bu maç sedat efendinin ve rıza hocanın hediyesidir. Bütün yorumlara bakıyorum heskes görmüş ama bizim hoca görmüyor, m.nas bir tane etkili ve olumlu pas atmadı ama 90 dakika oynadı, m yıldızın girmesine hiç gerek yok iken ve takımı frenliyor iken oyuna giriyor, deplasmanda pedriel oyuna giriyor ve 3 forvet oynuyoruz, iyide bunlara topu kim verecek hocam, rada nerde, keita nerde allah aşkına, tam oyun dengede derken sedat ile adamı arasında 2 metre var alllah aşkına maçı bir daha seyret hadi sen okuyamıyorsun yardımcılarında mı görmüyorlar. Aha buraya yazıyorum oyunu iyi okuyup ikinci devreye m.nas ve cihanı çıkarıp onların yerine rada ve mendonça ile başlasak kesin 2-2 yi yakalardık tam antep oyundan düşmüştü
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ccey'a Teşekkür Ediyor...
Rada, Cihan, Mehmet Nas, Kadir, Ivanovs sari kart sinirindalar.
Kayseri macinda sari görürlerse final macimiz olan Buca macinda olmayacaklar
Keske 1-2 si bu macta sari alsalardi.
Buca maci Kayseri macindan daha önemli cünkü Buca maci 6 puanlik mac
Rıza Çalımbay Sivas'lısın saygımız var ama takım kurguna, yaptığın değişikliklere ve genel olarak Sivasspor'un şu anki durumuna saygı duyamıyorum. Bu sene ligde kalmayı başarırsak, seneye Rıza hoca ile devam edilmemeli...
hocam her maçtan sonra defans hatasından bahsedıyorsun ya sorun sende ya da kapasitesiz futbolcuların da
++bu defans yapan hoca sucu kime buluyor acaba
++bide m.yıldızı kurtarıcı diye aldı oyuna
++takım pozisyon bulamıyor bunun yanı sıra 3 golcü daha aldı oyuna
++arkdşlr hoca hangi olumlu müdahaleyi yaptı soruyorum her kese
++bu hocada bir beklentiniz varmı bu saat den sonra
birinci yari: 8 mac, 2 Galibiyet, 2 Beraberlik, 4 Maglubiyet = 8 Puan
ikinci yari: 7 mac, 1 Galibiyet, 1 Beraberlik, 5 Maglubiyet = 4 Puan
toplam: 15 mac 3 Galibiyet, 3 Beraberlik, 9 Maglubiyet = 12 Puan
Bu karneye bakip Riza Calimbay basarili diyebilirmiyiz?
Bu Riza hoca icin basarisizliktir.Antremanlarda defansin calismadigina eminim.Hep ayni hatalar.Riza hoca güveni yitirmek üzere.Sonuclar ortada 15 macda 15 puan cok az.Yönetim caresiz,hocaya güvenleri tam ya dilleri tutuldu.
Bu Riza hoca icin basarisizliktir.Antremanlarda defansin calismadigina eminim.Hep ayni hatalar.Riza hoca güveni yitirmek üzere.Sonuclar ortada 15 macda 15 puan cok az.Yönetim caresiz,hocaya güvenleri tam ya dilleri tutuldu.
Maç hakkındaki genel kanatiniz ?
İlk golün frikikten zıplayan oyuncularımızın ayakları altından geçerek olması, sonrasında Sedat ın topu kaptırıp derin atılan topun çarparak popovun önüne düşerek gol olması, 3. golde Sedatın yan topta topa hamle yapmak yerine ne yaptığını bilmeden Cenki gözle markajda tutması ve bomboş kafa vurmasına sebep olması........böyle saçma sapan 3 gol olursa moral kalmaz kimsede ben bile izlerken moralim bozuldu sedat a.......Sedat futbolcu falan değil................
Maçta göze çarpanlar : ?
defanstan çıkarken çok top kaptırıyoruz, Ziya çok yavaş çok ileri çıkıyor dönemiyor,Sedat artık ne yapmaya çalıştığını kendisi de bilmiyor, Eneramo topu alsa dahi verkaça yanına gelen kimse yok, en önemlisi saha içinde bir liderimiz yok takımı yönlendirecek.....
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
........kolay gol yersen zorlanırsın...............
Maçın en iyisi kimdi : ?
vasat olanlar vardı bence ama iyi yoktu
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Sedat.......... ve antep lehine el dokunmasına kaç kere faul çalan Fırat Aydınus....
Maçta göze çarpanlar : ?
korcan.........her zaman kalpten oynuyor çok net birkaç pozisyon kurtardı.....
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
unutalım gitsin artık....ama Sedat artık yeter diyelim.........mehmet nas artık son 20-30 dk oynasın.......ziya hücuma her zaman çıkmasın.........keita,kamanan ve ivanovs oynasın.......
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
korcan hamlesi doğru, sedat ile başlaması yanlış, mehmet nas ile devamı yanlış, ama frikik golü olunca o napsın.......sedat ile bir daha başlarsa çok yanlış yapmış olur......