Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Ümit Verdi
Alt 16.07.2010, 17:55   #91
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor Ümit Verdi

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk yarıya gayet iyi başladık ideal onbir olmasada yakın sayılabilecek bir kadroyla başladık,ilk yarının sonlarına yakın bir gol yedik ve ilk yarıyı böyle bitirdik.Ben ikinci yarı aynı futbolu oynar Mehmet'te girerse bu takımı yeneriz diye düşünürken birde baktım mehmeti boşver takımın %60'ı değişmiş.Ozaman anladımki yenilgi kaçınılmaz ve Hocamız oyuncuları deniyor performanslarına bakıyor.Biri penaltıdan olmak üzere iki gol daha yedik.Sağlık olsun dedik ve yenildik.Bu ve benzeri maçlar oynayarak ligler başlamadan ideal kadroyu oluşturmak önemli olması gerekende bu zaten.

Transferi kapatmamış olmaları sevindirici,Hocamız eksiklikleri tespit edip gerek duyarsak transfer yapacağız dedi buda beni umutlandırdı.

Açıkçası karamsar değilim ümitsiz hiç değilim ben Sivassporumuza güveniyorum güvenmeyede devam edeceğim....

fotolar için sağolun hocam.
şunu merak ettim ben ikinci yarı başlayan kadroda iyi oynayan genç oyuncu var mıydı.bir de yüzde yüzlük kaç pozisyonumuz oldu veya yüzde 60lık gol pozisyonu.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2010, 18:27   #92
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
S.s.Yigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hala trabzonspor derdindesin ya helal olsun sana
TEŞEKKÜR EDERİM. BEN SENİN BENİM ANAMA YAZILAN GENEL PANKARTI UNUTMAM. OLAYLARIDA UNUTMAM. LOGOMUZU AYAKLAR ALTINA ALANLARI VE OTOBÜSÜMÜZE ÇİŞ YAPANLARIDA UNUTMAM. ANLAYAN ANLIYOR. BİR YORUMUNDA BENDE EN KÜÇÜK OLANIM DEMİŞŞSİN. VET KARDEŞİM KÜÇÜKSÜN BÜYÜYEREK ANLAYACAKSIN. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAHA EMANET OL.
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2010, 18:40   #93
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

durum yine kötü evvela yazıdaki ezikliğimiz ayrı tartışma konusu şurda ilginçtir ama bunları okudum;

Hazırlık maçı anlayaşı çerçevesinde oyuncu ve taktik denemelerinde bulunan Yiğidolar takım anlayışını geliştirmiş ve topla oynama oranını yükseltmiş olarak görüldü.

ya bırak gardaş hazırlığı cartı curtu karşıdaki takımda aynı bizim gibi onlar resmi müsabaka yapmıyo onlarda hazırlık yapıyo

bir diğer şeyde ümit özat gibi futbol anlayışı bizimkinden fazla olmayan hemşerimizin takımı karşısında 3 yememiz

geçen sezonda sezona 3 leyip başlamıştık yönetime duyrulur
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2010, 18:41   #94
samsa58
Yiğido

samsa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 samsa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hemen felaket tellallıkları başlamış yine maçı izleyenler futbol olumluydu diyor. Adam maçı izlemişte konuşuyor izlemeden yorum yapanlar ne için yorum yaparlar anlamam. Ayrıca bu hazırlık maçı bir çok oyuncu oynatabılmek ıcın ideal 11 oyuncuları bır arada oynamaz. belkı ıdeal 11 bır araya gelınce cok guzel bır uyum yakalayacak ben yıne zırveyı zorlayacak bencede sezınun ılk macına kadar yenılgılerde takımı yerden yere vurmamalıyız elestırı tamam ama bu takım bızım bi yenılgıden sonrada onu eşşegin bi yerıne sokup cıkarmanında anlamı yok
Alt 16.07.2010, 18:47   #95
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
28 EYLÜL 2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TEŞEKKÜR EDERİM. BEN SENİN BENİM ANAMA YAZILAN GENEL PANKARTI UNUTMAM. OLAYLARIDA UNUTMAM. LOGOMUZU AYAKLAR ALTINA ALANLARI VE OTOBÜSÜMÜZE ÇİŞ YAPANLARIDA UNUTMAM. ANLAYAN ANLIYOR. BİR YORUMUNDA BENDE EN KÜÇÜK OLANIM DEMİŞŞSİN. VET KARDEŞİM KÜÇÜKSÜN BÜYÜYEREK ANLAYACAKSIN. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAHA EMANET OL.
o bizim degil onlarin buyuk ayibi, biz de buna ortak olmayalim ki, ''onlar buyuk ayiplariyla biz buyuklugumuzle kalalim''...
Alt 16.07.2010, 18:51   #96
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hoca eksik yerleri gorup zamaninda transfer yapar umarim. gelecek maclar'da da bu gibi skorlar alinirsa isimiz bu senede zor olur (rakiplerimize baktigimizda gayet guzel transferler yaptilar). onumuzde daha oynayacagimiz hazirlik maclari var insallah yaniltirsin hepimizi sivassporum.
Alt 16.07.2010, 19:25   #97
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
28 EYLÜL 2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tranzonspor'u ne kadar kaale alırsak o kadar havaya giriyorlar.
Vaay bunlar bizi çok önemsiyor.
Herkes bizi yenmek istiyor.
Biz büyük takımız yaa.
Moduna giriyorlar.
Ben onları düşünerek yazdım.

Yoksa ben de isterim Trabzon'la bir maç yapalım yenelim, onlar sevinmesinler. Biz sevinelim.
Ama Trabzonu yendiğimiz için değil, Sivas'a, Sivasspor'a hakaret eden taraftara, aynı yolla değil de futboldaki güzel oyunumuzla, onları mağlup ederek onlara en güzel cevabı verdiğimiz için sevinelim.

Aramızdaki yaş farkına değinmişiniz.
Bu konuları büyüyerek anlayacaksın yazmışınız.
Büyüyerek anlayacağım, büyüyünce değil.
Belirli bir süre içerisinde anlayacakmışım.

Bu sayfanın linkini bir yere kaydedip her sene 1 kere okuyacağım.
Bakalım nasıl anlıyorum? Bir değişiklik olacak mı?

Ben de size teşekkür ederim.
Siz de Allah'a emanet olun.
Alt 16.07.2010, 20:42   #98
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Korumaya calistiklari cekirdek kadro umarim basimiza corap örmez.Hazirlik macida olsa yeniliyorsan eksikler var demektir.Bu takim gecen seneki durumlara düserse vay haline.Aldiklari stoper ve kalecide iyi cikmazsa ;iste ozaman tehlikelerin en büyügü kapida demektir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.07.2010, 20:49   #99
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bunun adi hazirlik maci,yeni sezona ölcü olamaz seyircisiz bir antraman maci olmus,bunu degerlendiripte takimi simdiden yerden yere vurmayalim
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2010, 22:44   #100
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasspor yönetimi ve Mesut Hoca-teknik heyet başta olmak üzere tüm futbolcuların bu haber ve altındaki yorumları iyi okuyup irdelemeleri ve Hollanda kampı ile orada oynanacak hazırlık maçlarını ona göre ciddiye almalarını öneririm. Zira görünen o ki iyi oynansın veya oynanmasın, umut vaat etsin veya etmesin, insanlar sıradan bir hazırlık maçından çıkan sonuçla bile inanılmaz bir isyan duygusu geliştirebiliyor.

Kesinlikle karşı olmama ve Mesut Hoca ile en az 4-5 yıl çalışılmasını, Sivasspor'un bir sistem takımı olması ve ciddi bir futbol altyapısı kurabilmesi için iyi bir hoca ile -benim gözümde Mesut Hoca bu vasıfları taşıyan bir hocadır- en az 4-5 yıl civarında çalışması gerektiğini savunan birisi olarak şu gerçeği kabul etmeliyiz ki, geçen yıl Sivasspor'u iki yıl zirveye oynatmış olmasına rağmen Bülent Uygun gibi bir isim bile 4. haftada istifaya çağrılmış ve 8. haftada istifa etmek zorunda kalmış ise, bu sezon ilk bir iki haftada alınacak yenilgiler bile stadyumda 'Mesut Bakkal istifa' çağrılarına neden olabilecektir. Ayrıca geçen yıl Hayrettin'in maruz kaldığı durum bu yıl aynı düşük performansı gösteren diğer futbolcuların başına çok daha kısa sürede gelebilecektir.

Ortada bir gerçek var, geçen yıl muazzam hatalar yapıp, büyük mucizenin neticesinde bu ligde kaldık. İnsanlar korkuyor, haklı olarak korkuyor, hepimiz korkuyoruz, geçen yıl yaşadığımız travmayı bir daha yaşamak istemiyoruz. Bu durumda Mesut Hoca bilmelidir ki oynadığımız hazırlık karşılaşmaları bile buradan son derece büyük bir dikkat ve ciddiyetle izleniyor! Hazırlık maçları dahi olsa bu insanlar geçen yıl o kadar çok yenilgi tattı ki bir parçasının dahi tekrar etmesine tahammül edemiyor. O halde basit bir hazırlık maçı demeden bu fotoğrafı iyi okumak lazım. Zira daha sezonun ilk hazırlık müsabakasından sonra bu forumlarda bu kadar gürültü kopması daha büyük fırtınaların işlerin gidişatına göre ne kadar erken, tahrip gücü yüksek ve etkili kopacağının işaretidir!

Lütfen sevgili başkan, yönetim kurulu ve teknik heyet bu fotoğrafı iş işten geçmeden iyi okuyun!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ankaragÜcÜ, sivasspor, verdi, Ümit