Cevap: Yiğido yeni hocasını buldu
Şu ana kadar başarısız olan bir teknik direktör (Manisaspor'da başarılı olamayıp gönderilmesi) ve yine şu ana kadar başarılı olamamış bir "SİVASSPOR" küme düşme sıcak ateşini ensesinde hisseden neredeyse Bank Asya 1, Lige göz kırpan bir takım.... Dilerim ALLAH'tan Mesut BAKKAL ve "SİVASSPOR"umuz bu saatten sonra başarılı olur da 38 sene hasretini çektiğimiz Süper Lige çıktığımızdan 5 sene sonra veda etmeyiz. ALLAH göstermesin küme düşmeyi eğer ki düşersek soluğu taaaa 3.Lig de alırız (daha önce de yazmıştım) Çünkü Bank Asya 1. Lige düştüğümüz an Sayın başkanımız Mecnun ODYAKMAZ ve diğer yönetimde yer alanlar görevi bırakır, bıraktıkları an da asansör devamlı alt liglere doğru iner daha üst lige çıkmak bir 40 sene daha hayal olur. Ona da ömrümüz yeter mi tekrar SÜPER LİG de görmeye, ALLAH bilir. O yüzden yeni Teknik Direktörümüz ile, futbolcularımız da akıllarını başlarına toplayıp bu haftadan itibaren ligde kalmak için canlarını, onurlarını ve ruhlarını ortaya koyarak oynamaları gerekmektedir. Haydi YİĞİDOLAR'ım, Haydi SİVASSPOR'um bu yoldan dönüş yok yanan içerimize, ciğerlerimize ligde kalarak soğuk su serpin, rahatlatın bizi. Ben halen inancımı kaybetmedim ne olur sizler de kaybetmeyin (kaybettiyseniz tekrar inancınızı kazanın) ve ligde kalın...