Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti
Alt 05.10.2009, 01:26   #91
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti

Lanet olsun hala icindeki uc buyultulmuslerden birinin sevgisini tasiyipta gelip burda SIVAS'li ve SIVASSPOR'lu gecinen kendini bilmez icimizdeki irlandalilara yaw bu ne bicim bir savunma mekanizmasidirki hoca basina verdigi demeclerden dolayi antipatik olmusmus ben bir SIVASSPOR taraftari olarak diyorumki kesinlikle benim gozumde her verdigi demecte SIVASSPOR'u ve kendini dusurmemistir ha baskalarina antipatik geliyormus banane yaw o onlarin kendi zorunda ha iste bunu diyen SOZDE SIVASSPOR'lular bence hala iclerinde o uc buyultulmus adi takimlari barindiran ve bir turlu SIVASSPOR'u hazmedemeyenlerdir ve onlara gore "ADAM GIBI ADAM BULENT UYGUN" un tek sucu aslinda ne basarisizlik nede demecleri asil sucu fenerbahceli olmasi bunun baska bir aciklamasi olduguna inanmiyorum soylermisiniz bana birakin SIVASSPOR'un basinda hicbir savunucusun olmasini takimin basin sozcusunun bile iki kelimeyi bir araya getiremeyen kendini mafya babasi zanneden birinin oldugu ortamda basin sozculugu gorevini bile kendi ustlenip her yonuyle takimi sirtlamis olmasi hangi "GERCEK SIVASSPOR TARAFTARI" ni uzmus ve antipatik gelmistir YAZIK HEMDE COK YAZIK OLDU ama olan BULENT UYGUN'a degil herseyimiz canimiz cigerimiz buyuk sevdamiz SIVASSPOR'umuza oldu.
YUCE ALLAH YOLUNU VE BAHTINI ACIK ETSIN BULENT HOCA SEN DAHA BUYUK DUSUNEN BIR TAKIMA LAYIKSIN.
Alt 05.10.2009, 03:02   #92
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ankaragücü'nde Bülent Uygun operasyonu
Galatasaray maçından sonra gerçekleşecek.

Bülent Uygun'un Antalya maçı sonrası maçı kazanıp kazanmasa da Sivasspor'da görevi bırakacağı kesinleşti.

Ahmet Gökçek'in de Hikmet Karaman ile uzun süredir yolları ayırma kararı aldığı ancak uygun bir zaman kolladığı biliniyordu.

Bülent Uygun ile daha önce prensip anlaşmasına varan Gökçek'in, Karaman'ı göndermek için Uygun'un istifasını beklediği ifade edildi.

Bu arada Bülent Uygun'un Süper Lig'de hala maç kazanamayan Sivasspor'dan kesinlikle ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.

Uygun Antalya maçı sonrası görevi bırakmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Kaynak
http://www.klasspor.com/tr/haber/101...perasyonu.html
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009, 06:35   #93
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Frage Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ankaragücü'nde Bülent Uygun operasyonu
Galatasaray maçından sonra gerçekleşecek.

Bülent Uygun'un Antalya maçı sonrası maçı kazanıp kazanmasa da Sivasspor'da görevi bırakacağı kesinleşti.

Ahmet Gökçek'in de Hikmet Karaman ile uzun süredir yolları ayırma kararı aldığı ancak uygun bir zaman kolladığı biliniyordu.

Bülent Uygun ile daha önce prensip anlaşmasına varan Gökçek'in, Karaman'ı göndermek için Uygun'un istifasını beklediği ifade edildi.

Bu arada Bülent Uygun'un Süper Lig'de hala maç kazanamayan Sivasspor'dan kesinlikle ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.

Uygun Antalya maçı sonrası görevi bırakmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Kaynak
http://www.klasspor.com/tr/haber/101...perasyonu.html
Yollar buraya kadarmış demek ki..En azından bu seneyi tamamlaması taraftarıydım kendi adıma.Herkes için hayırlısı olsun.SİVAS için umarım doğru şeyler yapılır bundan sonra.Mecnun başkana güvenim tam.
Alt 05.10.2009, 11:21   #94
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kurtay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayırlı olsun, sayın Ünsal'ın tv58 de yaptığı konuşmayı takip ettim. Milli takımı çalıştıran hocalar bizi arayarak gelebileceklerini söyledi. Diye konuştu. Benim bu konuşmadan anladığım. Ersun YANAL gibi geliyor. İnşallah olur. Hayırlı olsun.
bırakın allahınızı severseniz ya şu adamın(FİKRET ÜNSDAL) konuşmalarını kaale almayın sezon başındada her takımdan herfutbolçuyu sivasa getirebilecek güçteyiz diyordu koskoca hocayı yediler şimdi çıkmış konuşuyorlar ilerleyen günlerde göreceğiz kim gelecek
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hanedan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.10.2009, 11:29   #95
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
duman58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lanet olsun hala icindeki uc buyultulmuslerden birinin sevgisini tasiyipta gelip burda SIVAS'li ve SIVASSPOR'lu gecinen kendini bilmez icimizdeki irlandalilara yaw bu ne bicim bir savunma mekanizmasidirki hoca basina verdigi demeclerden dolayi antipatik olmusmus ben bir SIVASSPOR taraftari olarak diyorumki kesinlikle benim gozumde her verdigi demecte SIVASSPOR'u ve kendini dusurmemistir ha baskalarina antipatik geliyormus banane yaw o onlarin kendi zorunda ha iste bunu diyen SOZDE SIVASSPOR'lular bence hala iclerinde o uc buyultulmus adi takimlari barindiran ve bir turlu SIVASSPOR'u hazmedemeyenlerdir ve onlara gore "ADAM GIBI ADAM BULENT UYGUN" un tek sucu aslinda ne basarisizlik nede demecleri asil sucu fenerbahceli olmasi bunun baska bir aciklamasi olduguna inanmiyorum soylermisiniz bana birakin SIVASSPOR'un basinda hicbir savunucusun olmasini takimin basin sozcusunun bile iki kelimeyi bir araya getiremeyen kendini mafya babasi zanneden birinin oldugu ortamda basin sozculugu gorevini bile kendi ustlenip her yonuyle takimi sirtlamis olmasi hangi "GERCEK SIVASSPOR TARAFTARI" ni uzmus ve antipatik gelmistir YAZIK HEMDE COK YAZIK OLDU ama olan BULENT UYGUN'a degil herseyimiz canimiz cigerimiz buyuk sevdamiz SIVASSPOR'umuza oldu.
YUCE ALLAH YOLUNU VE BAHTINI ACIK ETSIN BULENT HOCA SEN DAHA BUYUK DUSUNEN BIR TAKIMA LAYIKSIN.

Kardeşim çok haklı konuşmuş tüm fikirlerine katılıyorum dün maçta arka sırada oturan bir g zekalı yı utanmasam evire cevire dövecektim arkadaş tüm oyunculara hakaret ediyor ilk yarıda beceriksizler bunlardan adam olmaz dalan filan diye artık sabrım taştı ve dedim sen hangi takımlısın dengesiz dengesiz konuşuyorsun arakdaşın çevabı aynen şöyle sapına kadar gs bende hemen karşılığını verdim tabi lafı biyerine s...ktum s git gs nin maçını izle falan dedim ilk yarı sonunda kalktı gitti allahıma şükürler olsun ki biz 2-0 yendin gs 3-0 yenildi görmüştür umarım sapıda başıda
işte bu tür insanlar oldukça sivas ta bu takım ilerleyemez gecen yıl hoca iyiydi şimdi mi kötü oldu hocanın kabahati olduğu kadar da oyuncularında var dün nasıl aldılar maçı isterlerse oynayarak kazanabiliyorlar yazık oldu hocaya umarım sivas eski günleri aramaz ama olurda düşüşümüz sürerse bu bülent gitsin diyen lere bunu buradan sorarım
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hanedan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.10.2009, 11:29   #96
yağız58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yağız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar dün hayrettini dinledinizmi bilmem hocanın gitmesi takımın yarısının gitmesi demek dedi sizler olayın ciddiyetini anlmadınız takımın oyuncusu bile bunu söylüyorken burdan saçma sapan konuşan arkadaşlarımız hoca sizin gibiler yüzünden gitti bunu unutmayın bundan sonra düşme hattında sıradan bir takımdan ötesi olamayız bülent hocaya hakkımız sonuna kadar helal olsun onu burdan koparanlarada sonuna kadar haram olsun hakkımız .....
yağız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yağız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.10.2009, 11:31   #97
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

ALLAH İŞİNİ RAST GETİRSİN. ORTADA SÖYLENENLER DOĞRUYSA TRABZONA GİDECEKMİŞ. TRABZON BAŞKANI SADRİ ŞENER TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ GÖNDERMEYİ KAFAYA KOYMUŞTU ZATEN. TRABZON HOCASINDAN MEMNUN DEĞİL.
BÜLENT UYGUNUN SİVASA VERECEĞİ PEK BŞEY KALMAMIŞTI. ŞİMDİYE KADAR YAPTIKLARINDAN DOLAYI BÜLENT UYGUNA TEŞEKKÜR EDİYORUZ. SİVASTA HİÇ KİMSE SİVASTAN VE SİVASSPORDAN BÜYÜK VE ÜSTÜN DEĞİLDİR. HERHALDE YÖNETİM BUNU DÜŞÜNECEKTİR. SİVASA VE SİVASSPORA YAKIŞIR BİR HOCA MUTLAKA BULUNACAKTIR. TRANSFER YAPILAMAYACAK. GELEN HOCANIN HİÇ BİR ŞANSI YOK. ELDEKİ FUTBOLCULARLA NE YAPILABİLİRSE ONU YAPACAKTIR. İNŞALLAH OLİVİERA SERGİOYU YENİDEN ÇAĞIRACAK BİR HOCA GELİR.
SAĞOLASIN BÜLENT UYGUN. ŞİMDİYE KADAR YAPTIKLARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ. YOLUN AÇIK OLSUN. BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ. UMARIM SİVASI UNUTMAZSIN. ÇÜNKÜ SİVAS SENİ BÜLENT UYGUN YAPTI. FUTBOL KAMUOYUNA TANITTI. SEVGİLERİMİZLE.
Alt 05.10.2009, 11:33   #98
hepburdayız
Acemi Yiğido

hepburdayız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 hepburdayız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yolu açık olsun sivasa güzel günler yaşattı..
hepburdayız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009, 11:47   #99
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Giden gider isimler değil sivasspor kulubü önemlidir
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009, 11:54   #100
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

BİRDE ANLAYAMADIĞIMIZ ŞEY ŞU SİVASA VE SİVASLIYA VEFASIZ DİYEN ALÇAKTIR. BU NASIL BİR SÖZ. BU SON 6 MAÇ OYNANA KADAR SİVASLI BÜLENT HOCAYI ACIMASIZCA ELEŞTİRMEDİ. GİT DEMEDİ. SADECE YAPTIĞI YANLIŞLARDAN SÖZ ETTİ. YAPMASAMIYDI. NEDEN BU KADAR KENDİMİZİ AŞAĞILIYORUZ. BÜLENT UYGUNDAN BAŞKA ADAMMI YOK. BU TAKIMA MEHMET ŞAHAN GELDİ. BU TAKIMA ARAP İSMAİL GELDİ HEPSİDE BAŞARILI OLDULAR. KERAMET BÜLENT HOCADAYSA NEDEN 8 MAÇTA BİR GALİBİYET BİR BERABERLİK VAR. DEMEKKİ KERAMET FUTBOLCULARDAYMIŞ. ONLARDA SATILDI GİTTİ. SİVASTAN ÜSTÜN HİÇ BİR KİMSE YOK. KİMSE SİVASA VE SİVASLIYA VEFASIZ FALAN GİBİ SÖYLEMESİN BU ÇOK AYIP VE KÖTÜ BİR SÖZ. BİZLER ADAMIN HASIYIZ. BU BÖYLE BİLİNE. BAŞKA BİR ŞEHİRDE OLSA BU SONUÇLARDAN SONRA ÇOK KÖTÜ ŞEYLER OLURDU. TABİKİ İNSANLAR BAŞARI BEKLEYECEK. BAŞARI OLMAZSA NEDEN GİDİYOR İNSANLAR STADA.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
etti, kabul, İstifayı, yönetim