Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı
1-Bülent Uygun güven tazelemek için istifa etti. Aynı istifayı Fatih Terim'de yaptı. Ancak yöneticiler devam etmek istemediler.
2-Benimle tartışırken net ifadeler kullanın. Kulakdan dolma bilgilerle gelmeyin ve özellikle kullandığınız cümlelerin sonunda mış,miş ekleri olmasın. Dedikodu üzerine fikir üretecek kadar boş vaktim yok.
4- Bülent Uygun motivasyon konusunda ister kabul edin ister etmeyin Türk antrönerleri içinde Fatih Terim'in ardından ikinci gelmektedir.
5-Bahsettiğin yetkilerin olduğuna inanmıyorum. Hatta inanmam mümkün değil.
6- Ben televizyonlardan Bülent'in çok açıklamasına denk geldim başarısızlığın tek sorumlusu benim başarı varsa futbolcu arkadaşlarımındır diye. Bu söylemiş olduğunuz şeye bu yüzden katılmıyorum.
8- Kaçmadığını düşündüğüm için savunmakta bir engel görmüyorum.
|
1. Bülent Uygun'un güven tazelemek için istifa ettiğini nerden biliyorsun.
Elinde varsa kanıt buyur sende bizimle paylaş. tahmini bilgilerle bize konuşma.
Başkan Büleny Uygun istifayı daha önce düşünüyordu bu konuda bir kaç kez konuştuk
Antalya maçı öncesinde konuştuk ve bir kaç kezde telefonla konuştuk ama çok kararlıydı ve vazgeçmeyi düşünmüyordu
bu konuda kesin kararlıydı dedi bizde istifasını kabul etti dedi.
Kanıt istiyorsun aç başkanın röportajlarını oku, videolarını izle.
Başkan yalanmı söyleyecek. sen uzakta gelişmeleri takip etmeden kafana göre yorum yapıyorsun belliki.
2. Net ifadeler başkanın ve diğer yönetimdekilerin açıklamları, röportajları, videoları ve yönetime yakın bazı arkadaşların paylaştığı bilgiler.
Aç biraz gazete oku, TV seyret, araştırma yap tahmini bilgilerle yorum yapma.
3. Bülent Uygun'un başarısı motivasyon değil, geçen sene yakalalan iyi hava ve seri galibiyetler + Mehmet yıldız + Bilica + Tum ve formda olan Petkoviç'ti
Bu etkenler gidince Bülent Uygun'un motivasyonu bi işe yaramaz oldu.
Bülent Hoca'ya şampiyonlar ligi, UEFA ve ligin ilk haftaları büyük destek vardı ama motivasyonu bi işe yaramadı çünki kadroyu zayıflattı ve kalitesiz oyuncular getirdi.
Eğer kadron kaliteli değilse ne taktik ne teknik nede motivasyon bi işe yaramaz.
5. Türkiyeden ve kulüpten bi haber olduğun belli. Bülent Uygun'daki yetki mecnun odyakmazda bile yoktu.
Sen uzaktan tahmini bilgilerle yorum yapıyorsun biz burada her gün olayların içinde bizzat yaşayarak görüyoruz ve sen bilmediğin haberin olmayan konularda biliyormuş gibi yorum yapıyorsun.
Bülent Uygun bu takımda geçen senelerde kral gibiydi. her istediğini yapıyordu ve sınırsız özgürlüğü ve yetkisi vardı.
Başkan bile onun kadar konuşup, kulüple ilgili kararlarda onun kadar öne çıkmıyordu.
Lütfen aç biraz arşivdeki haberlere bak, biraz gazete oku. hiç bir şeyden hiçbir gelişmeden haberin yok.
6. Bülent Uygun'un klasik sözleri. o laflar futbolcular üzerinde hiç bir etki yapmadı hatta bu sözleri söyleyerek sorunları örtbas etti ve çözülmesine engel oldu ve bunun sonucundada şampiyonluğu yani zor olanı Beşiktaş'a hediye etti.
Keşke benim hatam demesede sorunlarla ilgilenip çözseydi şu an TSL'nin 5. şampiyonu olacaktı.
Bi noktada haklıydı. o kadar çok konuşup o kadar çok sağa sola sataştıki herkesi sivasspor'a düşman edip taraftarı çok gerdi.
Kendi taraftarının bile gözündeki kredisini azalttı. eğer biraz bencil davranmayıp sadece işini yapsaydı taraftar onu bu kadar çabuk terketmezdi.
Taraftar onu bu kadar çabuk terkediyorsa mutlaka onda yanlış bişeyler görmüştür.
Birazda hatayı kendinde arasın ve bu insanlar neden beni bu kadar çabuk terkedip yalnız bıraktı diye kendine bi sorsun.
8. Tabiki kaçtı. bekleseydi maç kazanamayacaktı çünki kadro kalitesizdi ve futbolcularda moral olarak çökmüştü.
İşlerin düzelmeyeceğini anladı ve geç olmadan bırakmayı tercih etti.
Eğer GS, GB vs. maçlarınıda kaybetseydi kovulacağını çok iyi biliyordu ve böyle bir riske girmeden bırakmayı tercih etti.
Kendine ve kurduğu takıma güveni olsa istifa etmez görevine devam ederdi ama kendi kurduğu takıma bile güveni kalmadığı için ve maç kazanmasının çok zor olduğunu bildiği için kovulmadan kaçmayı tercih etti.
Güven tazelemek için değil kardeşim aç başkanın röportajlarını oku lütfen.
Başkan kendisiyle daha önce konuştum ve bu konuda kesin kararlı olduğunu ve kararından dönmeyeceğini söyledi diyor.
Güven tazele olsa başkanla anlaşır, formaliteden istifa eder ve geri gelirdi ama başkan kesin karalı olduğunu söyledi diyor bilmiyorum bu kısmı anlayabiliyormusunu yada anlayabilecekmisin ama anlayabilecek olsaydın bunları tartışmıyor olurduk.
Malesef anlayamıyorsun adam kararlıyım ve vazgeçmeyeceğim diyor ve bunu başkan açıklıyor ve sen hale güven tazeleme diyorsun ısrarla.
Bende bunu anlayamıyorum. başkanmı yalan söylüyor yoksa senmi çok biliyorsun.