öncelikle ne olursa olsun deplasmandan 1 puan almak iyidir. ve en azından iki haftadır yenilmiyoruz, bu da iyidir!
geçelim tespitlere, onlarca insanın ısrarla söylediği ve üzerinde hemfikir olduğu bir kaç konu var:
bir) erman denilen hergele bank asya'da kişisel futboluyla yıldız olabilir. süper ligde ona ekmek yok. eğer biz onu kovmazsak o bizi kendi ligine alıp götürecek. bir futbolcu için bir kere üç kere beş kere on kere şans verirsin, adam bunlardan bir kaçını iyi kullanır takıma katkısı olur. bu adamın geçen bir buçuk yılda sivas'a ne katkısı oldu? birisi bana bunun cevabını verebilir mi? devre arasında defol git erman!!!!
iki) rıza hoca'nın oynattığı iki forvet arkasında mehmet yıldız sistemi gayet uygun. hiç olmazsa gol atabiliyoruz ancak ikinci yarıda suarez'in yanına çok iyi bir golcü alınmalı. kamanan yedeğe çekilip, ibrahim şahin şutanmalı. aynen erman gibi ibrahim şahin de yeteri kadar şans buldu ama herif bir maç oynuyor beş maç sakatlanıp yatıyor. kesinlikle gönderilmeli!
üç) uğur kavuk hakkında insanlar bu maç için ya çok iyi demişler ya çok kötü demişler. garip bir durum değil mi?

bence uğur oynadıkça iyi oluyor sadece bazı arkadaşlar eski hatıraları kafalarından atamadıkları için ezbere konuşmuşlar.
dört) devre arasında saidou, sedat yeşilkaya ve yukarıda isimlerini saydığımız erman - ibrahim şahin gereksiz kardeşler gönderilmeli. dediğim gibi suarez'in yanına iyi bir golcü, erman'ın yerine iyi bir sol açık kesinlikle alınmalı. bu takıma en az iki sağlam transfer yapılacaksa mevkileri verdim. fazlası yönetime kalmış!
diğer bir husus, bazıları beğenmese de bu takıma mehmet yıldız, mehmet nas, sedat, kamanan, cihan, hayrettin gibi futbolcuların her an katkı yapabileceklerini düşünüyorum. bu futbolcular en kötü ihtimalle iyi yedek olurlar.
ayrıca rıza hocamıza güveniyoruz. bu takımı o adam edecek. biz bu takımda rıza hocanın değil beş yıl, on yıl bile görev yapmasını, burada efsane olmasını, bize kupalar kazandırmasını istiyoruz.
son olarak, ankaragücü'ne karşı aynı futbolu oynarsak yeniliriz. ankaragücü atak gücü çok daha yüksek bir takım ve daha agresif oynuyorlar. ben defansımıza ve özellikle orta sahamıza özellikle aman dikkat diyorum. ankaragücü'nden bir puan alırsak sevineceğim. ama üç puan da kesinlikle hayal değildir. yeter ki aksayan yanlarımıza adam gibi neşter vurulsun!!!!