Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?
Alt 17.10.2009, 13:19   #91
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?

Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben gözlemciyim menejer değilim. 14-15 yaşındaki çocukları izliyorum bunların üzerinden para kazanmam mümkün değil. Dünya futbolunda adım var.
Sana gözlem yaptıran takımın vay haline.
Yazıkki gözlemcisin ve olayların hiçbirini göremiyorsun malesef.
Yaşanan basit olayları bile göremeyen birisi gözlemcilik yapıpda yıldız keşfedecek.

1. Bülent Uygun güven tazelemek için değil, işlerin kötüye gittiğini gördüğü için istifa etti.

2. Yönetim Bülent Uygun'u ikna etmek ve istifasından vazgeçirmek için çabalamış ama Bülent Uygun işlerin kötü gideceğini çok iyi tahmin ettiği için kovulmadan bırakmayı tercih etti.

3. Yönetim istifayı kabul etmese bile kendisi ayrılacaktı çünki sivasspor'dan çok kendi kariyeri önemliydi.

4. Bülent Uygun'un 12. haftaya kadar maç kazanması mümkün değildi çünki çok zorlu rakipler vardı ve futbolcuların özgüveni kalmamıştı.
Futbolcuları hergün gören ve iç içe olan birisi olarak Bülent Uygun bunu senden benden çok daha iyi görüyordu.

5. Bülent Uygun buranın tek kralıydı. Başkan'dan ve kulüpteki herkesten daha çok yetki sahibiydi.
Yeri geldiğinde kulüp başkanı, yeri geldiğinde basın sözcüsü yeri geldiğinde kulün tek hakimiydi.
Burda bulduğu rahatlık ve yetkiler ona hiç bir kulpte verilmezdi.

6. Bülent Uygun başarının sadece kendisine ait olduğunu düşünüp, hep kendini ön plana çıkarıp, kendisini pazarlamaya çalıştı.
Ne futbolculara nede başkana emeklerin karşılığını vermedi.
Başarıyı kimseyle paylaşamadı ve bencilce davrandı.
bu durum herkesi rahatsız etti. başkanından futbolcusuna hatta taraftarına kadar.

7.Bülent Uygun başarının kendi yaptıklarında olduğunu sanıp, şapkadan tavşan çıkarmaya çalıştı ve ikinci lig futbolcularıyla bile ben başarılı olurum havasına girerek kadroyu bozdu. ancak işler beklediği gibi gitmedi.
Düzeltemeyeceğini anlayıncada kolay olanı yapıp zor günde takımı bırakıp kaçmayı tercih etti.

8. Ve sen çıkmış zor günde bu takımı bırakıp kaçan ve sadece kendi itibarını kurtarmaya çalışan birisini bize savunuyorsun.
Hangi yüzle, hangi vicdanla bunu yapıyorsun anlamak zor.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.10.2009, 17:29   #92
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

DENGESİZ KONUŞMAYIN MECNUN BAŞKAN BOŞA GETİRMEMİŞTİR HOCAYI HOCA DAHA İLK MAÇINA BİLE ÇIKMADI.BÜLENTİ HOCAYI 15 MAÇ İDARE ETTİNİZ.YENİ HOCANIN KREDİSİ BU KADAR MI?SABIR
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karyola'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.10.2009, 17:36   #93
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Seviyesizleştikçe yetinmiyorsunuz aynı zamanda terbiyesizleşiyorsunuz. Benim herhangi bir işe ihtiyacım yok. Türkiyeden kimse ile ticari bağım yok. Ben gözlemciyim menejer değilim. 14-15 yaşındaki çocukları izliyorum bunların üzerinden para kazanmam mümkün değil. Dünya futbolunda adım var. Bundan bir Sivaslı olarak gurur duyacağınıza iftira atıyorsunuz. Neyse değerli vaktimi sizlerle harcamam hataymış. Daha yazmıyorum. Siz bakın dalganıza...
Asıl sen seviyesizleşiyorsun Gitti bitti artık istesende istemesende 7 maçta 1 puan o gitmese başkan gitse sevinirdin o zaman havalandı tüm Türkiyeye düşman etti Sivasspor o imkanları vermese başarılı olamazdı kendinde aradı ne oldu Başka takıma gitse tutunamaz.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.10.2009, 18:19   #94
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
40 puan barajını aşacakmış

Allah'ım hedefe bak ya. Birisi bu adama 40 puan ile bu ligden düşenlerin olduğunu hatırlatması lazım. Adam resmen küme düşmeme mücadelesi vereceğiz demiş. işte size vizyon. Defalarca söyledim ve de söylüyorum Muhsin hoca bu takımı düşürür. Büyük bir hata yapıyoruz.

Sivas'ı neden kabul etmiş. Adam hayatının teklifini aldı. 2 çuval un parasına çalışıyordu şimdi kimbilir kaç milyar götürecek.
Öyle kolay mı takımı üst sıralara taşımak. Takımın halini sende biliyorsun, Muhsin ERTUĞRAL hocayı kötülemen anlamsız. Kolaysa sen takımın başına geç, hemen çıkar takımı üst sıralara. Kolay mı öyle he söylesene.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2009, 19:01   #95
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
Senin mesajına yazılacak tek cevabım var : İSTİKRAR

Realist insanlar tarih içinde hep yok olup giderler. Hayal kurmayı bilen insanlar ise tarihe damgasını vurarak çığır açarlar. Avrupalılar bu konuda bilimsel çalışmalar yapmış ve bunu uygulamaya koymuşlar. Masalları o kadar önemsemişler ki çocuklara hayal gücü kazandırma konusunda kullanmışlar. Mesela masalın birinde uçan halı gibi bir şey vardı. O uçan halı yıllar sonra uçak olarak gerçeğe dönüştü. Yani hayal etmekten korkmayın ve realizme kendinizi kaptırmayın.
Halen ne istikrarından bahşediyorsn sen. Takımın hali ortada. Madem kolaysa sen biran önce çıkar takımı üst sıralara. Şimdiden Ertuğral hocayla takımımızın düştüğünü ilan ettin. Sen mi Sivassporlu olucan, hadi ordan. Aramızda böyle fenerli sözde sivassporlular çıkıyor.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2009, 19:26   #96
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana gözlem yaptıran takımın vay haline.
Yazıkki gözlemcisin ve olayların hiçbirini göremiyorsun malesef.
Yaşanan basit olayları bile göremeyen birisi gözlemcilik yapıpda yıldız keşfedecek.

1. Bülent Uygun güven tazelemek için değil, işlerin kötüye gittiğini gördüğü için istifa etti.

2. Yönetim Bülent Uygun'u ikna etmek ve istifasından vazgeçirmek için çabalamış ama Bülent Uygun işlerin kötü gideceğini çok iyi tahmin ettiği için kovulmadan bırakmayı tercih etti.

3. Yönetim istifayı kabul etmese bile kendisi ayrılacaktı çünki sivasspor'dan çok kendi kariyeri önemliydi.

4. Bülent Uygun'un 12. haftaya kadar maç kazanması mümkün değildi çünki çok zorlu rakipler vardı ve futbolcuların özgüveni kalmamıştı.
Futbolcuları hergün gören ve iç içe olan birisi olarak Bülent Uygun bunu senden benden çok daha iyi görüyordu.

5. Bülent Uygun buranın tek kralıydı. Başkan'dan ve kulüpteki herkesten daha çok yetki sahibiydi.
Yeri geldiğinde kulüp başkanı, yeri geldiğinde basın sözcüsü yeri geldiğinde kulün tek hakimiydi.
Burda bulduğu rahatlık ve yetkiler ona hiç bir kulpte verilmezdi.

6. Bülent Uygun başarının sadece kendisine ait olduğunu düşünüp, hep kendini ön plana çıkarıp, kendisini pazarlamaya çalıştı.
Ne futbolculara nede başkana emeklerin karşılığını vermedi.
Başarıyı kimseyle paylaşamadı ve bencilce davrandı.
bu durum herkesi rahatsız etti. başkanından futbolcusuna hatta taraftarına kadar.

7.Bülent Uygun başarının kendi yaptıklarında olduğunu sanıp, şapkadan tavşan çıkarmaya çalıştı ve ikinci lig futbolcularıyla bile ben başarılı olurum havasına girerek kadroyu bozdu. ancak işler beklediği gibi gitmedi.
Düzeltemeyeceğini anlayıncada kolay olanı yapıp zor günde takımı bırakıp kaçmayı tercih etti.

8. Ve sen çıkmış zor günde bu takımı bırakıp kaçan ve sadece kendi itibarını kurtarmaya çalışan birisini bize savunuyorsun.
Hangi yüzle, hangi vicdanla bunu yapıyorsun anlamak zor.

1-Bülent Uygun güven tazelemek için istifa etti. Aynı istifayı Fatih Terim'de yaptı. Ancak yöneticiler devam etmek istemediler.

2-Benimle tartışırken net ifadeler kullanın. Kulakdan dolma bilgilerle gelmeyin ve özellikle kullandığınız cümlelerin sonunda mış,miş ekleri olmasın. Dedikodu üzerine fikir üretecek kadar boş vaktim yok.

3-Profesyonel birisi için kendi kariyerini önemsemesi bence olumlu bir argüman. Yalnız 2. maddede yazdığım gibi cak,cek ekinin de dedikodudan öteye gecek bir niteliği yoktur. Bu sebeple daha net ifadelerle gelmenizi rica ediyorum.

4- Bülent Uygun motivasyon konusunda ister kabul edin ister etmeyin Türk antrönerleri içinde Fatih Terim'in ardından ikinci gelmektedir. Türkiye içinde maç kazanmak için bir teknik direktörün çok şeye ihtiyacı yoktur. Biz gazla çalışan bir milletiz. Azcık taktiksel bilgi fazlaca motivasyon bu işi görürdü. Yalnız Bülent hocayı kim motive edecekti. Onu istifaya davet eden taraftar mı motive edecekti. Bu tür olumsuz ifadelerle insanların motive olma sistemini keşfettiyseniz saygıyla önünüzde eğilirim.

5-Bahsettiğin yetkilerin olduğuna inanmıyorum. Hatta inanmam mümkün değil. Aynı yetki sıkıntılarından dolayı ben bu ülkeyi terkettim. Futbolun içinden yetişmiş ,futboldan anlayan insanlar çalışmalarını şehrin futboldan anlamayan iş adamlarına onaylatacaksa (ki tüm Türkiyede sistem budur) profesyonel olamaz ve başarıya erişemezsiniz. Aynı sıkıntı eminimki Bülent hocada da vardı. Biraz daha özgürdü belki ama dediğiniz kadar bir yetkiye Türkiyede hiç bir teknik direktör halen daha sahip değil olamaz.

6- Ben televizyonlardan Bülent'in çok açıklamasına denk geldim başarısızlığın tek sorumlusu benim başarı varsa futbolcu arkadaşlarımındır diye. Bu söylemiş olduğunuz şeye bu yüzden katılmıyorum.

7- Transfer yanlışlıklarında hemfikiriz. Buna hiç bir zaman itiraz etmedim ve sezon öncesi hocayada ilettim bir hazırlık maçının ardından. O konuda dediğiniz gibi bir ısrarı vardı ama kaçtı ifadenize katılmıyorum.

8- Kaçmadığını düşündüğüm için savunmakta bir engel görmüyorum. Aslında sizden beni anlamanızı bu saatten sonra beklemiyorum. Futbola bakış açılarımız siyah ve beyaz kadar zıt. Bana saygı duymadığınızı bildiğim için bu satırları yazmak dahi içimden gelmiyor. Çünkü sizler saygı duymadığınız insanların haklı olabileceklerini aklınızın ucuna dahi getirmeyeceksiniz. Ne var ki bu gerçeği değiştirmeyecek ve tarih beni haklı çıkaracak.

Gelelim kişisel sataşmalarınıza. Bana gözlem yaptıran takım keşfettiğim oyuncular sayesinde her yıl milyonlarca euro kar elde ediyor. Hemen hemen her ligde daha adları anılmazken keşfettiğim nice oyuncu var. Mesela sizler Arsenalli Oğuzhan'ın varlığından haberdar dahi değilken onu Hollandada yakından takip ediyordum. Kulübümede önerdim ama Arsenal devreye girdi elimizden kaçırdık. Velhasıl kelam söylediklerimi siz ve forumu takip edenler ciddiye alırsa sizler kazanırsınız ama ciddiye almazsanız ben kaybetmem

Not: Bu arkadaşımıza verdiğim cevaplar diğer tüm tacizkar mesajlara verilmiş kabul edilsin. Hepinizle teker teker uğraşacak zamanım yok. Eğer illaki tartışmak istiyorsanız bana net ifadelerle yazacak herkese cevap vereceğim. Beyniyle değilde kıçıyla düşünenler ise cevap mevap beklemesin bundan sonra...
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2009, 21:10   #97
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
1-Bülent Uygun güven tazelemek için istifa etti. Aynı istifayı Fatih Terim'de yaptı. Ancak yöneticiler devam etmek istemediler.

2-Benimle tartışırken net ifadeler kullanın. Kulakdan dolma bilgilerle gelmeyin ve özellikle kullandığınız cümlelerin sonunda mış,miş ekleri olmasın. Dedikodu üzerine fikir üretecek kadar boş vaktim yok.

4- Bülent Uygun motivasyon konusunda ister kabul edin ister etmeyin Türk antrönerleri içinde Fatih Terim'in ardından ikinci gelmektedir.

5-Bahsettiğin yetkilerin olduğuna inanmıyorum. Hatta inanmam mümkün değil.

6- Ben televizyonlardan Bülent'in çok açıklamasına denk geldim başarısızlığın tek sorumlusu benim başarı varsa futbolcu arkadaşlarımındır diye. Bu söylemiş olduğunuz şeye bu yüzden katılmıyorum.

8- Kaçmadığını düşündüğüm için savunmakta bir engel görmüyorum.
1. Bülent Uygun'un güven tazelemek için istifa ettiğini nerden biliyorsun.
Elinde varsa kanıt buyur sende bizimle paylaş. tahmini bilgilerle bize konuşma.
Başkan Büleny Uygun istifayı daha önce düşünüyordu bu konuda bir kaç kez konuştuk
Antalya maçı öncesinde konuştuk ve bir kaç kezde telefonla konuştuk ama çok kararlıydı ve vazgeçmeyi düşünmüyordu
bu konuda kesin kararlıydı dedi bizde istifasını kabul etti dedi.
Kanıt istiyorsun aç başkanın röportajlarını oku, videolarını izle.
Başkan yalanmı söyleyecek. sen uzakta gelişmeleri takip etmeden kafana göre yorum yapıyorsun belliki.

2. Net ifadeler başkanın ve diğer yönetimdekilerin açıklamları, röportajları, videoları ve yönetime yakın bazı arkadaşların paylaştığı bilgiler.
Aç biraz gazete oku, TV seyret, araştırma yap tahmini bilgilerle yorum yapma.

3. Bülent Uygun'un başarısı motivasyon değil, geçen sene yakalalan iyi hava ve seri galibiyetler + Mehmet yıldız + Bilica + Tum ve formda olan Petkoviç'ti
Bu etkenler gidince Bülent Uygun'un motivasyonu bi işe yaramaz oldu.
Bülent Hoca'ya şampiyonlar ligi, UEFA ve ligin ilk haftaları büyük destek vardı ama motivasyonu bi işe yaramadı çünki kadroyu zayıflattı ve kalitesiz oyuncular getirdi.
Eğer kadron kaliteli değilse ne taktik ne teknik nede motivasyon bi işe yaramaz.

5. Türkiyeden ve kulüpten bi haber olduğun belli. Bülent Uygun'daki yetki mecnun odyakmazda bile yoktu.
Sen uzaktan tahmini bilgilerle yorum yapıyorsun biz burada her gün olayların içinde bizzat yaşayarak görüyoruz ve sen bilmediğin haberin olmayan konularda biliyormuş gibi yorum yapıyorsun.
Bülent Uygun bu takımda geçen senelerde kral gibiydi. her istediğini yapıyordu ve sınırsız özgürlüğü ve yetkisi vardı.
Başkan bile onun kadar konuşup, kulüple ilgili kararlarda onun kadar öne çıkmıyordu.
Lütfen aç biraz arşivdeki haberlere bak, biraz gazete oku. hiç bir şeyden hiçbir gelişmeden haberin yok.

6. Bülent Uygun'un klasik sözleri. o laflar futbolcular üzerinde hiç bir etki yapmadı hatta bu sözleri söyleyerek sorunları örtbas etti ve çözülmesine engel oldu ve bunun sonucundada şampiyonluğu yani zor olanı Beşiktaş'a hediye etti.
Keşke benim hatam demesede sorunlarla ilgilenip çözseydi şu an TSL'nin 5. şampiyonu olacaktı.
Bi noktada haklıydı. o kadar çok konuşup o kadar çok sağa sola sataştıki herkesi sivasspor'a düşman edip taraftarı çok gerdi.
Kendi taraftarının bile gözündeki kredisini azalttı. eğer biraz bencil davranmayıp sadece işini yapsaydı taraftar onu bu kadar çabuk terketmezdi.
Taraftar onu bu kadar çabuk terkediyorsa mutlaka onda yanlış bişeyler görmüştür.
Birazda hatayı kendinde arasın ve bu insanlar neden beni bu kadar çabuk terkedip yalnız bıraktı diye kendine bi sorsun.

8. Tabiki kaçtı. bekleseydi maç kazanamayacaktı çünki kadro kalitesizdi ve futbolcularda moral olarak çökmüştü.
İşlerin düzelmeyeceğini anladı ve geç olmadan bırakmayı tercih etti.
Eğer GS, GB vs. maçlarınıda kaybetseydi kovulacağını çok iyi biliyordu ve böyle bir riske girmeden bırakmayı tercih etti.
Kendine ve kurduğu takıma güveni olsa istifa etmez görevine devam ederdi ama kendi kurduğu takıma bile güveni kalmadığı için ve maç kazanmasının çok zor olduğunu bildiği için kovulmadan kaçmayı tercih etti.

Güven tazelemek için değil kardeşim aç başkanın röportajlarını oku lütfen.
Başkan kendisiyle daha önce konuştum ve bu konuda kesin kararlı olduğunu ve kararından dönmeyeceğini söyledi diyor.
Güven tazele olsa başkanla anlaşır, formaliteden istifa eder ve geri gelirdi ama başkan kesin karalı olduğunu söyledi diyor bilmiyorum bu kısmı anlayabiliyormusunu yada anlayabilecekmisin ama anlayabilecek olsaydın bunları tartışmıyor olurduk.

Malesef anlayamıyorsun adam kararlıyım ve vazgeçmeyeceğim diyor ve bunu başkan açıklıyor ve sen hale güven tazeleme diyorsun ısrarla.
Bende bunu anlayamıyorum. başkanmı yalan söylüyor yoksa senmi çok biliyorsun.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2009, 22:29   #98
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

Almış olduğum eğitimde medya haberlerine riayet etmeyin diye üzerine basa basa durmuşlardı. Ben size dünya futbolunda her coğrafyada olan bir tavırdan bahsediyorum. Başarısız sonuçların ardından her hoca istifa eder ve yönetiminin hocam biz sana güveniyoruz demesini bekler. İki kere iki Sivas'ta da dörttür Brezilya'da da. O yüzden medya haberlerini yorumlamayı bileceksiniz ve her duyduğunuza düz mantıkla inanmayacaksınız. İşin alt metnini araştıracaksınız. Sizin gibi yorumlayacak olsak , her denilene doğru desek dünya üstünde hatalı bir kula denk gelemeyiz.

Hatalar , hatalar, hatalar. Siz ömrünüzde hiç hata yapmadınız mı? Çalıştığınız işte verimsiz olduğunuz dönemler hiç olmadı mı? İşvereniniz verimsiz döneminizde kapının önüne mi koydu sizi yoksa gel bakalım arkadaşım bu verimsizlik neden mi dedi? Sizin mantığınızla Liverpool hocasını 1567 kere Arsenal hocasını 5678 kere kapının önüne koyması gerek. Arsenal son altı yıldır süt kupası bile kazanmamış ama kimse Arsene Wenger istifa diye bağırmamış. Ondan sonra niye 5 yedik diyorsun. Az bile atmış adamlar bu mantaliteye. 100 yıl gerideyiz adamlardan.

Neyse dediğim gibi sizlerle anlaşacak ortak noktamız yok. Ben endüstriyel futbolun tam ortasındayım sizler ise hala mahallenizde çift kale maç yapmakla meşgulsünüz. Umarım endüstriyel futbol üzerine kafa yorar Sivasspor'a katkı sağlarsınız. Aksi halde Sivasspor Türk futbol arşivinde sadece ismiyle yerini alır.

Umarım aklınızı başınıza toplar, doğru hocalarda istikrarı sağlar, dünya futbolunun gelişim kademelerini iyi analiz eder Sivasspor'u güzel yerlere taşırsınız. İşte bunun Sivasspor''da yapıldığına kanaat getirirsem parasız pulsuz Sivasspor için çalışmazsam ********im.
Alt 17.10.2009, 23:35   #99
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öyle kolay mı takımı üst sıralara taşımak. Takımın halini sende biliyorsun, Muhsin ERTUĞRAL hocayı kötülemen anlamsız. Kolaysa sen takımın başına geç, hemen çıkar takımı üst sıralara. Kolay mı öyle he söylesene.
Hala Kabul edememiş arkadaş bülent Uygunu oraya getiren kimdi mecnun başkan Bizi ikincilikten süper lige çıkaranda Mecnun başkandı Bu sene başarısız oldu dünyanın hangi takımına git başarısız olanı hatta düşme potasına sokanı geçmişine bakarak yargılamazlar futbol böyledir Takımı çok dağıtmıştır Yeni kadro tutmamıştır Arkadaş İkinci olarak göstermiş bülent uygunu Eğer şampiyon yapsaydı o olurdu Artık bitti SEN İSTESENDE İSTEMESENDE gitti ayrıldı Mecnun başkan daha önemlidir eğer o imkanları yetkileri vermese kalabiliyormuydu en uzun teknik drektör anadolu külüplerine bir göz gezdir bol keseden sallamak kolay Benim için Bülent Uygun ilk sene yeri başkadır başarı ve duruşu ile ikinci sene konuşmaları medyaya gereksiz röportajları kulübenin camını kırması kendini büyük görmesi gibi etkenlerden dolayı gözümden düşmüştür Bu seneki hatalarıda beni haklı çıkartmıştır artık gitmesi gerekti gitti.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2009, 23:38   #100
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hala Kabul edememiş arkadaş bülent Uygunu oraya getiren kimdi mecnun başkan Bizi ikincilikten süper lige çıkaranda Mecnun başkandı Bu sene başarısız oldu dünyanın hangi takımına git başarısız olanı hatta düşme potasına sokanı geçmişine bakarak yargılamazlar futbol böyledir Takımı çok dağıtmıştır Yeni kadro tutmamıştır Arkadaş İkinci olarak göstermiş bülent uygunu Eğer şampiyon yapsaydı o olurdu Artık bitti SEN İSTESENDE İSTEMESENDE gitti ayrıldı Mecnun başkan daha önemlidir eğer o imkanları yetkileri vermese kalabiliyormuydu en uzun teknik drektör anadolu külüplerine bir göz gezdir bol keseden sallamak kolay Benim için Bülent Uygun ilk sene yeri başkadır başarı ve duruşu ile ikinci sene konuşmaları medyaya gereksiz röportajları kulübenin camını kırması kendini büyük görmesi gibi etkenlerden dolayı gözümden düşmüştür Bu seneki hatalarıda beni haklı çıkartmıştır artık gitmesi gerekti gitti.
Arsenal son 6 yıl içerisinde hangi kupayı aldı veya kaç teknik direktör değiştirdi. Küme düşme muhabbetine girerseniz Arsenal için kupa alamamak Sivasspor için küme düşme potasına girmek değerindedir.

Etiketler
ertuğral, etti, kabul, neden, sivası