Cevap: Herkesten biraz daha sabır bekliyorum
ben bu yazıları hoca bu siteye giriyor ve yazılanları okuyor diye yazıyorum ama sanırım hoca bu konudada resmen yalan konuşuyor ne okuyor ne bişey. kardeşim sen başarısızsın: bunu kabul et. sivasspora zarar veriyorsun bunuda kabul et. sivasspora geldiğinden bu güne kadar sadece bir galibiyetin var. başka ne verdinde sabır istiyorsun. bu kadarmı para hırsı sardı seni. sivasın çok kötü durumlara düşme pahasına da olsa verirler tazminatınmı öyle giderimm,i diye düşünüyorsun. yazıklar olsun. eğer başarısızsan bunu kabul etmelisin. muhsin hocamdan bişeyler öğrenmelisiniz. adam istenmediğim yerde durmam dedi ve bir kalemde gitti. o hocaki dünya çapında bir hocaydı. başaramadın mesut bakkal. hep veresiye verdin.iflas ettin artık. nolur onurlu bir insanın yapabileceği şeyi yap ben beceremedim de ve istifa et. olmayınca olmuyor.yapacak hiç bir şey yok artık dahada olmaz. senin başınıda suarez yakacak. kafayı taktın adama.