05.10.2011, 17:41
|
|
|
Yiğido
99 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sivasspor Gaziantepspor maçı
Alıntı:
nuri_58 Nickli Üyeden Alıntı
gaziantep,kayseri,mersin,beşik taş,fenerbahçe,gençlerbirliği, galatasaray,trabzonspor,ordusp or,manisa,i.b.b,samsun...sıras ıyla oynayacağımız maçlar ! puan çıkartabileceğimiz maçlar ise antep,kayseri,gençlerbrlıgı,me rsın,ordu,samsun yani 12 maçtan 6 sından anca puan çıkarırız diye düşünüyorum ... antep ve kayseriyi yeneriz ... o çıkışla mersınıde yensek bjkden puan alabiliriz...sonra bi fb mağlubiyeti ... sonra gençlerbirliği galibiyeti , ve sonra 2 hafta puansız  daha sonra kalan 4 macın 2 sınden puan alabılırız ... şimdiden belli zaten fb gıbı takımlar puan wermez ... mersın ve manısa cok ıyı takım .. antep toparlanıo ... işimiz zor
|
Biz niye bu forumda bizim yorum yapıyoruzki nuri yeneceğimiz ve yenileceğimiz takımları yazmış puan alıp alamayacağımız maçları söylemiş yoruma gerek yok  Kardeşim bu kadar karamsarlık hiç yakışmıyor sana bu ligde kendi sahamızda veya deplasmanda yenemeyeğimiz takım yok bunu net olarak söylüyorum sana zaten fb gibi takımlardan puanları söke söke alacağız ! Kendimizi buluyoruz yavaş yavaş eski günlerimize dönüyoruz bu ışığı görüyorum ben..
AATIF CHAHECHOUHE #92# JOHN UTAKA #99# [center]
|
|
|