Alıntı:
kasko Nickli Üyeden Alıntı
Şişşşt ağır ol bakalım.Biraz laflarına dikkat et.Burayı ne sandın sen çiftlik mi?Bu taraftar istifa diyorsa bazı şeyleri içine sindiremiyor da diyor.Senin gibi Bülent Uygun taraftarı değil sivasspor taraftarı olduğu için diyor.Niye mi?
-Bülent Uygun 2 sene önce sivassporumuzun şampiyonluk iddiası sürerken ben fb nin şampiyon olmasını isterim dediğinde, nerde senin sivassporluluğun???
-Zaman Gazetesinde fb yazarlığı yaptığında nerde senin sivassporluluğun???
-Bir sivasspor hocası olarak fb derneklerini sürekli ziyaret ettiğinde nerde senin sivassporluluğun???
-Sürekli demeçlerinde fb yanlısı hareket ettiğinde nerde senin sivassporluluğun???
Sen bunları içine sindirebiliyor musun?İçine sindirebiliyorsan, ben Sivasspor değil Bülent Uygun hayranıyım de olsun bitsin.
Bu takım asla ve asla Fb nin pilot takımı olarak kimse tarafından lanse edilmemeli.Böyle bir duruma bizi düşürenler utansın.Böyle şampiyon olmaktansa başarı yakalamaktansa küme düşmek daha iyidir.Çünkü en azından sivassporluluğumuzdan ödün vermemiş oluruz.
Bilmem anlatabildim mi bay prof..???
|
Şunun adını bir koyalım sen anti fb limisin yoksa sivasspor taraftarımızın!!!!!!!!!!
Bu başarılar kiminle yakalandı!!
Nankörlük yapma Fb nin verdiği desteği hangi takım verdi ama senin Bülent Uyguna kinin takımın başarısızlığından değil ant fbli olmandan kaynaklanıyor..
Hadi söyle Sivasspor amatör kümedeyken veya 2. ligdeyken hangi takımı pohpohluyordun itiraf

Bırakın bu ayakları nankörlük yapmayın...