| 

Usta Yiğido 

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.

Tecrübe Puanı:  721    

| 

Cevap: Ankaragücü-Sivasspor

Ankaragücünün evinde G.Antebe 2-0 yenildiği maçtaki kadrosu: 
Senecky , Uğur , Zewlakow (Dk. 73 Theo ), Rajnoch, Klukowski , Güven , Adem , Sapara , Murat Duruer(Dk. 62 Mehmet Çakır ), Sestak , Metin  (Dk. 81 Turğut  
Yine evinde Belediye ile 2-2 kaldığı kadro: 
Senecky, Uğur, Rajnoch, Aydın, Murat, Theo, Gabric (Dk. 62 Mehmet), Sapara, Kağan (Dk. 83 Metin), Güven (Dk. 70 Özgür), Doğan  

Son 5-1lik Karabük kadrosu ise: 
Senecky, Rajnoch, Güven, Murat, Sapara, Turgut, Uğur (Dk. 63 Özgür), Zewlakow (Dk.45 Metin), Adem, Sestak (Dk. 45 Gabriç), Aydın  

Demek ki, Sivassporumuzun karşısına kalede Senecky, defansta solbekte Özgür Çek(Klukowski), sağbekte Uğur Uçar(Güven),stoperde Raynoch,Zewlakow(Aydın), önlerinde Theo weeks,Adem koçak,Sapara,Kağan, ilerde Sestak,Meye düzeninde çıkacağını, gerekirse orta sahadan(defanstan) birini çıkarıp forvete Metin'i takviye edeceğini düşünüyorum. 
Mehmet Çakır, Turgut Doğan Şahin ve drago Gabriç de oyuna sonradan girebilecek silahları. 
A.Gücünün kadrosu geniş, takım olarak iyi oynamaları halinde işimiz çok zor. 
Orta alanda Theo-Adem-Sapara pas trafiğini kesmek , ölü top organizasyonlarına dikkat etmek , kontratağa karşı da uyanık durmalıyız. 
Maçın skoru şu olur diyemiyorum. Onların kötü gününde olmasını,bizim hücumcularımızın da daha becerikli olmalarını temenni ediyorum. 

|