Hocamız futbolcunun şu an Sivas'ta olduğunu ve yarın idmana çıkacağını söyledi,Ayrıca Keita da sorunsuz .En kısa zamanda Sivasta olacak dedi..evallah hocam
Kardes bu oyuncu geldi antremana bile cikti resmi sitede var resimlerii sivasspor formasiyla
buradan bütün sivaslılara seslenmek istiyorum.
gerçekten son derece tutarlı ve düzgün bir teknik direktörümüz var. aldığı futbolculara bakınca ne kadar kariyerli biri olduğunu da anlıyoruz. aynı zamanda hiçbir transferde para lafı edilmedi. bence adamın imtiyazı ve saygınlığı dünya çapında. ara transferde ligimizdeki hiçbir takım son yıllarda böylesine hızlı ve nokta transferler yapmamıştı. yaz döneminde yapacağı transferleri şimdiden merakla bekliyorum.
diyeceğim o ki:
başta hocamıza, aldığı kararlara ve aldığı futbolculara destek olalım. ben inanıyorumki trabzon maçından tüm sivaslıları sevindirecek bir skorla döneceğiz. o yüzden HEP DESTEK TAM DESTEK.
aynı zamanda hiçbir transferde para lafı edilmedi. bence adamın imtiyazı ve saygınlığı dünya çapında.
simdi transfermarkt.de'ye baktim sasirdim bu aubey icin 1,5 miilyon euro verdigimiz yaziyor. ben simdiye kadar sivassporun bi oyuncu icin bu kadar para verdigini görmedim. ya bellese yada kücük bedelli oyuncu alinmisti.demekki hocaya güven var. kalite artiyor,paraya kiyiliyor.
inşallah yeni bir bilika olur bizim için. çünkü takımın sos verdiği tek yer defans. sedat olmadığı zaman muratta gününde değilse eğer yasin allaha emanet her zamanki gibi yol geçen hanı oluyor kalemiz:(
selam sivaslilar, arkadaslar hemen bir fransiz geliyor diye ucmayalim fransa ligini iyi takip edenlerdeim o kadar ahim sahim bir futbolcu degil insallah sivas'ta o 19-20 yasinda oynadigi gibi oynar çunku bu son zamanlar eh iste bir futboulcu.