Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 27.02.2011, 21:08   #91
emin kara
Yiğido

emin kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 emin kara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Muhteşem bir oyundu yigidoya yakışan bir maç izledik temenimiz böyle galibiyetlerin devamının gelmesi oyuncuların her birini tebrik ediyorum yolunuz açık olsun yigidolar bizi çok çok mutlu ettiniz artık galibiyeti unutmuşdum ne güzmiş kazanmak
emin kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2011, 21:08   #92
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

maçın yıldızı da herşeyide grosicki çok ıhtiyacımız olan 3 puana sonunda kavuştuk bundan sonra devamını bekliyoruz...
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2011, 21:10   #93
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1651 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu kaleci 5 krş etmez koray bundan bin kat iyi rıza hoca inşlh bi daha denemez bunu
Bizlerin gördüklerini Rıza hocamızda gördüyse denemez.
Birinci golü geştik ikinci golde elini uzatıyor böyle birşey olabilirmi.

Bana maçın en kötüsü kimdi diye sorsalar hemen kaleciyi gösteririm.İsminide unuttum.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2011, 21:15   #94
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maçta Göze Çarpanlar:Maç çok soğuk ve sisli bir havada oynanadı..Maçın yıldızı Enaramo ve Grosecki..Sivasspor takım olarak bu maçta iyiydi..Rakibi orta saha çok iyi kontrol etti ve oynatmadı..1-2 pozisyon hariç defansta fazla hata olmadı..Yalnız Ziya daki düşüş bu maçta da devam etti..İnşalalh kendini toparlar...Kaleci bu maçta ilk kez oynadı..Kaleci hakkında yapılan kötü yarumlara katılmıyoruım..Enaramo konusunda haklı çıktım..İnşallah Kamener de oynadıkça daha iyi olacak..Korcan iyi diyenlere souyorm:Korcan sivassporu kaç maçta kurtardı?Kamener kaç maç oynadı ki onu acımasızca eleştiryoruz..İlk golle kesinlikle hatalı değil;2.golde defansla birlikte ortaka hata yaptı..Bu maçta ürkek oynaması gayet doğal;çünkü ilk kez oynuyor artı maçta çok soğuk kaldı;ilk yarı bu soğuk havada çok fazla top gelmedi..2.olarak Kmaner topu oyuna iyi sokan bir kaleci..Eğer ligin ilk maçından beri oynasaydı şu anda takıma daha fazla yaralrı olurdu..Korcan da iyi bir kaleci ;ama Kamener tecrübe olarak Korcan dan daha fazla tecrübeli..Keşke hazırlık maçlarında oynatabilseydik şu anda daha iyi durumda olurdu..Cihan nasıl bir oyuncu olduğunu herkese gösterdi...Erman iyi gözüktü ama Enaramo'ya vermedi pas nedeniyle herkesin tepkisini aldı..Grosecki bizim Ribery miz..Yıldız futbolcu nasıl olur tüm Türkiye'ye her maçta gösteriyor;inşallah daha iyi olacak..Hayrettin mecburen sağ kanatta oynadı ama kötü de oynamadı..Kadir yine herkesten çok koştu..Oyuna giren M. yıldız da elinden geldiğince mücadele etti..Yalnız maçı izleyen herkesin ortak görüşü M. Yıldız oynamayınca takım daha iyi oynuyor;ve Enaramo da daha iyi oynuyor..İki birden iyi oynayamıyorlar.;birbirlerini kitliyorlar..M. Yıldız bence 2. yarıları oynamalı;2. yarı bence takıma daha hazla katkı yapar..Ben yine de Keitanın bu takıma faydalı olacağını düşünüyorum..Hele ki deplasman maçlarında Keita orta sahada rakiplerin korkulu rüyası olur..Bir de Sandro konusu var;epğer SAndro oynatılmayacaksa boş boşuna ilk 18 e alınmamamlı;çünkü onun yüzünden Keita ilk 18 e giremiyor..Rada da 2. yarı oyuna girdi;oyuna girdikten sonra Rada da hepimizi mutlu etti;orta sahaya dinamizm kazandırdı...Enaramo ve Kamil yeterki her maç böyle oynasın sivasspor her maçta her rakiplen içeri dışarı farketmez başabaş oynar ;gol ve goller atar..Rıza hoca bence deplasmnda kesinlikle daha kontollü oynamalı;orta sahada daha kalabalık olmalı..Orta sahamızı kalabalık tutarsak her takımdan puan alırız..Ben bugünkü maçtan çok zevk aldım..Bu maç bence dönüm maçımızdı ama lig henüz bitmedi aksine yeni başlıyor;sivasspor inşallah diğer maçlarda da böyle oynar..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.02.2011, 21:33   #95
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

grosiçki harikaydı takımda süper .inşallah galibiyet serisi yakalarız.
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2011, 21:47   #96
izmirliyigido
Gast

Bu sene ilk defa bu değerlendirmeye katılacağım. Çünkü herşeye rağmen, herkese rağmen, hakeme, hocaya ve düşmemizi isteyen bazı güçlere karşı bu galibiyeti aldık ya o zevki, maçtaki hakemin kararlarına ve hocanın oyuncu değişiklerine sinir olmaktan doyasıya yaşayamadım.

Maçta göze çarpanlar : ? GROSİCKİİİİ..... Türkiye'ye gelen en iyi yabancılardan biri. Tek kelimeyle harikaydı, tebrikler ve teşekkürler..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Grosicki herkese futbol dersi verdi. ANlayan anladı..

Maçın en iyisi kimdi : ? Cihan, Kadir ve illede Kamil Grosicki

Maçın en kötüsü kimdi : ? Uğur ve kaleci Kamenar

Maçta göze çarpanlar : ? Yanlış oyuncu değişiklikleri. İllaki Hayrettin oynayacak diye bir kural mı var? Demek ki kalecimiz de sakatlanıp çıksa onun yerine bile alacak. Allah'tan 3. golün pasını vererek kendini biraz affettirdi.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Heyecan ve futbolun seyir zevkinin yüksek olduğu güzel bir maçtı.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? Grosicki'nin ki sakatlık nedeniyle değilse yanlış kararlardı. Uğur çıkınca Murat Sözgelmez neden girmez. Sahanın en iyileri Cihan ve Grosicki neden çıkarılıp maç riske sokuldu ????? Bunlar hep soru işareti olarak aklımda kaldı.

Yorumlarım galibiyet sonrası sevinç dışında oldu ama olaya biraz farklı açıdan baktım, çünkü herkes galibiyet olunca yanlışları konuşmaz. Hep güzel tarafından bakıyor.

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.02.2011, 22:02   #97
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

En cok Mehmet Yildiz'in yedekte baslamasina sevindim Bide aSandro girseydi görürdük onuda..
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda münihli_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2011, 22:06   #98
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Groseckıye soylenebılecek bırsey yok,ondan hersey beklenırbenı asıl sevındırense Eneramo nun formuydu ve Rıza hocanın bu macta Eneramo ya gosterdıgı sabırdı. Suarezı oyuna almamasına sevındım.zaten eneramoda mac suresınce gerek sergıledıgı performans gerekse attıgı harıka golle yavasdan ısınmaya basladı.kalecıye gelınce bana gereksız bır transfer gıbı geldı. 190 kusur boyu olupda havadan gelen topları ızleyen kalecı benım neyıme yarar!
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Holigann'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.02.2011, 22:24   #99
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

BEN BU GALİBİYETİ AYAKTA ALKIŞLARIM....
BEN BU TAKIMI AYAKTA ALKIŞLARIM,
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2011, 22:27   #100
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu galibiyet takima cok iyi morel ve hava saladi bu guzel galibiyeti seriye baglamamiz lazim ilerideki haftalarda daha rahat nefes almamiz icin bu iyi futbolu devam ettirmeliyiz
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı, sivasspor