1.94 boyunda pivot santrfor olarak alındı sanırım ve ilk 11 için olabilir çünkü sistem tek forvet sırtı dön
k topu saklayabilecek yetenekte ama en iyisi bu değil rıza hoca Amr Zaki bile daha iyiydi
kahin degilim lakin bu adam ilk onbirde oynar ve bizim icin onemli biri olur bu potansıyeli var gibi geldi bana ugur kavuk dısında sivasspora yararlı olmayacak başka birini suan icin dusunmuyorum ligler basladıktan sonra hersey daha net olacak ilk 5-6 haftada sivassporun teknik adamı iyi işlermi kotu işlermi yapmıs gorecegiz hadi hayırlısı
Bu Konuda selimdelen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
hangi haber çıksa konusunda adını vermiyim bir arkadaş bu sivas anca bu nu yapar en kotu biziz düştük diyor okendini biliyor bir arkadaş da yazmış zaten bence iyidir adam hızlı hız futboldaki en önemli şeydir 5-6 hafta izliyecez ilk 6 hafa 2-3 galibiyet 2 beraber lik 1 yenilgi olursa iyiyiz
Rıza hoca 2 maçını izleyip beğeniyor 4 gol atan oyuncuyada golcü deniliyor.Rıza hoca gel benim halısaha maçımı izle belki benide kadroya katarsın... Zihniyet hep aynı bu takımdan başarı beklemekde biraz zor açıkcası