dünyalarına mı acaba
romeo7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2009, 10:34   #95
HeLLRaNKeR
YASAKLI ÜYE

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HeLLRaNKeR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ETMEYİN TUTMAYIN BUNLAR KİM YAW YASİN çakmak Onur BUNLAR KİM BİZE ADAM GİBİ ADAM LAZİM BORÇ YOKSADA OLSUN KITIN PARAYA ADAM GİBİ OYUNCU ALALİM YAW 4milyon a adam gibi bi orta saha alalim Yeter Artik Sus Sus nereye kadar Bunlar kim Demir celik de dahi oynayamaz
HeLLRaNKeR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2009, 10:45   #96
alisinan aslan
Acemi Yiğido

alisinan aslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 alisinan aslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hercaii_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaw bu takımı buraya bülent hoca getirdi siz neden bahsediyosunz yok dalga gecenler yok akıl verenler biraz da para veren olsa, millet 15 milyon bilete ya veriyo ya vermiyo trilyon vermiş gibi konusuyo. ibrahim sahin cok iyi futbolcu oynadıgında görecez hep beraber kadiri bi tek besiktasa attıgı golden hatırlıyorum umarım o da iyi cıkar. bi sözümde ibrahim dagasana laf edene antep macını örnek vermissin o macta ibo cezalıydı macları daha iyi takip et derim sana gecen sene sivasın bilicadan sonra en istikrarlı adamıydı ibo biraz bilerek konusalım sallamayalım lütfen. takımın kötü gününde destek olmayan taraftara da taraftar denir mi bilmem. daha ilk hafta hoca da hata yapacak herkes vurun abalıya seklinde hocaya sallıyo. bu zihniyet sivasta oldukca sivas hep bu sekilde oldugu yerde saymaya mahkum kimse yapıcı olmuyo. bisey daha o kadar takımdan anlayan arkadaslar niye gercek görevleri olan taraftarlık vazifelerini yerine etirmek adına saglam bi taraftar grubu kurmuyosunuz. ben hocanın yerinde olsam takım kötü de taraftar cok mu iyi diye bi sorarım. bülent hoca ve mecnun baskan alemde tek. benim takımıma güvenim tam. takım düzeldiğinde bu arkadaslar hiç utanmayacak mı merak ediyorum!!!!!!!!!!!!!
ağzına sağlık be kardeş.o türübünleri gördükçe çıldırıyorum böyle taraftar olmaz.takıma ne verdinde ne istiyorsun.
alisinan aslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı alisinan aslan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2009, 11:15   #97
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Kadir Pekmezci yi tanimiyorum forvet oyuncusu İbrahim Şahin arkadaslarin dedigi gibi etkili bir oyuncu gibi görünüyordu ama direk kadroda olan bir oyuncu degildi.Hacettepe de ikende cogunlukla yedek cikiyordu. hava hakimiyeti olan topu ayaginda tutan güclü bir futbolcu görüntüsü veriyordu bir bicimi ile Mehmet yildizin Hecettepe versiyonu diyebiliriz. Ersana iyi yedek olur. 2-1 biten hacet macinda bize peneltidan gol atmisti.

Bülent Hoca ve Transfer calismasi yürüten arkadaslar artik oynatacaklari oyuncu alsinlar. Oynamiyacak 10 oyuncu olacagina oynayacak 3 oyuncu alsin daha hayirli ve kulübün cikarinadir. bu oyuncular saniyorum bedeva gelmiyor.takima giremiyecek olan alinan her oyuncu kulüb icin zarardir. alinacaksa elimizdekilerden kaliteli oyuncu alinsin artik.sorunlarimiz ortada alinan oyuncu hem takimin eksik yanlarini ben yüklerinirim desin hemde taraftarin icini karatmasin. göz boyayayim diye yapilan her gereksiz transfer takima daha büyük külfet ve yük getirir. bunu bilmeleri lazim.
Maclarimiz gelecekte olsa tamam gelecege yatirim diyelim bunlarin %90 elimizde patlayacak yazik.Parayla alip artik cogunuda sakarya ya bedeva gönderirsiniz. tasaruflu olalim derken daha da cok savrukluk yapilmamali.
transfer konusunda tüm camianin ghözüne baka baka bu kadar cesaretle nasil yanlis yapilir Özelliklede Sayin Baskanimiz Mecnun Otyakmaz ve Yönetim buna nasil göz yumumar anlamis degilim.

Sonucta bir Antep Kadar olmak lazim Antep buluyorsa bizimde bulmamiz lazim.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2009, 11:40   #98
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dünyaca ünlü denildiğine göre kesin biri maradona diğeride rivaldodur. Hayırlı uğurlu olsun..
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2009, 13:27   #99
ozer10
Yiğido

ozer10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 89 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 ozer10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ii özellikleri olan oyuncular alınmıs yararı olur inş.
benim güvenim tam takımımıza lig uzun maraton daha 33 maç var
umarım bu yılda herkesin düşüncelerini onlara yuttururuz önceki sezonlarda olduu gibi bizim teknik heyetimiz ve yönetimimiz çok ii sivasspor öle kolay lokma olmaz bu sezoon yine zorlayacaz ilk 3 ü
desteimiz her zaman sizinle
ozer10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2009, 13:55   #100
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kadir Bekmezciyi bilmiyorum ama ibrahim sahin sivassporumuzun isine yarayacaktir
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bekmezci, bekmezcİ, kadir, kadİr, kan, pekmezci, sivassporda, sivas`a, sİvasta, taze