Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı
BÜLENT HOCAYI SAVUNANLAR ARTIK YETER BIRAKIN ŞU İNADI...
|
Öncelikle size şunu söyleyeyim.Size göre ben Bülent Uygun u savunanlardanım.
Ben Bülent Uygun u savunmuyorum.Buradaki herkesin ortak paydası olan Sivassporu savunuyorum.Bülent Uygunun gönderilmemesini istemek teslimiyetcilik değildir.Bu takımı Bülen Uygun kurdu.Bu oyuncuları Bülent Uygun getirdi.Bir futbolcu Bülent Uygun varken gol atamıyorsa X ve ya Y kişisi varkende atamaz.Adamın kapasitesi odur.Kimseden kapasitesini aşan şeyler bekleyemezsin.Haa beklersin.Ancak sadece beklemekle kalırsın.
Bülent hoca yanlışlarını görüp düzeltmek yerine halaa bu yanlışlarının üstüne gidiyor.Bir türlü hata yaptığını söylemiyor.Suç sadece Bülenttemi? Hayır.Zamanında Bülent hoca saçma sapan konuşurken yönetim müdahele edecekti.Gel bakalım Bülent kardeşim böyle böyle demişsi ancak bu tür eylemler yanlış.Sen sadece işine bak diyecekti...
Bu sezon Bülent hocayla,kurduğu takımla devam edilmesi taraftarıyım.Bülentten baska hoca yokmu diyenler.Boş muhabbet yapmayın.Bu takımı Bülent kurdu o devamını getirecek.
Ayrıca artık yönetiminde olaya müdahele etmesi lazım.Bülent hocanın Kamananla ne alıp veremediği var öğrenmesi lazım.Sezon sonunda ise Bülent Uyguna teşekkür edilip sen sağ ben selamet denmesi lazım.