Cevap: SUÇLU BENİM..!! ASIN BENİ..!!
Cok guzel yazmisin Gardas yazinla hemfikir olmakla beraber farkli dusundugum bi kac unsur var.
Her ne kadar icimizdeki irlandalilar diye bahsetsende o biraz taraftar hassasiyetinden kaynaklaniyor hangi birimiz hazmedebilir, o goruntuye sahit olmak ister ki bir sivasli olarak?
Evet benim de gordugum yeni sezonla beraber ismi sikeyle cok anilan takimlar fb ve bizim macta hakemler abuk subuk aleyhimize kararlar veriyorlar, belki yeni kurallarinda etkisi olabilir ( karsi tarafa gosterilen musahama oladigi surece) ama diken ustunde ciktiklarini rahatlikla gorebiliyorum. Ilk mactaki penaltilar mesala falan filan ama Hayrettin in karti dogruydu hepimizin bildigi uzere tekmeye kafa uzatan cani-i gonulden oynayan bi futbolcumuz oldugu kadar dengesizde tamam ama Borjanin ki agir bi kartti simariklagina artistligine ragmen eyvallah..
Bu bahsetteklerimden daha vahim konu ise futbolumuz, ekranin karsina gectigim zaman lan yenildik ama ezilmedik diyebildigim, 5-0 yenilsemde icimin rahat oldugu bi takim izlemek en azindan sut cekmelerini ve bunlara heycanlanmak isterim. Bu iki mactan soz etmiyorum gecen sezon maclari dahi gonul rahatligiyla izleyip barcelona kadar olmasada 10 pas ust uste yaptigimiz bi mac izlemek istemek cok mu bir taraftar olarak?
20bin km uzaginda oldugum memleketimin macini izlemek icin gece 12.30 a kadar bekliyip yataga 2.30 da gidip bi yarim saatte sinirinden uyayamiyip sabahda ise gitmek icin 6 da kalkan biri olarak cok degil kanaatimce..
Ilk haftalarda hemen hocayi gonderin diye yazanlara cocuk daha derim hep ama, cok sevdigim Riza Calimbayin yerine Hikmet Karaman getirilsinmi getirlmesin mi diye bi anket yapsak %75ten fazla getirilsin oyu cikacagina adim gibi de eminim!!
|