Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim kazanır
Sivasspor 145 43,28%
Fenerbahçe 129 38,51%
Berabere biter 61 18,21%
Katılımcı sayısı: 335. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 16.05.2011, 00:10   #91
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Alıntı:
furky.b Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu macta su seyler on plana cikiyor.

1. Sivasspor Ligde Evinde Bayadir Mac Kaybetmiyor
2. Fenerbahcenin Sampionluk Maci , Ve Gecen Sene Olaylarin Tekrarlanmasini Istemiyolar.
3. Sivassporun Iddaasi kalmadi.
4. Fenerbahce ve Sivasspor camiasi birbirine yakindir ornegin Baskanimiz.
5. Sivasspor Sampionlugun Diger Adayi Trabzonsporun Sampion Olmasinida Istemiyor.

Benim icimden Fenerbahce bu maci alacak gibi geliyor, fakat abartmadan 0-1 , 0-2 skor ile Konyaspor macina bakilirsa, gorunen koy kilavuz istemez hesabi..
Bana göre de bu maçta şunlar ön plana çıkyor.
1) Sivassporumuz evinde kolay maç kaybetmiyor.
2) Şampiyonluğun belirleneceği maç,belki tüm yılın televizyon yayınlarının en yüksek izlenme oranını alacak, tüm pazar günü hatta hafta boyu Sivas'tan bahsedilecek,gazeteciler,tvcil er hep burda olacaklar.
3) Sivassporumuz her maça galibiyet için, puan ya da puanlar için çıkar. İddiası olmayanın bu takımda işi olmaz.
4) Başkanımız,'Sivasspor benim onurumdur,şerefimdir 'dedi. Başka söze gerek yok.
5) Sivassporlular, kendi duruşlarına bakarlar. Başkalarının yanlış tavırlarına göre duruşlarını değiştirmezler. Herkese karşı mesafeli, Sivassporun menfaatlerini ön planda tutan bir yol izlerler.
Benim içimden bu maçta ;
Kalecimiz Korcan'ın değerini hakettiğini gösteren enfes toplar çıkardığı, defansın Beşiktaş ve Kayseri maçlarındaki gibi rakibi ağlattığı, orta sahanın rakibe oyunu kabul ettirdiği, forvette Kamil'in , Erman'ın,Eneramo'nun ve Pedriel'in pozisyonlara girip rakibi hırpaladığı bir maç olacağı geçiyor. Görünen köy bu, kılavuz istemez!
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.05.2011, 00:18   #92
Hasan_
Yeni Yiğido

Hasan_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Hasan_ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla çoğu insan bunu böyle düşünüyor maalesef..Bu maçla alakalı değil..Bülent Uygun ve Mecnun Fenerli olduğu için Sivasspor'u tutmayan çok tanıdığım var..Hatta birisi dediki Sivas haftaya berabere kalsın gidip seneye kombine almazsam namerdim dedi..Bunu diyen Sivaslı..Bu düşünce o kadar derin maalesef..
Sivas berabere kalirsa senin arkadas gidip kombine alir ama o MECNUN diye hitap ettigin sahis olmasa Sivasspor nefesi nerde alir? Senin arkadas gidip bi zahmet Trabzon kombinesi alsin, Mecnun Baskanimizda bize kalsin.
Hasan_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2011, 00:28   #93
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kim şampiyon olursa olsun beni ilgilendirmez. Fener'in elinden şampiyonluğu alırsak tarih bizi yazar. kaç sezon önceydi hatırlamıyorum. fener son hafta trabzonla berabere kalarak 2. bitirip şampiyonlar ligine gideceğimizi düşünürken birden 4. olduk uefa.ya gittik.. biz o zaman kusura bakmadık.. şimdi de onlar kusura bakmasın.. karabük de trabzonu yensin.. sonrasında ne oluyorsa olsun..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burakkova'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.05.2011, 00:41   #94
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O karalama kampanyasına verilecek en iyi cevap aslanlar gibimaçımızı oynamaktır..
Adamlarda sivas'ı gaza getirmeye çalışıyor. Sivas saldırıp FB'den puan alsın amacındalar. Biz şaibe yapmayız diye kendimizi ispatlamak için uğraşacağız TS'de bundan faydalanacak, karalamaları güya işe yarayacak.
Bence Sivas'ın kendini ispatlamaya yada adını temize çıkarmaya ihtiyacı yoktur. bugüne kadar onuruyla mücadele etmiş elinden ne geliyorsa onu yapmıştır.
Konya'ya, Ankaragücü'ne Gençlerbirliğine ne oynadıysak bu haftada onu oynayalım yeter. kendimizi ispatlayacağız, TS'yi şampiyon yapacağız diye sivas'ın kendini paralamasına, deli gibi saldırmasınada gerek görmüyorum.
Biz her zamanki gibi oyanayalım FB kötü oynarsa puan bırakır zaten.
Bu maçı onur maçı gibi gören arkadaşlar, TS, GS, Eskişehir, Karabük, Gaziantep vs. gibi maçlarında onursuzmuyduk.
Ankaragücü aşırı motive oldu stres yapıp 6 tane yedi aynı hatayı biz yapıp bizde büyük hayal kırıklığı yaşamayalım.
İster TS isterse FB şampiyon olsun bize hiç bir yararı yok biz bundan sonraki sezona bakalım bu sezon Sivas için zaten bitmiştir.
Bu maçtan çok bütün dikkatini sivas'a veren medya'nın gücünü nasıl kullanırız isteklerimizi nasıl duyururuz ona bakalım biz.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2011, 00:43   #95
Shan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
burakkova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kim şampiyon olursa olsun beni ilgilendirmez. Fener'in elinden şampiyonluğu alırsak tarih bizi yazar. kaç sezon önceydi hatırlamıyorum. fener son hafta trabzonla berabere kalarak 2. bitirip şampiyonlar ligine gideceğimizi düşünürken birden 4. olduk uefa.ya gittik.. biz o zaman kusura bakmadık.. şimdi de onlar kusura bakmasın.. karabük de trabzonu yensin.. sonrasında ne oluyorsa olsun..
İki sezon önce FB son hafta TS'yi yenerek sivas'ın tarihinde ilk kez şampiyonlar ligine gitmesini sağlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Alt 16.05.2011, 01:00   #96
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla çoğu insan bunu böyle düşünüyor maalesef..Bu maçla alakalı değil..Bülent Uygun ve Mecnun Fenerli olduğu için Sivasspor'u tutmayan çok tanıdığım var..Hatta birisi dediki Sivas haftaya berabere kalsın gidip seneye kombine almazsam namerdim dedi..Bunu diyen Sivaslı..Bu düşünce o kadar derin maalesef..
bu yazını okuyunca senin için üzüldüm kendim içinde çokkkk sevindim neden mi?
ÇÜNKÜ BENİM TANIDIĞIM BÜTÜN SİVASLILAR MECNUN BAŞKAN DER BAŞKANA BU BİRR İKİNCİSİDE BENİM TANIDIĞIM SİVASSPORLULAR KOMBİNE ALMAK İÇİN TEK ŞART ARAR ODA SİVAS AŞKI.... NE KADAR ŞANSLI BİR İNSANIM DEĞİL Mİİİİİİİİİ?ELİMDE DEĞİL AMA SENİN İÇİNDE ÜZÜLDÜM VALLAAAAA
Alt 16.05.2011, 01:05   #97
Shan58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
burakkova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Denizlide FB'nin elinden şampiyonluğu almıştı zamanında ama FB camiası düşman oldu kendilerine. yıllarca FB'den denizliye futbolcu transferi yaptırmadılar, imkan olduğunda transferlerine engel oldular. Denizli ikinci lige düştü. düşerken şampiyon yaptığı takım kılını bile kıpırdatmadı yalnız bıraktı onları. futbolda vefa olmaz çıkar kendin için oynarsın.

Sivas'ın adını duyarmak gibi bir kaygısı kalmadı. sivas iki yıl üst üste şampiyonluğa oynayıp adını duyurdu büyük kulüp olma yolunda çok mesafe katetti. Sivas şampiyonluğun kaderini değiştirdiği için değil şampiyonlar ligine ilk giden anadolu takımı olarak adını duyurdu bundan sonrada şampiyon olarak adını duyurmalıdır. Küçük takımlar büyük takımları yenmekle övünür sivas büyük takımları çok defa yenip bir çok defa ligi onların çok üstünde tamamladı.
Sivas'ın adını böyle duyurmasını beklemek Sivasspor kulubünün başarılıarını görmemek ve sivas kulubünü hala küçük bir kulüp olarak görmektir.
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.05.2011, 01:42   #98
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

fener dun aksam ankaragucun,u farkli bir skorla ezdi gecti sivas son fener macinda defans agirlikli oynamali ilk once defans,i kalabalik tutmali iyi defans yapmali hucuma cikarken defans,a dikkat etmeli yoksa 12-0 skorboard,da goruruz
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2011, 02:23   #99
xadox
Yiğido

xadox - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 154 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 xadox FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fenerbahceden nefret ediyorum fakat trabzonùn sampiyon olmasinida asla istemiyorum
xadox isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda xadox'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.05.2011, 03:08   #100
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biz bu maci kazanacagiz,beni hic ilgilendirmiyor kimin sampion olacani,benim gozumde ikiside gunahlarin takimi,ha balik ha ku$ IKISIDE HAYVAN.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, sivassporfenerbahçe, tahmin, yorumları