Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu?
Alt 19.09.2011, 20:08   #91
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu?

+++1..takımda mücadele eden bi tek kadir var oda yedek
+++2..takımda ciddiyet yok sebep rıza hoca
+++3..rıza hoca derecesi bu kadar
+++4..hayrettin ve kavuk süper liğ oyuncuları değildir.bu ikili hıc bir zaman ilk onbirde olmamalıdırlar
+++5..ilk iki macimizda hakemler büyük hata yaptılar.kasıtlı bence
+++6..bu hafta gene ankaragücü maçında tanımadığım

bir hakem yönetecek
+++bu federasyon maçlarımızı ciddiye almadığını gösteriyor
+++ bu Mac da federasyon ve hakemlere gereken mesajı gönderelim.Takımımızı sahipsiz buldular..
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 20:12   #92
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

uzun yıllardır bu kadar skandal ve kötü niyetli yönetim görmedim. belki bir açıdan iyi oldu böyle alenen olması. birçok spor adamının da tepkisini çekti
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: HAKEM Mİ SUÇLU YOKSA SİVASSPORMU
Alt 19.09.2011, 20:24   #93
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: HAKEM Mİ SUÇLU YOKSA SİVASSPORMU

Alıntı:
zereya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar karamsar ortamda içimden geleni yazım,

UNUTMAYIN YİĞİDOYUZ

ÜZÜLME YİĞİDO SEN
DERT ETME
KAHRETME !

BAŞKANINIMIZ HAPİSTE OLSA BİLE,
TRANSFERLER TUTMASA BİLE,
HAKEMLER BİZE KIYSA BİLE,
ALT LİGE DÜŞÜRSÜLSEK DAHİ,

SEN YİĞİDOSUN ;
ÇIKACAKSIN
KARANLIKTAN IŞIĞA
O GÜÇ
O YÜREK
O YİĞİTLİK
O SEVGİ, AZİM VAR SENDE
BOŞUNAMI YİĞİDO DENİLDİ SANA

BİRLİK BERABERLİK YİĞİTCE DURUŞ
BİTİRECEK TÜM SORUNLARI

TARAFTAR, TAKIM, TEKNİK HEYET ,YÖNETİCİ , ÇALIŞAN,
TÜM SİVASLI,

HEPİMİZ YİĞİDOYUZ,
KALKALIM AYAĞA
DEVAM EDELİM,

Alt 19.09.2011, 23:32   #94
erolbal
Yeni Yiğido

18 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 erolbal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli hemşehrilerim, bu soru başlıbasina yanlış. Takım ne kadar kötü olursa olsun, Ba. Şi. adli beyfendi Konusunda ne kadar kınarsınız. Bu başlığa yorum yazan arkadaslara da hayret ettim. Trabzonlu hakem Sivasli bazı taraftarların işbirliğine hayranım. Vurun garibana.. Bu durumda cesarette gerekmez. Eneramo gol atacak penaltı yok, kırmızı yok. Kaleci ofsayt var diyor. Kırmızı. Hakem ve Bremen mizikacilari taraftarımıza yazıklar olsun..
erolbal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erolbal'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.09.2011, 23:59   #95
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya birader bu görüşlerinde ciddimisin? Hakemin sonuca etki etmediğini söylemişin. Futbolun kurallarını biliyormusun?
Eneramoyu belinden tutup yere indiriyor,penaltı ve kırmızı karnt olunca maçın sonucu ve gidişatı değişmez mi?
Elbette hakem yanlışları müsabakanın seyrini değiştirir.Önceki yıllarda büyük denilen ist takımlarınada bu şekilde maç kazandırıyorlardı.Bariz kırmızı kartlar çıkmıyordu penaltılar werilmiyordu maçı ist takımlarının lehine çewiriyorlardı.Benim yorumda anlatmak istediğim daha başka bir konuydu sanırım vurguyu yapamadım...Demek istediğim Sivasspor alehine bir kaç kritik kararlar werilmiş olsa dahi Sivasspor Süperlig te oynamış olduğu bu iki karşılaşmadada rakibinden oldukça kötüydü.Ve bu takımlar çok üst düzey takımlarda değilBen tam buraya vurgu yapmak istedim.Futbol bilgimiz de mevcut kurallarıda biliriz..Penaltı pozisyonları her ne kadar bariz olsada biliyrsunuz yoruma açık pozisyonlardır..Aslında futbolda her kural öyledir..Burada geçen yılda bir çok kardeşim her karşılaşmadan sonra hakemlere oldukça stem etmişlerdi..Haklı oldukları durumlarda vardı tabii..Ama inanın Sivasspor son iki yıldır alt sıralarda düşmemeye oynuyor ve çok şükür de düşmüyor.Ama hiç kimsede çıkıp bunun için bir çalışma bir transfer falanda yapmadı..Rıza hocayla devam etmek en büyük yanlıştı..Adam akıllı transferlerin yapılmaması dahada büyük bi yanlış bence..Sivasspor inanın kendine rakip olamayacağını düşündüğüm iki takımada yenildi.Daha dişli takımlarla oynamadı bile..Anlatmak istediğim konunun özü budur...
Alt 20.09.2011, 01:31   #96
Çılgınlar58
Yeni Yiğido

Çılgınlar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Çılgınlar58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

DEĞERLİ KARDEŞLERİM ÖNCELİKLE HAKEMLER BU SENE O KADAR GÜZEL MAÇ YÖNETİYORLAR Kİ AKLIM DURDU HİÇ BİR SENE BÖYLE GÜZEL MAÇ YÖNETMEDİLER. GELELİM SİVASLI GARDAŞLARIMIN CVPLARINA HAKEMLER PENALTIYI VERMEDİ KIRMIZI KART VERDİ FALANDIR FİŞMANDIR KALECİNİN YEDİĞİ SARI KARTLARA BİR BAKARMISINIZ 1 ER DAKİKA ARAYLA HAYRETTİNİ ZATEN SÖYLEMEYE GEREK YOK GALAS GİBİ ADAM İZLEMEDİM ONUN KARTINI AMA ADAMIN SAHAYA ÇIKMASI BİLE OFSAYT GELELİM SİVASSPORDAN ÖNCE RIZA HOCAYA HOCAM HOCAM UYAN ARTIK ÜSKÜDARDA SABAH DEĞİL KIYAMET GÜNÜ GELDİ. BU HAFTA DA YENİLİRSEK STADYUMU BAŞINA YIKACAK TARAFTAR SİVAS AŞKI HAKEMLERE ÇAMUR ATMAYA BENZEMEZ BU DEVEYİ GÜDEMEYECEĞİNİ İLK GÜNDEN BERRİ SÖYLEDİM VE HALA SÖYLÜYORUM ANDOLU ÜSKÜDARDAN 2 TANE ADAM ALDIN BU 2 TANE ADAMI TOPLASAN 1 TANE ADAM ETMEZ ETSEYDİ ZATEN TAKIMLARINA FAYDA SAĞLARDI DİĞER TAKIMLARIN OYUNCULARI DA ALT LİG OYUNCUSU BEŞ PARA ETMEZ SEN FUTBOLDAN BU KADAR MI ANLIYORSUN BİR MANAGER OYUNU AL EVDE PC BAŞINDA OYNA AMA DİKKAT ET EDİTÖRDEN HİLE YAPARAK OYNAMA BURASI REEL HAYAT HOCA ENARAMO YU SUAREZ BU TAKIMDA İŞ YAPMAZ VERİN 4 EYLÜL BELEDİYEYE ENARAMOYU DA ZARASPOR A VERİN ONLARIN OYUNCUSU BUNLAR. SİVASIMI BU KADAR ÇİRKEF CE AŞŞALIK HALE GETİRME YOKSA SENİ ORAYA GETİRDİLER BU TARAFTAR İNDİRİR AKLINI BAŞINA AL HOCA BU SENE BANKASYA YA DÜŞECEK TAKIMLARDAN BANKO 18.NCI SIRADA OLACAĞIZ BÖYLE GİDERSE MERSİNDEN ALAMA ESKİŞEHİRDEN ALAMA ORDU DAN ALAMA İSTANBULDAN ALAMA GİDİP PENDİKSPORDAN MI ALACAKSIN PUANLARI KERİM VE DİĞER ALINAN SAKAT ADAMLARI LİGİN İKİNCİ YARISINDA MI OYNATMAYI DÜŞÜNÜYON HOCA YOK SAKAT DİYE OYNATMIYOSAN SİVASSPORUN DOKTORLARI SAĞLIK PERSONELİ YOKMUYDU DA SAKAT SAKAT ALDINIZ BU ADAMLARI SAĞLIK EKİBİNİN DE SENİNDE HOCA ALLAH BELANI VERSİN ARTIK SABRIMIZ KALMADI 3 SEZONDUR ÇEKTİKLERİMİZ YETER İNSANLARIN GURURLARIYLA OYNAMA YOK YİĞİDO HIRS KÜPÜ RIZA SÖZÜ TVLERDE GAZETELERDE SENİN PALAVRALARINLA KAYNIYOR BIRAK GİT ARKADAŞ BJK LİLER BİR ŞARKI YAZMIŞTI SİNANIDA ALGİT SİNANIDA SİNANIDA BU ŞARKIYI RIZAYI DA AL GİT RIZAYI DA RIZAYI DA DİYE ÇEVİRECEZ AZ KALDI BIRAK ARKADAŞ SİVAS'A YAKIŞMIYORSUN GELDİĞİN GÜNDEN BERRİ BİR HALT EDEMEYECEĞİNİ İNSANLARA ANLATTIM VE YİNE DİYORUM SEN VARSAN BU TAKIMDA BANKASYA BİR TAKIMLIK YER AÇSIN ALDIĞIN TOPCULAR NE Kİ SENDE İYİ OLASIN BU ALDIĞIN OYUNCULAR SENİN BÜYÜK TOPCU ANTRÖNÖR OLDUĞUNU ANLATIR SELAMETLE HOCA TAKIMI YAKTIN YAKANLARI DA BİZ YAKMASINI BİLİRİZ........... SİVASSPOR AŞIĞI....................
Çılgınlar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgınlar58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2011, 01:45   #97
Çılgınlar58
Yeni Yiğido

Çılgınlar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Çılgınlar58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Unglücklich Cevap: Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu?

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Elbette hakem yanlışları müsabakanın seyrini değiştirir.Önceki yıllarda büyük denilen ist takımlarınada bu şekilde maç kazandırıyorlardı.Bariz kırmızı kartlar çıkmıyordu penaltılar werilmiyordu maçı ist takımlarının lehine çewiriyorlardı.Benim yorumda anlatmak istediğim daha başka bir konuydu sanırım vurguyu yapamadım...Demek istediğim Sivasspor alehine bir kaç kritik kararlar werilmiş olsa dahi Sivasspor Süperlig te oynamış olduğu bu iki karşılaşmadada rakibinden oldukça kötüydü.Ve bu takımlar çok üst düzey takımlarda değilBen tam buraya vurgu yapmak istedim.Futbol bilgimiz de mevcut kurallarıda biliriz..Penaltı pozisyonları her ne kadar bariz olsada biliyrsunuz yoruma açık pozisyonlardır..Aslında futbolda her kural öyledir..Burada geçen yılda bir çok kardeşim her karşılaşmadan sonra hakemlere oldukça stem etmişlerdi..Haklı oldukları durumlarda vardı tabii..Ama inanın Sivasspor son iki yıldır alt sıralarda düşmemeye oynuyor ve çok şükür de düşmüyor.Ama hiç kimsede çıkıp bunun için bir çalışma bir transfer falanda yapmadı..Rıza hocayla devam etmek en büyük yanlıştı..Adam akıllı transferlerin yapılmaması dahada büyük bi yanlış bence..Sivasspor inanın kendine rakip olamayacağını düşündüğüm iki takımada yenildi.Daha dişli takımlarla oynamadı bile..Anlatmak istediğim konunun özü budur...

KARDEŞİM ÖYLE GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN Kİ KATILMAMAK ELDE DEĞİL BU TAKIM BANKASYADA ARKADAŞLAR BU KADAR AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM ŞİKEDEN DEĞİL AMA BU ADAMLARLA BU TEKNİK HEYET YÖNETİM VE FUTBOLCULARLA BİR HALT OLMAZ MEHMET GİTMEKLE HAKLIYDI RIZA HOCA KOVDU ADAM KÖPEK GİBİ ÇIKTI GÖLÜNÜ ÇATIR ÇATIR ATTI ASİSTİNİ DE YAPTI RIZA HOCAYA DA KAPAK YAPTI GİTTİ O GÖBEK ERİMİŞ KİLO VERMİŞ ADAM AT GİBİ KOŞUYOR FİZİK GÜCÜ YERİNE GELMİŞ KELECİ İLE 3 KİŞİYİ DEVİRMİŞ GOL ATMIŞ 4 KİŞİYİ DEVİRMİŞ ARA PASINI VERİP GOL ATTIRMIŞ RIZA HOCAYA KAPAK ETMİŞ DAHA NE DİYİYİM KISACASI DEFOL GİT RIZA HOCA ÇOK SERT YAZIYORUM YAZACAM DA BU TAKIM BURALARA KOLAY GELMEDİ GOL ATTINDA HAKEMMİ VERMEDİ ORTA SAHAYI GEÇTİNDE HAKEMMİ ORTASAHI GEÇTİN GEÇMEMEN GEREKTİ DEDİ ENGEL OLDU KALEYE ŞUT ÇEKTİNDE HAKEM ŞUT ÇEKEMEZSİN DEDİ VERMEDİ Mİ.... ENARAMOYU SIRTINDAN ÇEKMİŞ NEDEN VERMEDİ DİYORSUN ADAM GÖRMEDİ BELKİ BU SENE HAKEMLERE KİMSE KABAHAT BULMASIN ARKADAŞ SİVAS O PENALTIYI ATSAYDI GOL DİYELİM KALECİNİN YEDİĞİ O KART NE 1 DAKKA ARAYLA 2 SARI LAN SATILMIŞ OYUNCULAR BE HAKEMLER DEĞİL BU SENE KARARLI VE İSTEKLİ HAKEMLER HELAL OLSN HAKEMLERE ADAM GELME YANIMA DİYE GİT DİYE HAREKET EDİYOR HAKEME GİDİYOR YOK DAHA NELER GİT LAN KALENE SANANE HAKEMLE ALAKAN RIZA HOCA NEREDEN BULDUN BU DANGALAK OYUNCULARI GROSİCKY İ DE YEDİN HOCA YEDİN BU TAKIMIN GROSCKY VE ERMAN HARİC SAT HEPSİNİ ALT YAPIYLA ÇIK EN AZINDAN ADAMLAR KARİYER YAPMAK İÇİN OYNAR BÖYLE REZİL HOCANIN BÖYLE REZİL OYUNCULARI OLUR İŞTE HAKEME KABAHAT BULANA KADAR ORTASAHAYI GEÇEMEYEN KALEYE ŞUT ATAMAYAN HOCANIN ÖĞRENCİLERİNE SUÇ BULUN ARKADAŞLAR ÖYLE 3 KÖFTE 1 KRUŞA YOK O DEVİRLER BİTTİ............
Çılgınlar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2011, 02:10   #98
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Çılgınlar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
......... HOCA TAKIMI YAKTIN YAKANLARI DA BİZ YAKMASINI BİLİRİZ........... SİVASSPOR AŞIĞI....................
Dök içini kardeşim,rahat ol,Pazar günü o stadda olan biri olarak sana yerden göğe hak veriyorum.
Ama senin de kabul ettiğin gibi Sivasspor aşıkları daha sakin,sabırlı aklıselim düşünmeli.
Futbolcu kadromuz hepsi kendi ülkelerinin milli takımlarında oynamış/oynayan kaliteli topçulardan kurulu. Başlarında da futbolculuğunun ardından hocalıkta da kendini kanıtlamış,kariyerli bir isim ve teknik kadrosu var. Daha iki maç oynandı. Sakin olmalı ve takıma destek olmalıyız. Sivasspor son kalemiz. Onu kolay kolay vermeyelim.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2011, 02:52   #99
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Çılgınlar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARDEŞİM ÖYLE GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN Kİ KATILMAMAK ELDE DEĞİL BU TAKIM BANKASYADA ARKADAŞLAR BU KADAR AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM ŞİKEDEN DEĞİL AMA BU ADAMLARLA BU TEKNİK HEYET YÖNETİM VE FUTBOLCULARLA BİR HALT OLMAZ MEHMET GİTMEKLE HAKLIYDI RIZA HOCA KOVDU ADAM KÖPEK GİBİ ÇIKTI GÖLÜNÜ ÇATIR ÇATIR ATTI ASİSTİNİ DE YAPTI RIZA HOCAYA DA KAPAK YAPTI GİTTİ O GÖBEK ERİMİŞ KİLO VERMİŞ ADAM AT GİBİ KOŞUYOR FİZİK GÜCÜ YERİNE GELMİŞ KELECİ İLE 3 KİŞİYİ DEVİRMİŞ GOL ATMIŞ 4 KİŞİYİ DEVİRMİŞ ARA PASINI VERİP GOL ATTIRMIŞ RIZA HOCAYA KAPAK ETMİŞ DAHA NE DİYİYİM KISACASI DEFOL GİT RIZA HOCA ÇOK SERT YAZIYORUM YAZACAM DA BU TAKIM BURALARA KOLAY GELMEDİ GOL ATTINDA HAKEMMİ VERMEDİ ORTA SAHAYI GEÇTİNDE HAKEMMİ ORTASAHI GEÇTİN GEÇMEMEN GEREKTİ DEDİ ENGEL OLDU KALEYE ŞUT ÇEKTİNDE HAKEM ŞUT ÇEKEMEZSİN DEDİ VERMEDİ Mİ.... ENARAMOYU SIRTINDAN ÇEKMİŞ NEDEN VERMEDİ DİYORSUN ADAM GÖRMEDİ BELKİ BU SENE HAKEMLERE KİMSE KABAHAT BULMASIN ARKADAŞ SİVAS O PENALTIYI ATSAYDI GOL DİYELİM KALECİNİN YEDİĞİ O KART NE 1 DAKKA ARAYLA 2 SARI LAN SATILMIŞ OYUNCULAR BE HAKEMLER DEĞİL BU SENE KARARLI VE İSTEKLİ HAKEMLER HELAL OLSN HAKEMLERE ADAM GELME YANIMA DİYE GİT DİYE HAREKET EDİYOR HAKEME GİDİYOR YOK DAHA NELER GİT LAN KALENE SANANE HAKEMLE ALAKAN RIZA HOCA NEREDEN BULDUN BU DANGALAK OYUNCULARI GROSİCKY İ DE YEDİN HOCA YEDİN BU TAKIMIN GROSCKY VE ERMAN HARİC SAT HEPSİNİ ALT YAPIYLA ÇIK EN AZINDAN ADAMLAR KARİYER YAPMAK İÇİN OYNAR BÖYLE REZİL HOCANIN BÖYLE REZİL OYUNCULARI OLUR İŞTE HAKEME KABAHAT BULANA KADAR ORTASAHAYI GEÇEMEYEN KALEYE ŞUT ATAMAYAN HOCANIN ÖĞRENCİLERİNE SUÇ BULUN ARKADAŞLAR ÖYLE 3 KÖFTE 1 KRUŞA YOK O DEVİRLER BİTTİ............
Kardeş bu işler aklıselim sakin mantıklı kararlarla hallolacaktır bence...Takıma destek ve sahip olma zamanıdır...Daha yolun başı dediğim gibi üstesinden gelinmeyecek hiç bir şey yoktur..
Alt 20.09.2011, 08:42   #100
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar ben de Rıza Hoca konusundaki eleştirlerin bir çoğuna katııyorum ama herşeyi de ona bağlamayalım. Mehmet Yıldız'ı bile ona bağlıyorsunuz. Muhsin Ertuğral, Mesut Bakkal döneminde takımı sabote edeni Keita'yı dövüp takımın huzurunu bozan dört silahşörler değilmiydi. Bakın Alex geçen sezon devre arasında kimse ortalarda yokken antrenman yapmaya başladı milli takımda oynayan bir Mehmet ise ne hallere geldi. Önce futbolcu işine ve kendisine saygı duyacak. Geçen sene az başımızı yakmayan Sedat'a bile övgüler düzülüyor. Bu kadar hafızamız zayıf olmasın.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hakem, sivasspor, suçlu, sİvasspormu, yoksa